- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.221
Yılbaşında canim daha gitmedik 3 günlüğüne gidicez annemle :)Anladım canım..bi olay vardı kayınvalıdenle görümcenle eşinde kalcaktınız naptınız daha süresi varmı gittinizmi yoksa
Anladım Canım herşey gönlünce olsun ınsallahYılbaşında canim daha gitmedik 3 günlüğüne gidicez annemle :)
Günaydın :) Nerelerdesin bakim kaçak? :)Günaydın kızlar nasılsınız ?
valla kaçaklık yaptım başka topiklere bakıyorum girebildikçe ama burdan da bildirim gelmedi canım, napıyosun son durum nedir eşinle ?Günaydın :) Nerelerdesin bakim kaçak? :)
Hepiniz başka topiklerde aldatıyorsunuz benivalla kaçaklık yaptım başka topiklere bakıyorum girebildikçe ama burdan da bildirim gelmedi canım, napıyosun son durum nedir eşinle ?
yılbaşında da mı ordalar canım ay siz kavuşamayan aşıklar gibi dizi gibi oldunuz yaaHepiniz başka topiklerde aldatıyorsunuz beniBen de bdv'de takılıyorum Eşimle normaliz yılbaşında annemle birlikte yanına gidicez çünkü kv ve görümce orada
Evet canım kv kışı orada geçirmeyi planlıyor gitmeye niyeti yokyılbaşında da mı ordalar canım ay siz kavuşamayan aşıklar gibi dizi gibi oldunuz yaa
kv orda bırakıp gelsin kesin çözüm evinizde rahat huzurlu missssEvet canım kv kışı orada geçirmeyi planlıyor gitmeye niyeti yokOcak'ta ben izin alıp geleceğim diyor beyim
iyiyiz şekerim sen nasılsın ?Kuzucuklarım nasılsınız
Ah keşke ama ocakta öyle yapmayı planlıyorkv orda bırakıp gelsin kesin çözüm evinizde rahat huzurlu missss
Bende iyiyim çok şükür canımcım ne olsun iş ev misafirler uğraş dur sende ne var ne yokiyiyiz şekerim sen nasılsın ?
İyiyiz şekerim sen nasılsın?Kuzucuklarım nasılsınız
bende ne olsun iş iş iş ev arada griple uğraştım pilim bitmek üzereBende iyiyim çok şükür canımcım ne olsun iş ev misafirler uğraş dur sende ne var ne yok
Bende iyiyim kuzum gördüğün bildiğin gibiİyiyiz şekerim sen nasılsın?
Ahh canım bende 2 hafta olacak tam atlatamadım bu mereti sanırım virüs mikropmuş sesim hala düzelmedi meselabende ne olsun iş iş iş ev arada griple uğraştım pilim bitmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?