• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aminn canım benim saolasın :KK70: Bakırköy'de yakın bana bahsettiğin doktoru bi bakayım. baştan beri bir doktorda kalabilmek pek güç gerçekten demekki memnun kalmışlar. tavsiyen için teşekkür ederim canım
Rica ederim tatlım sen de git bir bak inşallah sen de memnun kalırsın :)

ayy ne mutluuu hadi bakalım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn :KK46:

uzun ara vermemin gerekçesini nasıl açıklasam bilemedim şimdi o_O

ben de bi değişiklik yok işler tıkırında :KK60:

Amiiinn canım saolasın, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Açıkla bakıyım nerelerdesin sen :D

İyiyiz sen nasılsın bakalım? :63:

iyiyim iyi maşallah 7 ayı devirdik nasıl geçti hiç anlamadım şaka gibi :oops:
sen de ne var ne yok bakalım :KK19:

Amiiinn canım saolasın, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Açıkla bakıyım nerelerdesin sen :KK70:

ahhhh bu bennn kendimiii nerelerdeee bulsammmm saklansam bir yerlerdeee hayaller mi kursammmm :-):-)

eşimin babasının ciddi bir sağlık problemi vardı, neredeyse düğünü iptal edecektik, düğün sonrasına sarktı git gel uğraştık baya iş ev hastane derken yeni yeni soluklanıyorum :KK55:

Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)

günaydınnnn, hayırlııı kandilllerrrr :KK5:

ahhhh bu bennn kendimiii nerelerdeee bulsammmm saklansam bir yerlerdeee hayaller mi kursammmm :-):-)

eşimin babasının ciddi bir sağlık problemi vardı, neredeyse düğünü iptal edecektik, düğün sonrasına sarktı git gel uğraştık baya iş ev hastane derken yeni yeni soluklanıyorum :KK55:

hoşgeldin şeker aramıza hakaten 7 ayı devirdik zaman çabuk geçiyor hiçbişey anlamadım :KK51:

Çok geçmiş olsun canım, hastane işi insanı çok çabuk tüketiyo bitiriyo. Aramıza dönmene sevindim :D

Çok geçmiş olsun canım, hastane işi insanı çok çabuk tüketiyo bitiriyo. Aramıza dönmene sevindim :KK70:

evettt turn back :KK19:

günaydınnn kızlarrr bugün erkenciyimmm, işyerinde kahvaltı yapıcaz yoksa başka hiç bir kuvvet beni bu kadar erken getiremezdi işe :kk77:

bu arada düğünden sonra baya bi kilo aldım, bir haftadır dikkat ediyorum kendime 1 kilo vermişim, daha 14 kilo vericem zimliyim :KK55:

evettt turn back :KK19:

günaydınnn kızlarrr bugün erkenciyimmm, işyerinde kahvaltı yapıcaz yoksa başka hiç bir kuvvet beni bu kadar erken getiremezdi işe :kk77:

bu arada düğünden sonra baya bi kilo aldım, bir haftadır dikkat ediyorum kendime 1 kilo vermişim, daha 14 kilo vericem zimliyim :KK55:
günaydın canım ah sorma ben nasıl aldım o kiloları kahrımdan ölcem 10 kiloya yakın aldım :mad: ben de şuan dikkat etmeye başlamış bulunmaktayım inşallah veririm hızlı alınan hızlı gitsin

günaydın canım ah sorma ben nasıl aldım o kiloları kahrımdan ölcem 10 kiloya yakın aldım :mad: ben de şuan dikkat etmeye başlamış bulunmaktayım inşallah veririm hızlı alınan hızlı gitsin

ben 5 kilo aldım ama düğün öncesinde de vardı kilolarım:oops:

kilo almak zor değil ki, ye gecenin köründe çikolataları, aç en uzun filmlerden birini mesela yüzüklerin efendisi gibi 3 saatlik ve bittikçe patlamış mısırı yeniden patlat, sabahları gelsin kahvaltılar ohhhh mide genişledikçe genişler tabi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ben 5 kilo aldım ama düğün öncesinde de vardı kilolarım:oops:

kilo almak zor değil ki, ye gecenin köründe çikolataları, aç en uzun filmlerden birini mesela yüzüklerin efendisi gibi 3 saatlik ve bittikçe patlamış mısırı yeniden patlat, sabahları gelsin kahvaltılar ohhhh mide genişledikçe genişler tabi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
valla sorma düzensiz beslenmekten aldık kiloları bikaç haftadır iştahım geri gitti iyi de oldu

Back