Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım inşallah kısa sürede toparlarım hiç enerjim yok gerçekten her gün dayak yemiş gibi geziyorum

kızlar sıze bısey danıscam ya evde baharatlık dısındakı seyler mesela corek otu , susam, defne yapragı , ıhlamur , yesıl cay vs gıbı acktan aldıgımız paketlı seylerı nerede saklıyorsunuz ben paketlerınden dokmekten bıktım ama kaldrmak ıstemıyorum ortalıktan zor oluyo bulması dolaplarımn ıcındede kavanoz koycak yer kalmadı cok magdurum

Kavanoz çılgınlığı oldu bende :)

Hiçbir şey paylasamadim sizinle ama planlanan sekilde düğünüm oldu balayi tatili vs. Evimde oturuyorum simdilerde de
Keşke yazsaydin olsun bundan sonra yazarsın :) Her şeyin yolunda olmasına sevindim iyi di mi herşey? Halletiniz problemleri?

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. sıcağı seven biri olarak, Bu havalar insanı hayattan soğutuyo. yaşama sevki kalmıyo. Bi de gelen şehit haberleri Allah yardımcımız olsun hepimizin

Canım instagramdan takip etmek isterim seni, kullanıcı adın ne orada??

Ayy inanmıyorum :) Çok sevindimm. Dün içimize doğmuş gibi okeanoss00 ile konuşuyorduk hamilelik vs. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş :))) Aylık var mı yoksa haftalık mı? :)))

ya ne zamandır girmiyorum, bugüne denk geldim görüyo musun :) tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy evet uzun zamndır seni görmüyoruz, tevafuk diye buna denir Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin arkamdan gelin hemen

valla ben pek sevinemedim. aynen öksürük için gittiğim hastanede hamile olabilirim diye test yaptılar. ihtimal dahi vermiyordum ve ŞOOK.

Farklı planlarınız vardı sanırım canım eşinde mi çok şaşırdı yoksa senin aksine çok mu istiyordu Bebek kısmetiyle gelir derler herşeyde vardır bir hayır 9 aya kadar toparlarsınız sizde demek ki nasibi bu dünyaya gelmek

Ayy evet uzun zamndır seni görmüyoruz, tevafuk diye buna denir Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin arkamdan gelin hemen

ben daha baya bi süre gelmeyi düşünmüyorum, gelecek olana da engel olmayayım :) Allah isteyen herkese versin canım. ayıptır sorması korunuyor muydunuz? ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bazen acayip şüpheleniyorum, güvenim gitti

Valla bende duyduğumda inanamadım. Doktora şaka yapmıyosunuz demi diye 3 kere sordum. adam artık gülüyo yanındaki hemşire de. Ben ise ağlamaklı
okeanoss00 la konuşmalarınızı görünce söylemek farz oldu dedim bende ona istinaden söyledim. 6 haftalık olacak inş.
Hayırlısıyla sizlerede nasip etsin kızlar

Evleneli 3 ay olmuşken, İstanbula, yeni işime alışmaya çalışırken, beklediğim birşey değildi. Hele ki bu kadar kısa sürede hiç beklemiyordum. Bunda benim de kabahatim var ki maalesef korunmadım "eee o zaman" diyeceksin haklı olarak ama benim adet düzensizliğim çok fazlaydı. 3 ay hatta 1 yıl boyunca regl olmadığım zamanlar oldu. Kist çıktı, ablamlarım hepsinin gebeliği geç oldu, düşükler, dış gebelikler falan derken bunları düşününce ilaç almak taraftarı olmadım hiç. ilerisi için sıkıntı oluşturur diye. ama nasip işte.

acil doktoru, "bi kan değerlerinize bakalım ona göre ilaç yazalım diyince" ben umursamaz bir tavırdayken, eşimin gözleri parlıyordu. mutluluktan havaya uçtu. Aramızda 9 yaş fark olunca adam çocuk istiyo haklı olarak.
o gece ben ağlamaktan o ise mutluluktan uyuyamadık

yaaa çok duygulandım ama zamanla sen de kabullenirsin her şey yoluna girer canım benim. hem sen biz kistlilere umut oldun şu an biliyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…