Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım ne baskısı yapıyor ki sana
Eşim kasım ortası gibi çalıştığı yere döndü. Kv ve görümce de onunla gittiler. Benim koca özledi beni şimdi gel deyip duruyor. Onlar varken gitmek istemiyorum. Her konuşmamızın sonu bu konuya varıyor bunaldım. Duygu sömürüsü, kızma, küsme ne ararsan var. Anlatıyorum ama anlamak istemiyor. Yılbaşında zaten annemle gideceğiz ama öncesinde de gideyim istiyor.

Ay canım ya hasret çok zordur eminim onlarla rahat edemeyeceksen anlaması lazım seni de biraz

ay sizin şimdi hala cicim ayı devam ediyodur yahuu haklısın tabi yani her türlü baş başa kalmak istiyor insan
O cicim ayını yaşayamadık bile O nedenle de gelmemi istiyor ben biliyorum. Annemleri dışarı yollarız falan diyor bir de bana çok sinirlerim bozuluyor ya Kadın kışı orada geçirecekmiş bir de. Anlayış sıfır. Burada rahat bırakmadıkları yetmedi bir de orayı zaptettiler. Bıktım daha şimdiden.

Hakaten çok ayıp etmişler yaa, benim kaynana da her gitmeye kalın burda diyo ama çokta üstelemiyor bizde bebek baskısı var sorular akıllar istemiyoruz diyorum halbuki istiyorum ve bekliyorum onlar öyle bilsin

Hakaten çok ayıp etmişler yaa, benim kaynana da her gitmeye kalın burda diyo ama çokta üstelemiyor bizde bebek baskısı var sorular akıllar istemiyoruz diyorum halbuki istiyorum ve bekliyorum onlar öyle bilsin
Allah gönlünüze göre versin canım. O aşamalara geçeceğimiz günler bana çok uzak geliyor.

Allah gönlünüze göre versin canım. O aşamalara geçeceğimiz günler bana çok uzak geliyor.
Canım siz önce bir araya gelin inşallah tadını çıkarın ben biraz da problem yaşıyorum ya hormon sıkıntısı falan duruma göre belki uzar diye beklemek istemedim yoksa planıma göre önümüzdeki yazdan sonra istiyordum

Yok ya çocuk için söylemiyorum ben. Hiçbir araya gelecekmişiz gibi gelmiyor bana. Zaman geçiyor da öylesine geçiyor işte. Biz biraraya gelsek de yalnız kalamayız zaten. Dertliyim buaralar

Yok ya çocuk için söylemiyorum ben. Hiçbir araya gelecekmişiz gibi gelmiyor bana. Zaman geçiyor da öylesine geçiyor işte. Biz biraraya gelsek de yalnız kalamayız zaten. Dertliyim buaralar
Ayy kıyamam canım ya değişir o zaman işler bi yerde onlar da bıkar işleri güçleri olur ya da belli edersin ufaktan sıkma canını siz bir an önce bi kavuşun da inşallah

Okeanoscum Canım benım konularını takıp edıyorum ve neden bılmıyrm senı cok sevıyorum :) herşeyi okuyamadım kusura bakma kayınvalıden yapış yapış bi tip belli eşin mesafeyi koruyamıyor mu birde ne işle ugrasıyosnuz esınle sen hala biraraya gelemedınız

Günaydın canım :) Çok teşekkür ederim ben de seni seviyorum Daha çok uğra olur mu iki lafın belini kırarız :) Sadece kvdem değil ailece yapış yapışlık söz konusu Ben devlet memuruyum eşim askeri personel o yüzden biraraya gelemiyoruz canım maalesef. Mayıs ayında kısmetse tayini çıkacak diye bekliyoruz. İnşallah evlilik yıl dönümü hediyesi olacak o zaman :)

Gelirim tabı senle uzun uzun sohbet etmek isterim :) ikinizde devlettesınız eş durumundan biraraya gelemedinizmi kulaktan dolma bilgilerle soruyorum sana bunları kusura bakma saçma gelebilir

Gelirim tabı senle uzun uzun sohbet etmek isterim :) ikinizde devlettesınız eş durumundan biraraya gelemedinizmi kulaktan dolma bilgilerle soruyorum sana bunları kusura bakma saçma gelebilir
Yok canım estagfirullah :) Eş durumu eşim askeri personel olduğu için pek işlemiyor. Yine eş durumundan gelecek ama belirli tayin dönemleri olduğu için o zamanı bekliyoruz. İsterlerse de göndermezler onlara kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…