- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.941
Evetkızlar yoksa bide aynı yerde mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetkızlar yoksa bide aynı yerde mi :)
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar herkese
Nasılsın canımgünaydın canım hayırlı cumalar
iyiyim canım ev iş idare etmece sen nasılsın :)Nasılsın canım
temizlik, pijama, battaniye, kahve, tv nasıl amahaftasonu planları neler
Cumartesi : Doğum günü daveti + alışverişhaftasonu planları neler
Her türden var yani 2015 de var Ama geneli hamile ya da yeni anne oldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bir şeyler aramaya başlıyorum onlardan duydukça
İkiniz de hazır hissederseniz neden olmasın :) Bir de bebek topiği çeviririz burda. Karnımız çatlamasın diye ne yapsak, çok kilo almamak için nasıl beslensek vs vs :)
çok pis bir hismiş öyle diyollaa :)
Oh oh darısı başımıza :)))içinde bir şey var. ve sana sürekli rahatsızlık veriyo, bulantı yapıyo koku hassasiyeti yapıyo yeri geliyo yemek yedirmiyo ama herşeye rağmen kendini çooook sevdiriyo. Hele her buluşmanda onun sağlıklı olduğunu gördüğünde, elini ayağını gövdesinin belirdiğinde, güçlü atan kalbini duyduğunda herşeye değer diyosun.
Oh oh darısı başımıza :)))
Adetimi bekliyorum bi takım testlerden geçmem lazım bakalım hayırlısı neler bekler biziİnşallah canım, inş
Adetimi bekliyorum bi takım testlerden geçmem lazım bakalım hayırlısı neler bekler bizi
Okeanoss'un gözü her yerde görür ve kızarAyy o zaman ben o topige bi göz atayım benden deneyimli hamişler vardır. gerçi okeanoss00 beni başka topiklerde görürse
Maşallah ona Rabbim tez zamanda kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin :)içinde bir şey var. ve sana sürekli rahatsızlık veriyo, bulantı yapıyo koku hassasiyeti yapıyo yeri geliyo yemek yedirmiyo ama herşeye rağmen kendini çooook sevdiriyo. Hele her buluşmanda onun sağlıklı olduğunu gördüğünde, elini ayağını gövdesinin belirdiğinde, güçlü atan kalbini duyduğunda herşeye değer diyosun.
Ayy o zaman ben o topige bi göz atayım benden deneyimli hamişler vardır. gerçi okeanoss00 beni başka topiklerde görürse