- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.961
Benim için değilGünaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle :) Kimimiz için kısa olacağı kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için değilGünaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle :) Kimimiz için kısa olacağı kesin
valla canım dolma var dün akşamdan yanına mercimek çorba salata başka ne olur bilmiyorum zaten pekte bişey yemiyoruz yemek bitmeden kötü oluyo buna nasıl çare bulucam bilmiyorumAkşama ne yemek yapacaksınız gelin bakıyım
Canım az az yap ben 2 günlük yapıyorum mesela 2 güne bitmiş oluyor ölçüsünü o şekilde koyuyorum mesela dolma biber ben en fazla 6 tane doldururum 1 günde eşim 2 tane ben 1 tane yerim misal yarına da bitmiş olur bu şekilde yanına genelde makarna falan yaparım ama sanırım çoğu kişi yapmıyor olmadı ben dolma biberle cacığı çok severim cacık dolma biber çorba yeterli gibi geldi banaPilav 1 bardaktan yaparım misal anca yeter arta kalanı bazen değerlendiririm sonraki günde en sonunda bitiremediğimiz çok nadirdir onlarda çöpe gidiyor maalesef bozuluncaBende bu akşam evde iskender yapacağım yanına yoğurt kola falan olur o yeterli doyuruyor fazlasıyla çünküvalla canım dolma var dün akşamdan yanına mercimek çorba salata başka ne olur bilmiyorum zaten pekte bişey yemiyoruz yemek bitmeden kötü oluyo buna nasıl çare bulucam bilmiyorum
elimden geldiği kadar az yapıyorum yok bitiremiyoruz arada dışarda yiyoruz ondan da kalıyo yemekler napalım kalabalıklaşalım yemek falan dayanmazCanım az az yap ben 2 günlük yapıyorum mesela 2 güne bitmiş oluyor ölçüsünü o şekilde koyuyorum mesela dolma biber ben en fazla 6 tane doldururum 1 günde eşim 2 tane ben 1 tane yerim misal yarına da bitmiş olur bu şekilde yanına genelde makarna falan yaparım ama sanırım çoğu kişi yapmıyor olmadı ben dolma biberle cacığı çok severim cacık dolma biber çorba yeterli gibi geldi banaPilav 1 bardaktan yaparım misal anca yeter arta kalanı bazen değerlendiririm sonraki günde en sonunda bitiremediğimiz çok nadirdir onlarda çöpe gidiyor maalesef bozuluncaBende bu akşam evde iskender yapacağım yanına yoğurt kola falan olur o yeterli doyuruyor fazlasıyla çünkü
Ben genelde aylık liste hazırlıyorum dışarı çıkma olayını da hazırlıyorum kendi aramızda dışarı çıkacaksak tek günlük aperatifler hazırlıyorum meselamisafir gelme zamanı işler karışıyor tabi o ayrıAynen kalabalıklaşırsa yemek dayandıramayızelimden geldiği kadar az yapıyorum yok bitiremiyoruz arada dışarda yiyoruz ondan da kalıyo yemekler napalım kalabalıklaşalım yemek falan dayanmaz
günaydın canımGünaydınlar herkese efenim
Nasılsın canımgünaydın canım
iyiyim canım biraz enfeksiyonla uğraşıyorum öldürmese de süründürüyo bide doktora çıkıcam adetimi bekliyorum hala olmadım 45 gün olduNasılsın canım
canım günaydın sen nasılsın ? sen de çıkmıştın ya pco mu demişti doktorGünaydın :)
sen nasılsın neler yapıyosun ?Nasılsın canım
Pco muhtemelen demişti ultrason sonucuna göre, ama tahliller yapılınca pco değilmişsin dedi. Sonra başka bir doktora daha gittim sonuçları gösterdim o da değilsin dedi. Regl bitiminden 2 gün sonra gitmiştim yumurtam da büyümüş ertesi gün çatlar dedi. Ben de bir sorun yokmuş canım. Vajinal floranın bozulması sebebiyle fazla akıntım var şuan onun için tedavi görüyorum. Sen naptın gittin mi doktora?canım günaydın sen nasılsın ? sen de çıkmıştın ya pco mu demişti doktor
aman iyi çıkmamış canım ben de pco var sanırım sürekli bi kist oluşup gitme durumu vardı iki aydır da düzensiz adetin 3. günü testler oluyo ya onun için adeti bekliyorum hala olmadımPco muhtemelen demişti ultrason sonucuna göre, ama tahliller yapılınca pco değilmişsin dedi. Sonra başka bir doktora daha gittim sonuçları gösterdim o da değilsin dedi. Regl bitiminden 2 gün sonra gitmiştim yumurtam da büyümüş ertesi gün çatlar dedi. Ben de bir sorun yokmuş canım. Vajinal floranın bozulması sebebiyle fazla akıntım var şuan onun için tedavi görüyorum. Sen naptın gittin mi doktora?
Günaydın :)
iyiyim canım biraz enfeksiyonla uğraşıyorum öldürmese de süründürüyo bide doktora çıkıcam adetimi bekliyorum hala olmadım 45 gün oldu
sen nasılsın neler yapıyosun ?
selam canım :) valla menüye yardımcı olamıcam ama salata çeşidini bol tutmak işe yarıyor canım :)kızlar selammm :) help me :) yemekli misafirim var menü önerileri alaym :))
Bu konuda nehirnil111 sana yardımcı olacaktır canım :)kızlar selammm :) help me :) yemekli misafirim var menü önerileri alaym :))