• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

selammm kızlar çok uzun zamandır giremedim.ama güzel haberlerle döndüm.hamileyim:))))
aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağına almayı da nasip etsin :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::KK46::KK9::KK9::KK9:

nasılsın ? ne kadarlık ? darısı da başımıza inşallah :KK48:

aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağsağlim kucağına almayı da nasip etsin :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::KK46::KK9::KK9::KK9:

nasılsın ? ne kadarlık ? darısı da başımıza inşallah :KK48:
3 ayı geçtik canım :) 1-2 hafta çok zorlandım özellikle kurban bayramında ama şuan çok şükür iyiyim Rabbim siteyen herkese nasip etsin daha doğmadan çöküyor insana annelik:) çok tuhaf bi duygu

3 ayı geçtik canım :) 1-2 hafta çok zorlandım özellikle kurban bayramında ama şuan çok şükür iyiyim Rabbim siteyen herkese nasip etsin daha doğmadan çöküyor insana annelik:) çok tuhaf bi duygu
bayağı da olmuş canım :))) cinsiyeti de öğrenirsin bikaç haftaya :KK46::KK46:hamilelik takvimini de bekliyoruz altta konumuza renk katıyo çünküüü :nazar::anneadayı:

Kızlar nasılsınız?

Dün benim doğum günümdü 25 yaşına girdim. Eşim çok güzel bir şekilde doğumgünümü kutlamış. Bebeğimizin ağzından yazılı bir notun iliştirildiği iki tane farklı renkte orkideler göndermiş. Nota "Annecimm bensiz geçireceğin son doğum günün kutlu olsun, Seni çok seviyorum. Bana bol bol meyve ve süt gönder tamam mı? Çok canım çekiyor Bebeğin" :KK200::anneadayı:

Okeanoss'un gözü her yerde görür ve kızar :KK53:

Maşallah ona Rabbim tez zamanda kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin :)

Tamam fıstığım vazgeçtim :KK53:

Amin canım amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bak canım vallahi bende bir kaç topiğe bakıyorum diyet üzerine olsun farklı konularda kuzucum kızma ya herkes buraya gelse konuşsa iyi tabi ama gelmeyince ne yapalım:KK51:

Hangi topik canım orası?? Valla öyle, her zaman aynı konuları paylaşmamız mümkün olmuyo, o yüzden birbirine yardımcı olmanın en iyi yolu aynı durumu yaşayan insanlardan fikir almak.

selammm kızlar çok uzun zamandır giremedim.ama güzel haberlerle döndüm.hamileyim:))))

Canımmm çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun Allah sağ-sağlim kucağına almayı nasip etsin. Bu topikte ikinci hamilelik haberi süper oldu sayıları artıralım lütfen kızlar :DD
Sanırım aynı dönemde doğum yapacağız. :KK46::KK45:
Hamilelik takvimi için sağ üstteki Nick'inin üzerine geldiğinde "kişisel bilgileriniz" kısmına tıklıyosun. ortalarda bir yerde "hamilelik takvimi" bölümü var. oraya "gün-ay-yıl" şeklinde bebeğinin doğacağı tahmini günü yazıyorsun. Eğer bilmiyorsan hemen altında pembeyle yazılı yerde "doğum hesaplama" yerinden öğrenebilirsin.
Hamilelik Takvimiyle bebeğinin kaç haftalık olduğunu, kucağına almana ne kadar gün kaldığını, bebeğinin haftalık gelişimleri yazıyor. hergün de güncelleniyo.
Bence çok güzel bişey :D

Canım hos geldin gözün aydın inşallah sağ saglim kucağına alırsın inşallah :) Dilerim bundan sonra da sık sık uğrarsın aramıza :)

Kızlar nasılsınız?
Dün benim doğum günümdü 25 yaşına girdim. Eşim çok güzel bir şekilde doğumgünümü kutlamış. Bebeğimizin ağzından yazılı bir notun iliştirildiği iki tane farklı renkte orkideler göndermiş. Nota "Annecimm bensiz geçireceğin son doğum günün kutlu olsun, Seni çok seviyorum. Bana bol bol meyve ve süt gönder tamam mı? Çok canım çekiyor Bebeğin" :KK200::anneadayı:

Hangi topik canım orası?? Valla öyle, her zaman aynı konuları paylaşmamız mümkün olmuyo, o yüzden birbirine yardımcı olmanın en iyi yolu aynı durumu yaşayan insanlardan fikir almak.
Canım nasıl güzel bir hediye vermiş eşin öyle :KK60:Nice eşinle bebeğinle güzel yıllara canım iyi ki doğdun:KK68:

2014-2015 gelinleri diye kuzu ama burayı bırakmıyorum ben hiç:oops:

Kızlar kendim adına bir güzel haber de benden eşim yarın akşam yola çıkacak 29 ekimde yanımda kısmetse ve 17 gün yanımda olacak :)

Kuzucum çok çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam bu size çok iyi gelecek keyfini çıkartın bol bol :KK200::KK60::KK73:

Merhabalar kızlar, ben de iş dolayısıyla giremedim. Yeni hamileler de var sanırım forumda hayırlı olsun herkese. Ben sorunlar yaşıyorum eşimle, moralim baya bozuk... toparlayabilir miyim bilmiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Merhabalar kızlar, ben de iş dolayısıyla giremedim. Yeni hamileler de var sanırım forumda hayırlı olsun herkese. Ben sorunlar yaşıyorum eşimle, moralim baya bozuk... toparlayabilir miyim bilmiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Canım hayırdır ne oldu? Anlatmak ister misin?

Canım hayırdır ne oldu? Anlatmak ister misin?

Valla cnm anlatayım da... Geçen gün tamamen tesadüf eseri daha önceden başka kızlarla yazıştığı mesajları gördüm. Evlenmeden önce ama nişanlandıktan sonra... Saçma sapan mesajlar... Buluşma aldatma yok yani fiziki bir şey yok ama.. bilmiyorum bu durumu çok değiştirir mi...

Valla cnm anlatayım da... Geçen gün tamamen tesadüf eseri daha önceden başka kızlarla yazıştığı mesajları gördüm. Evlenmeden önce ama nişanlandıktan sonra... Saçma sapan mesajlar... Buluşma aldatma yok yani fiziki bir şey yok ama.. bilmiyorum bu durumu çok değiştirir mi...
Hay Allah neden böyle bir şey yapmış ki ister istemez güvenin sarılmıştir zamana bırak demekten başka bir sey diyemiyorum.

Back