• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Her türden var yani 2015 de var :KK53:Ama geneli hamile ya da yeni anne oldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bir şeyler aramaya başlıyorum onlardan duydukça:KK70:

Ayy o zaman ben o topige bi göz atayım benden deneyimli hamişler vardır. gerçi okeanoss00 okeanoss00 beni başka topiklerde görürse :KK17:

çok pis bir hismiş öyle diyollaa :)

içinde bir şey var. ve sana sürekli rahatsızlık veriyo, bulantı yapıyo koku hassasiyeti yapıyo yeri geliyo yemek yedirmiyo ama herşeye rağmen kendini çooook sevdiriyo. Hele her buluşmanda onun sağlıklı olduğunu gördüğünde, elini ayağını gövdesinin belirdiğinde, güçlü atan kalbini duyduğunda herşeye değer diyosun. :KK46::KK42:

içinde bir şey var. ve sana sürekli rahatsızlık veriyo, bulantı yapıyo koku hassasiyeti yapıyo yeri geliyo yemek yedirmiyo ama herşeye rağmen kendini çooook sevdiriyo. Hele her buluşmanda onun sağlıklı olduğunu gördüğünde, elini ayağını gövdesinin belirdiğinde, güçlü atan kalbini duyduğunda herşeye değer diyosun. :KK46::KK42:
Oh oh darısı başımıza :)))

Ayy o zaman ben o topige bi göz atayım benden deneyimli hamişler vardır. gerçi okeanoss00 okeanoss00 beni başka topiklerde görürse :KK17:
Okeanoss'un gözü her yerde görür ve kızar :KK53:
Maşallah ona Rabbim tez zamanda kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin :)

Bak canım vallahi bende bir kaç topiğe bakıyorum diyet üzerine olsun farklı konularda kuzucum kızma ya herkes buraya gelse konuşsa iyi tabi ama gelmeyince ne yapalım:KK51:

Back