- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.001
Selam kızlar nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kızlar, ben de iş dolayısıyla giremedim. Yeni hamileler de var sanırım forumda hayırlı olsun herkese. Ben sorunlar yaşıyorum eşimle, moralim baya bozuk... toparlayabilir miyim bilmiyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Valla cnm anlatayım da... Geçen gün tamamen tesadüf eseri daha önceden başka kızlarla yazıştığı mesajları gördüm. Evlenmeden önce ama nişanlandıktan sonra... Saçma sapan mesajlar... Buluşma aldatma yok yani fiziki bir şey yok ama.. bilmiyorum bu durumu çok değiştirir mi...
Selam kızlar nasılsınız?
Ooo lokumcum seni buralarda görür muyduk? :) İyiyim ben de çok şükür :)Aleykum selamm:)
Ben iyiyimm sen nasulsin:)
Ooo lokumcum seni buralarda görür muyduk? :) İyiyim ben de çok şükür :)
Daha nice uzun seneleriniz olsun birlikte inşallah :)Allah iyilik versin :)
Bugün tam 6 aylık evliyizz
2 Mayıs - 2 kasım
Ben hastayım valla sabah işe gitmiştim eve geri döndüm Sen nasılsın canım?günaydın kızlar nasılsınız ?
ay canım geçmiş olsun aynı durumdayız ben de geldim sabah ama iyi değilim belki de izin alır eve giderimBen hastayım valla sabah işe gitmiştim eve geri döndüm Sen nasılsın canım?
Canım çok üzüldüm ya nedenini sordun mu yani böyle konuşma gereği neden duymuş ki gerçi ne açıklarsa açıklasın bir bahane olamaz ama üzücü
Boşluk mu her boş anımızda aklımıza birileri girse ne olur halimiz 5 ay asker yolu bekledim gittim geldim hiç başkasıyla konuşmak aklımın ucundan geçmedi erkek tabi durumları bilemem yangına körükle gitmek istemem canım yine de siz daha iyi bilirsiniz eşine güveniyorsan şans verebilirsinBaşka şehirlerdeydik o zaman, istanbul'da değildi. Yanlızlıktan diyor boşluk vs... Aynen pek bahane değil yani.
Kızlar kendim adına bir güzel haber de benden eşim yarın akşam yola çıkacak 29 ekimde yanımda kısmetse ve 17 gün yanımda olacak :)
Canım nasıl güzel bir hediye vermiş eşin öyle Nice eşinle bebeğinle güzel yıllara canım iyi ki doğdun
2014-2015 gelinleri diye kuzu ama burayı bırakmıyorum ben hiç
Günaydın kızlar, nasılsınız benim keyfim çooookk yerinde bu akşam iş çıkışı Güldür Güldür'e gidiyoruz. Doğum günü hediyelerim bitmiyo ama bu son :)
Nilim teşekkür ederim. Çok güzel bir hediye oldu gerçekten. Amin inşallah teşekkür ederim okeanoss00 'un izniyle arada oraya da bakayım ben
Canım çok sevindim senin adına güzel bir akşam olur inşallah
İnşallah bulanmadan keyifli akşam geçirsin canım öyle dua edeyimAşerme durumun olmuyor dimi söyleyeceğim ama hamileye direk söylemek vicdanımı sızlatıyorİnşallah bulantısız güzel bi akşam geçiririz. Bu iş yoğunluğunda ihtiyacımız vardı sizde, ne var ne yok, akşam yemekte ne var kızlar :) öğlen yemeği yedim ama yinede acıktım
İnşallah bulanmadan keyifli akşam geçirsin canım öyle dua edeyimAşerme durumun olmuyor dimi söyleyeceğim ama hamileye direk söylemek vicdanımı sızlatıyor
Genelde herkeste farklı olabiliyor canım bulandığı için aşermiyorsun canım sonrasında canın çekecektir eminim benim arkadaşımında öyleydi çünküSaol canım, hamileye yapılacak önemli dualardan biri Maalesef aşerme olmuyo, Ahhh keşke olsa yani hamilelik öncesinde bazı yiyecekleri daha çok canım isterdi ama şimdi tam tersi hiçbişi istemediği gibi tiksinmeler daha fazla.
Bide hamileliğin ilk döneminde bulantılar daha çok olurken, bende tam tersi oldu. ilk 2,5 ay bulantım çok azdı, 10. haftadan sonra artmaya başladı. Salçalı yemeklerden, karışık yiyeceklerden çok rahatsız oluyorum.
İnşallah sizler hamile kaldığınızda bu süreçleriniz güzel geçer.