- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.181
Evet biz özelden hep konuşuyoruz kızlar :))Kuzu kimse yok ki seninle zaten konuşuyorum yoksa sürekli yazarım alıntılasalar bir şey konuşsalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biz özelden hep konuşuyoruz kızlar :))Kuzu kimse yok ki seninle zaten konuşuyorum yoksa sürekli yazarım alıntılasalar bir şey konuşsalar
Sağol canımcım iyi olmaya çalışıyorumSen nasılsın ne var ne yokGeçmiş olsun şeker valla iyi ol dikkat et
Bırakır mıyım seniEvet biz özelden hep konuşuyoruz kızlar :))
Ne olsun ben de evdegriple savaşıyorumSağol canımcım iyi olmaya çalışıyorumSen nasılsın ne var ne yok
Eşim de rahatsız zaten ondan bana geçti Gerçi onun sadece boğazı ağrıyor ben yatak döşeklik hasta oldumHem ilaçlar hem de hastayım diye kocam kaciyo benden bana da bulasmasin kim bakacak bizi diyo
Çok geçmiş olsun canım bol bol limonlu ıhlamur iç nane limon falan beni terletti iyi oldu onlarNe olsun ben de evdegriple savaşıyorum
Ben de seni bırakmam ki güzeller güzeliBırakır mıyım seni
Ballı lokmam güzel gözlüm Kendimize aşığızBen de seni bırakmam ki güzeller güzeli
Ahhh yine başladı bunlar diyecekler. Gözlerini deviren smileBallı lokmam güzel gözlüm Kendimize aşığız
bu muAhhh yine başladı bunlar diyecekler. Gözlerini deviren smile
Yok yukarıdan devirecek bu aşağıdan yapıyor Suratta nurella suratı olacak
Ayy bu olmamış Bu ne biçim sevgiYok yukarıdan devirecek bu aşağıdan yapıyor Suratta nurella suratı olacak
Ahahahahah Pek severimAyy bu olmamış Bu ne biçim sevgi
Bende deli severimAhahahahah Pek severim
Musmutlu bir hafta olsunGünaydın herkese güzel bir hafta olması dileğiyle :)
Günaydın canım nasılsın?Günaydınlar kızlar nasılsınız ?
biraz grip biraz yorgun canım işler çok yoğun yaaGünaydın canım nasılsın?