• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Anlatmak istersen dinlerim canım. Rahatlarsın. Belki nası davranmak gerektiği hakkında bir şeyler buluruz.
biz kalemce bi çözüm bulamadık çünkü atakları var resmen neye saracağı hiç belli değil müdür olmuş gözetim denetim görevi vermişler ama kreşe çevirdi odada yer değiştirir sen orda otur sen şurda sen onla beni mi konuştun dışarı çıkınca kimseyle konuşmayın kalemle ilgili bişey anlatmayın molaya tek tek çıkın öyle değişik bişey canım herşeyin altında paranoyakça kötülük arıyor stres sinir hat safhaya çıkıyor tabi dolayısıyla

biz kalemce bi çözüm bulamadık çünkü atakları var resmen neye saracağı hiç belli değil müdür olmuş gözetim denetim görevi vermişler ama kreşe çevirdi odada yer değiştirir sen orda otur sen şurda sen onla beni mi konuştun dışarı çıkınca kimseyle konuşmayın kalemle ilgili bişey anlatmayın molaya tek tek çıkın öyle değişik bişey canım herşeyin altında paranoyakça kötülük arıyor stres sinir hat safhaya çıkıyor tabi dolayısıyla
Rahatsız herhalde biraz işiniz zor canım. Ne yapacaksın takmamaktan başka çare yok gibi.

Selam kızlar eşim cok istediği için bugün sacımı griye boyattım bir günde 40 yaş almış gibiyim :D

Çılgın çift :) Öykü Serter gibiyse ben de severim o rengi :)
Aynen canım öyle ama diplerden kendi sacım gelsin siyahtan griye dönsün istiyodum uzadıkça o hali alcakmıs artık tabii 15günde bir pasta cilaya girmem gerekıyomus :) kuaföre Aydan aya kaşa giderken evlendım çıkmaz oldum :KK16:

Iyi akşamlar kızlar .... Bi görünüp bi kayboluyorum farkındayım ama hiç fırsat olmuyor :( bebişim 7,5 aylık oldu oğluşum olacak inşallah :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Iyi akşamlar kızlar .... Bi görünüp bi kayboluyorum farkındayım ama hiç fırsat olmuyor :KK43: bebişim 7,5 aylık oldu oğluşum olacak inşallah :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aaa sen hamile miydin maşallah benim hiç haberim yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Bildirim gelmemiş bana şimdi gördüm.

Merhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
elektrik süpürgesi vs ilk aklıma gelen bunlar.. kullandığınız ve memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısnız?

Back