- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.461
Herkese günaydın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canııım :)Herkese günaydın :)
Nasılsın canım?Günaydın canııım :)
valla sorunlu bi amirle çalışan nasıl olursa öyleyim canım bazen sinir katsayım artıyor yeterince gün ne kadar güzel güneşli de olsa gözüm görmüyorNasılsın canım?
Hayatı zorlaştıran insanlar hep var takma boşver.valla sorunlu bi amirle çalışan nasıl olursa öyleyim canım bazen sinir katsayım artıyor yeterince gün ne kadar güzel güneşli de olsa gözüm görmüyor
ben böyle bi insanla ne karşılaştım ne tanıdım ne de duydum Allah kimseye vermesinHayatı zorlaştıran insanlar hep var takma boşver.
Anlatmak istersen dinlerim canım. Rahatlarsın. Belki nası davranmak gerektiği hakkında bir şeyler buluruz.ben böyle bi insanla ne karşılaştım ne tanıdım ne de duydum Allah kimseye vermesin
biz kalemce bi çözüm bulamadık çünkü atakları var resmen neye saracağı hiç belli değil müdür olmuş gözetim denetim görevi vermişler ama kreşe çevirdi odada yer değiştirir sen orda otur sen şurda sen onla beni mi konuştun dışarı çıkınca kimseyle konuşmayın kalemle ilgili bişey anlatmayın molaya tek tek çıkın öyle değişik bişey canım herşeyin altında paranoyakça kötülük arıyor stres sinir hat safhaya çıkıyor tabi dolayısıylaAnlatmak istersen dinlerim canım. Rahatlarsın. Belki nası davranmak gerektiği hakkında bir şeyler buluruz.
Rahatsız herhalde biraz işiniz zor canım. Ne yapacaksın takmamaktan başka çare yok gibi.biz kalemce bi çözüm bulamadık çünkü atakları var resmen neye saracağı hiç belli değil müdür olmuş gözetim denetim görevi vermişler ama kreşe çevirdi odada yer değiştirir sen orda otur sen şurda sen onla beni mi konuştun dışarı çıkınca kimseyle konuşmayın kalemle ilgili bişey anlatmayın molaya tek tek çıkın öyle değişik bişey canım herşeyin altında paranoyakça kötülük arıyor stres sinir hat safhaya çıkıyor tabi dolayısıyla
Çılgın çift :) Öykü Serter gibiyse ben de severim o rengi :)Selam kızlar eşim cok istediği için bugün sacımı griye boyattım bir günde 40 yaş almış gibiyim
Aynen canım öyle ama diplerden kendi sacım gelsin siyahtan griye dönsün istiyodum uzadıkça o hali alcakmıs artık tabii 15günde bir pasta cilaya girmem gerekıyomus :) kuaföre Aydan aya kaşa giderken evlendım çıkmaz oldumÇılgın çift :) Öykü Serter gibiyse ben de severim o rengi :)
Aaa sen hamile miydin maşallah benim hiç haberim yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Bildirim gelmemiş bana şimdi gördüm.Iyi akşamlar kızlar .... Bi görünüp bi kayboluyorum farkındayım ama hiç fırsat olmuyor bebişim 7,5 aylık oldu oğluşum olacak inşallah :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım?günaydın kızlarrr iyi haftalar hepinizee. bayadır yoktum buralarda çok uzak kaldım. nasılsınızz?
Bana bildirim gelmemiş tesadüf eseri gördüm canım. İyi akşamlar diyeyim artık :)Günaydınlar herkese
Olsun kuzucum iyi akşamlarBana bildirim gelmemiş tesadüf eseri gördüm canım. İyi akşamlar diyeyim artık :)