- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.241
Bende iyiyim kuzum gördüğün bildiğin gibiİyiyiz şekerim sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim kuzum gördüğün bildiğin gibiİyiyiz şekerim sen nasılsın?
ay canım benim 3. haftam artık sesim hala düzelmedi anlamadım hiç bu kadar uzun süren grip görmemiştimAhh canım bende 2 hafta olacak tam atlatamadım bu mereti sanırım virüs mikropmuş sesim hala düzelmedi mesela Dikkat et kendine bol vitamin al balık et ürünleri bol bol meyve başka türlü atlatamazsın
Canım tekrar bir doktora git istersen ses pek düzelmiyor mikroptan herhaldeay canım benim 3. haftam artık sesim hala düzelmedi anlamadım hiç bu kadar uzun süren grip görmemiştim
Hayırlı cumalar canım bugün dogumgunum hediyemde Tayland tatili :) 2gun sonra yola çıkıyoruz cok heyecanlıyımGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Nice mutlu senelere canım :) Ne kadar güzel bir hediye tadını çıkar :)Hayırlı cumalar canım bugün dogumgunum hediyemde Tayland tatili :) 2gun sonra yola çıkıyoruz cok heyecanlıyım
Cok teşekkür ederim Canım benımNice mutlu senelere canım :) Ne kadar güzel bir hediye tadını çıkar :)
uzunnn upppuzunnn bir aradan sonra merhabaaaa desemmmmm
colcicegigulbeseker bebişin cinsiyeti belli olduğu arkamızdaki en erkenci anne :)
Hoş geldinuzunnn upppuzunnn bir aradan sonra merhabaaaa desemmmmm
Hoş geldin tatlım. Oğlun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :) Benim bir arkadaşım Bakırköy'de Çamlık Hastanesi'nde doğum yaptı ve 9 ay hamilelik süreci orada geçti tabiki, bir diğeri de onun tavsiyesiyle gidiyor 27 haftalık hamile şuan. İkisi de gayet memnun. İsmi Belma soyadını unuttum Bir görüş istersen.Cinsiyetimiz Belli oldu kızlar. Hayırlısıyla 8 Mayıs'ta "oğlumu" kucağıma alacağım inşallah. Ama hala doktor konusunda sıkıntılarım var.
İstanbul'da kadın-doğum üzerine Nisa Hastanesi'nde Asiye hanıma gidiyordum. KK'da bu doktoru çok övmüşlerdi. Bikaç yakınımızda bu hastaneden memnun kalınca gidelim dedik. ancak kadın aşırı yoğun. Randevu alıp gitmemize rağmen 1 saat-45 dakika bekliyoruz. doktorun yanında da 5 dakika bile durmuyoruz. ultrasonda çocuğu doğru dürüst göstermiyo. Anca kendi anlayacağı gibi bakıp boyunu kilosunu söylüyo hemen giydiriyo. Yapılacak testleri ne zaman gelmem gerektiğini söyleyip gönderiyo. Konuşmaya fırsat bırakmadığı gibi benim gibi acemi anne adaylarını doğru dürüst bilgilendirmiyor.
Geçen hafta şehir dışından gelen Annemle gittik doktora, annemin de var. kulağı da zor duyuyor anlamadığı kısımları soruyor. Annem araya girdikçe doktorun yüzü falan değişiyo. Bi canım sıkıldı sormayın. Kendimi ve evladımı bu kadına emanet etmek istemiyorum. Belki bu doktora gidip memnun olanlar vardır ama benim için önce sıcaklık, içtenlik ve açık olma herşeyden önemli. Benden aldığı parayı kesinlikle hak etmiyo.
Etrafınızda İstanbul'da doğum doktorundan memnun olan anneler varmı? Varsa önerilerinizi yazarmısınız?
Bir de Medipol Hastanesi'ne gidelim diyorum. Eğer orda varsa doktor önerisi söylerseniz çok sevinirim. 5. ayımızda daha doktorumuz yok.
colcicegigulbeseker tebrik ederimmm canımmmmmmmmm grubun ilk hamişi sen misin yoksaaa
Hoş geldin tatlım. Oğlun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :) Benim bir arkadaşım Bakırköy'de Çamlık Hastanesi'nde doğum yaptı ve 9 ay hamilelik süreci orada geçti tabiki, bir diğeri de onun tavsiyesiyle gidiyor 27 haftalık hamile şuan. İkisi de gayet memnun. İsmi Belma soyadını unuttum Bir görüş istersen.
Evet canım senn uuppuzuuuunn ara verince gelişmeleri kaçırdın tabi, evliliğin 2. ayında hamile kaldım. şimdi tadını çıkarıyoruz işte. Sende gelişmeler varmı??