- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.421
Günaydın canım aynı şekilde oldum ben de regl gecikmeleri yaşamaya başladım sonra baktım ben meğer istiyomusum hemen :)))günaydınnn kızlarrr
bakıyorum bebiş muhabbetleri başlamış
ben de bu ay bir korku yaşadım ki sormayın,
normalde gün sekmez ama bu ay tam 6 gün geciktim, 7. günün sabahı teste gidecektim ki regl oluverdim
birazcık içim burkuldu, sanırım hazırmışım ben bu bebek fikrine
bu yazı atlatırsak inşallah yapım çalışmalarına başlayacağız
Günaydın canım aynı şekilde oldum ben de regl gecikmeleri yaşamaya başladım sonra baktım ben meğer istiyomusum hemen :)))
Aynen öyle insan bi güzel sonuç bekliyor hazırlıksız daha keyifli olur planlayinca çok stresliymis
hani planlama yapıyoruz tamam ama böyle de bir süpriz olsa fena olmazmış
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Ben de aynı durumdayım canım bildiğin gibi yılbaşından sonra 10 günlüğüne geldi o zaman görüştük, haftaya cuma da haftasonu için ben gidip geleceğim buluşmaya çalışıyoruz zavallılar gibiselamlarrr okeanosss
tam gaz iş güç, sen napıyosun bakalım, beyciinle buluşabildiniz mi
Eşim gelirse haziran gibi biz de yıl sonu düşünürüz diyordum ama yine vazgeçtim benBiz de yılsonu gibi planlıyoruz inşallah
Ben de aynı durumdayım canım bildiğin gibi yılbaşından sonra 10 günlüğüne geldi o zaman görüştük, haftaya cuma da haftasonu için ben gidip geleceğim buluşmaya çalışıyoruz zavallılar gibi
Aman canım ben kendime halime acımaktan bitap düştüm boşver :) Benim kv hala eşimin yanında 4 ay olduay kıyamam size ya
Eşimin yaninda derken siz neden değilsiniz konuya tam vâkıf değilim de k.bakmayın merak ettimAman canım ben kendime halime acımaktan bitap düştüm boşver :) Benim kv hala eşimin yanında 4 ay oldu
Eşim başka bir ilde görev yapıyor ben başka yerdeyim o nedenle :)Eşimin yaninda derken siz neden değilsiniz konuya tam vâkıf değilim de k.bakmayın merak ettim
Allah yardimciniz olsun çok zor olsa gerek ama gulumsemissiniz ne güzel hala birilerinin hayatında birşeyler yolundaEşim başka bir ilde görev yapıyor ben başka yerdeyim o nedenle :)
Teşekkür ederim. Ne yapalım hayat devam etmek zorunda hayatımın en zor dönemlerinden birindeyim aslında, buaralar her şey üst üste geliyor. Yine de halime bin şükür.Allah yardimciniz olsun çok zor olsa gerek ama gulumsemissiniz ne güzel hala birilerinin hayatında birşeyler yolunda
Siz evli misiniz?Hayırlı sabahlar güzel hafta olsun hepimize inşallah
Yok canım bir sahil kentinde. Neden sordun?Canım eşin doğudamıokeanoss00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?