• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ahh canım bende 2 hafta olacak tam atlatamadım bu mereti sanırım virüs mikropmuş sesim hala düzelmedi mesela :110:Dikkat et kendine bol vitamin al balık et ürünleri bol bol meyve başka türlü atlatamazsın:KK51:
ay canım benim 3. haftam artık sesim hala düzelmedi anlamadım hiç bu kadar uzun süren grip görmemiştim :KK61:

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker bebişin cinsiyeti belli olduğu arkamızdaki en erkenci anne :)

Canım öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice yıllara Rabbim sevdiklerinle, sağlık huzur mutluluk içinde yaşatsın. :KK36:Doğum günü hediyende pek bi güzelmiş. Benim de bu ara bi tatile ihtiyacım var. Ah keşke gitsem 4-5 günlüğüne bi yerlere :KK14: Gelince tatik detaylarını anlat

Cinsiyetimiz Belli oldu kızlar. Hayırlısıyla 8 Mayıs'ta "oğlumu" kucağıma alacağım inşallah.:KK46::KK200: Ama hala doktor konusunda sıkıntılarım var. :KK14:

İstanbul'da kadın-doğum üzerine Nisa Hastanesi'nde Asiye hanıma gidiyordum. KK'da bu doktoru çok övmüşlerdi. Bikaç yakınımızda bu hastaneden memnun kalınca gidelim dedik. ancak kadın aşırı yoğun. Randevu alıp gitmemize rağmen 1 saat-45 dakika bekliyoruz. doktorun yanında da 5 dakika bile durmuyoruz. ultrasonda çocuğu doğru dürüst göstermiyo. Anca kendi anlayacağı gibi bakıp boyunu kilosunu söylüyo hemen giydiriyo. Yapılacak testleri ne zaman gelmem gerektiğini söyleyip gönderiyo. Konuşmaya fırsat bırakmadığı gibi benim gibi acemi anne adaylarını doğru dürüst bilgilendirmiyor.

Geçen hafta şehir dışından gelen Annemle gittik doktora, annemin de var. kulağı da zor duyuyor anlamadığı kısımları soruyor. Annem araya girdikçe doktorun yüzü falan değişiyo. Bi canım sıkıldı sormayın.:KK62: Kendimi ve evladımı bu kadına emanet etmek istemiyorum. Belki bu doktora gidip memnun olanlar vardır ama benim için önce sıcaklık, içtenlik ve açık olma herşeyden önemli. Benden aldığı parayı kesinlikle hak etmiyo.
Etrafınızda İstanbul'da doğum doktorundan memnun olan anneler varmı? Varsa önerilerinizi yazarmısınız?
Bir de Medipol Hastanesi'ne gidelim diyorum. Eğer orda varsa doktor önerisi söylerseniz çok sevinirim. 5. ayımızda daha doktorumuz yok:KK43:.:KK61:

Cinsiyetimiz Belli oldu kızlar. Hayırlısıyla 8 Mayıs'ta "oğlumu" kucağıma alacağım inşallah.:KK46::KK200: Ama hala doktor konusunda sıkıntılarım var. :KK14:

İstanbul'da kadın-doğum üzerine Nisa Hastanesi'nde Asiye hanıma gidiyordum. KK'da bu doktoru çok övmüşlerdi. Bikaç yakınımızda bu hastaneden memnun kalınca gidelim dedik. ancak kadın aşırı yoğun. Randevu alıp gitmemize rağmen 1 saat-45 dakika bekliyoruz. doktorun yanında da 5 dakika bile durmuyoruz. ultrasonda çocuğu doğru dürüst göstermiyo. Anca kendi anlayacağı gibi bakıp boyunu kilosunu söylüyo hemen giydiriyo. Yapılacak testleri ne zaman gelmem gerektiğini söyleyip gönderiyo. Konuşmaya fırsat bırakmadığı gibi benim gibi acemi anne adaylarını doğru dürüst bilgilendirmiyor.

Geçen hafta şehir dışından gelen Annemle gittik doktora, annemin de var. kulağı da zor duyuyor anlamadığı kısımları soruyor. Annem araya girdikçe doktorun yüzü falan değişiyo. Bi canım sıkıldı sormayın.:KK62: Kendimi ve evladımı bu kadına emanet etmek istemiyorum. Belki bu doktora gidip memnun olanlar vardır ama benim için önce sıcaklık, içtenlik ve açık olma herşeyden önemli. Benden aldığı parayı kesinlikle hak etmiyo.
Etrafınızda İstanbul'da doğum doktorundan memnun olan anneler varmı? Varsa önerilerinizi yazarmısınız?
Bir de Medipol Hastanesi'ne gidelim diyorum. Eğer orda varsa doktor önerisi söylerseniz çok sevinirim. 5. ayımızda daha doktorumuz yok:KK43:.:KK61:
Hoş geldin tatlım. Oğlun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :) Benim bir arkadaşım Bakırköy'de Çamlık Hastanesi'nde doğum yaptı ve 9 ay hamilelik süreci orada geçti tabiki, bir diğeri de onun tavsiyesiyle gidiyor 27 haftalık hamile şuan. İkisi de gayet memnun. İsmi Belma soyadını unuttum :D Bir görüş istersen.

Hoş geldin tatlım. Oğlun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :) Benim bir arkadaşım Bakırköy'de Çamlık Hastanesi'nde doğum yaptı ve 9 ay hamilelik süreci orada geçti tabiki, bir diğeri de onun tavsiyesiyle gidiyor 27 haftalık hamile şuan. İkisi de gayet memnun. İsmi Belma soyadını unuttum :KK70: Bir görüş istersen.

Aminn canım benim saolasın :D Bakırköy'de yakın bana bahsettiğin doktoru bi bakayım. baştan beri bir doktorda kalabilmek pek güç gerçekten demekki memnun kalmışlar. tavsiyen için teşekkür ederim canım

Evet canım senn uuppuzuuuunn ara verince gelişmeleri kaçırdın tabi, evliliğin 2. ayında hamile kaldım. şimdi tadını çıkarıyoruz işte. Sende gelişmeler varmı??

ayy ne mutluuu hadi bakalım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn :KK46:

uzun ara vermemin gerekçesini nasıl açıklasam bilemedim şimdi o_O

ben de bi değişiklik yok işler tıkırında :KK60:

Back