- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
hastayız ama bomba gibiyiz de karışık sen nasılsın ?merabalar nasılsınız kızlar :)
hastayız ama bomba gibiyiz de karışık sen nasılsın ?
Kafa gidip geliyo bendegördüm canım konuşmuştuk zaten gözün aydın herşey gönlünce oluyo Allah bozmasın inşallah
Iyiyiz canim sen nasilsin?merabalar nasılsınız kızlar :)
Iyiyiz canim sen nasilsin?
Super o zaman :) Tatilde miydin sen?ben de iyiyim şükür :)
Super o zaman :) Tatilde miydin sen?
Bu aksam her seyi karistiriyorum kusura bakmayin kizlarbayramda tatildeydim 10 gün kadar :)
Canım ben de orayla görüşmek istiyorum ama biz en fazla 60 kişi falan olacağız.. Sen biliyor musun bu kadar kişilik kına organizasyonu yapıyorlar mı ve fiyatlar kişi sayısına göre ayarlanıyor dimi?
Bu aksam her seyi karistiriyorum kusura bakmayin kizlarKafam dolu ondan heralde. Nasil gidiyo bakalim gorusmeyeli neler yaptin? Gunduz de girin yahu is yerinde canim skliyo benim
Gecmis olsun canim. English Home masa ortulerini ben de cok begeniyorum ama henuz mas olmadigindan olcu bilmedigimden alamiyorum sen nasil aliyosun?Valla kızlar bende hastayım ankara buz gibi bi anda ayaz oldu yine herkes nezle bide farenjitim başladı tam oldu. Bugün english home indiriminden iki tane masa örtüsü aldım tek güzellik budaha 199 gün var elmol geçmişler olsun canım sanadaa
sağol canım sana da çok geçmiş olsun buralarda ayaz akşamları gündüz yaz şaşırdık tabiValla kızlar bende hastayım ankara buz gibi bi anda ayaz oldu yine herkes nezle bide farenjitim başladı tam oldu. Bugün english home indiriminden iki tane masa örtüsü aldım tek güzellik budaha 199 gün var elmol geçmişler olsun canım sanadaa
Standart 6 kişilik masa ölçüsünde canım zaten baktığımız masalar 6 kişilik açılınca 8 kişilik olanlardan genelde o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :)Gecmis olsun canim. English Home masa ortulerini ben de cok begeniyorum ama henuz mas olmadigindan olcu bilmedigimden alamiyorum sen nasil aliyosun?
Keşke gündüz yaz olsa vallahi donuyoruz kaloriferler ocak ayındaki gibi yanıyor yine yetmiyor çok dikkat etmek lazımsağol canım sana da çok geçmiş olsun buralarda ayaz akşamları gündüz yaz şaşırdık tabi
Ben de bakayim bari yarin kaldiysa :)Standart 6 kişilik masa ölçüsünde canım zaten baktığımız masalar 6 kişilik açılınca 8 kişilik olanlardan genelde o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?