- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.601
ben daha baya bi süre gelmeyi düşünmüyorum, gelecek olana da engel olmayayım :) Allah isteyen herkese versin canım. ayıptır sorması korunuyor muydunuz? ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bazen acayip şüpheleniyorum, güvenim gitti
Canım benim adet düzensizliğim olduğu için korunmuyordum. hapların bana zarar vermesinden korktum. Eşimde korunmak istemedi pek. ve doğal olarak olanlar oldu işte. Şuan hiçbir şey anlamış değilim. Ciddi anlamda halsizlik, istahsızlık ve bazı yiyeceklere karşı koku duyarlılığı arttı. Bakalım bizi başka neler bekliyor.
Evleneli 3 ay olmuşken, İstanbula, yeni işime alışmaya çalışırken, beklediğim birşey değildi. Hele ki bu kadar kısa sürede hiç beklemiyordum. Bunda benim de kabahatim var ki maalesef korunmadım"eee o zaman" diyeceksin haklı olarak ama benim adet düzensizliğim çok fazlaydı. 3 ay hatta 1 yıl boyunca regl olmadığım zamanlar oldu. Kist çıktı, ablamlarım hepsinin gebeliği geç oldu, düşükler, dış gebelikler falan derken bunları düşününce ilaç almak taraftarı olmadım hiç. ilerisi için sıkıntı oluşturur diye. ama nasip işte.
acil doktoru, "bi kan değerlerinize bakalım ona göre ilaç yazalım diyince" ben umursamaz bir tavırdayken, eşimin gözleri parlıyordu. mutluluktan havaya uçtu. Aramızda 9 yaş fark olunca adam çocuk istiyo haklı olarak.
o gece ben ağlamaktan o ise mutluluktan uyuyamadık
Ahahahaha içime doğmuş resmengünaydın canım,
okeanoss00 @toz-pembe nehirnil111 buzmavileylak @elmol @missavukat @monarkkk blue_fairy @_Arzu_ @PembeLokum @Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM.....
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte
Evet canım valla çok kötüyüm halsizlikten bir yerde düşüp bayılacağım diye korkuyorum.Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. sıcağı seven biri olarak, Bu havalar insanı hayattan soğutuyo. yaşama sevki kalmıyo. Bi de gelen şehit haberleriAllah yardımcımız olsun hepimizin
Hoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektimya ne zamandır girmiyorum, bugüne denk geldim görüyo musun :) tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yerim seniHoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektimnehirnil111 bilir çok şükür yok az daha ilk bombayı ben patlatacaktım Adam yok zaten bulduğumuz kısa aralıkta hamile kalsaydım herkesin dalga konusu olacaktım çok şükür yok
Ben seni yerim asılYerim seniBen niye bilmiyorum ama senin bebişinin olmasını çok istiyorum çok sevdiğimden herhalde sana benzeyen bir kız hayal ediyorum hep harika olurdu ama oğlun olacak gibi hissediyorum bende çok ilgincim kendi hayalimi bu kadar kurmam
Evet dimi kendime istiyim yani bende bir tuhafımBen seni yerim asılİsteme yahu vallahi ben çok korkuyorum kocam gelsin hele bi :) Annem de öyle diyor hep senin oğlun olacak diyor bana :)) Ama Allah biliyor ya sağlıklı olsun da ilk bebeğim kız olsun istiyorum
Senin kızın da öyle olur miss gibi pambık gibi :) Görürüz inşallah o günleri de hayırlısı olsun kuzum. İnşallah Rabbim istediğimiz zamanlarda verir :)Evet dimi kendime istiyim yani bende bir tuhafımİnşallah eşin hayırlısıyla yanına geldiğinde düşünürsünüz kuzucum senin için daha iyi olacak tabi ki İçimden hep öyle hissediyorum niyeyse ama tam tersi çıktığını da gördük Senin kızın çok güzel olur ya iri gözlü yuvarlak surat bal bir şey
Amin kuzum inşallah çocuklarımızın beraber oynadığı günleri görmek nasip olurSenin kızın da öyle olur miss gibi pambık gibi :) Görürüz inşallah o günleri de hayırlısı olsun kuzum. İnşallah Rabbim istediğimiz zamanlarda verir :)
Kocaman amiiiin :)Amin kuzum inşallah çocuklarımızın beraber oynadığı günleri görmek nasip olur
AminKocaman amiiiin :)
yaaa çok duygulandım amazamanla sen de kabullenirsin her şey yoluna girer canım benim. hem sen biz kistlilere umut oldun şu an biliyor musun :)
bile bile lades demişsiniz o zamanhayırlısı olsun :) hamile topikleri de vardır kesin, onlara bak bişeyler öğrenirsin :))) kaç yaşındaydın canım?
Kıyamam canım ya sen erken diye düşünüyorsun henüz düzenin oturmadığı için ama kısmet 9 aya sende alışmış olursun zamanla alışırsın bebek fikrine de bence annenin karnında olması bile anneliği hissetmesini sağlıyorKist olaylarını biliyorum benimde ilaç kullanmadığım sürece düzensiz regl dönemlerim ama işte nasibimizde varsa oluyor
Ahahahaha içime doğmuş resmenblue_fairy 'e dün dedim bebek olunca toplanıcaksınız buraya diye :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz erken beklemiyordun tahmin edebiliyorum ama zamanla alışacaksın :)
Evet canım valla çok kötüyüm halsizlikten bir yerde düşüp bayılacağım diye korkuyorum.
Kocaman amiiiin :)
Sakın canım Allah korusun hayırlısıyla gelecek anne babasını da düzene koyacak görürsün o minnak yavruEvlilik hayatımı düzene sokamamışken, kısmet. bazen isyan ediyorum ama (tövbe) eşim hep güzel örnekler verip beni rahatlatıyo. valla ben daha içimde birşey olduğunu tam anlayabilmiş değilim. hani filmlerde oluyo ya kızlar ayna karşısında karnına bakıp okşuyo falan o bende şuanda yok :) Nasip bu iş elbette
Hoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektimnehirnil111 bilir çok şükür yok az daha ilk bombayı ben patlatacaktım Adam yok zaten bulduğumuz kısa aralıkta hamile kalsaydım herkesin dalga konusu olacaktım çok şükür yok
Yok canım ben hiç dk hapı kullanmadım. Kondom kullanıyoruz malesef. Kaza geliyorum desin benceahahhah kaza geliyorum demeze sen hapla korunmuyo muydun ya yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?