- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.581
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım inşallah kısa sürede toparlarım hiç enerjim yok gerçekten her gün dayak yemiş gibi geziyorumE kolay değil tabi senin durumun, inşAllah bu hasretlik yakın zaman da biterGeçmiş olsun canım.Sağlığına çok dikkat et. Sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor çünkü.
İyiyim bende ne olsun. aynen dediğin gibi işe git gel,devam. Zaman geçip gidiyor işte
yaniiii :):) sen kocişe lazımsınElimden geleni yapmaya çalışıyorum canım inşallah kısa sürede toparlarım hiç enerjim yok gerçekten her gün dayak yemiş gibi geziyorum
kızlar sıze bısey danıscam ya evde baharatlık dısındakı seyler mesela corek otu , susam, defne yapragı , ıhlamur , yesıl cay vs gıbı acktan aldıgımız paketlı seylerı nerede saklıyorsunuz ben paketlerınden dokmekten bıktım ama kaldrmak ıstemıyorum ortalıktan zor oluyo bulması dolaplarımn ıcındede kavanoz koycak yer kalmadı cok magdurum
Aşkolsun yazmayı unutmuşum seni de merak ediyordum nerelerdesin bakim?
Keşke yazsaydin olsun bundan sonra yazarsın :) Her şeyin yolunda olmasına sevindim iyi di mi herşey? Halletiniz problemleri?Hiçbir şey paylasamadim sizinle ama planlanan sekilde düğünüm oldu balayi tatili vs. Evimde oturuyorum simdilerde de
Günaydın güzel gelinler
İyiyim canım bir farklılık yok işe git gel arada Bodrum'a kaç öylece geçiyor günler :) Arife günü yine gideceğim son iznimi kullanıyorum bundan sonra eşim gelmeye çalışacak. Çok yordu bu gitgeller düğün hazırlıkları beni gerçekten. Vitamin değerlerim demirim falan düşmüş takviye alıyorum :/ Saçlarım avuç avuç dökülüyor kısa zamanda geçer inşallah... Sen nasılsın?
kızlar amerikan salatası yapıcam :) havuç taratorla havuç kavurması birbirine benziyo sanırımbuzmavileylak canım senin havuç kavurma rendeleniyo mu yoksa havuçlar yuvarlak mı doğranıyo internetten bi kaç tarif baktımda sanırım doğranıyo dimi ?
teşekkür ederim canlarım yardımlarınız için
barbunyadanda vazgeçtim yenmicek çünkü biliyorum boşuna yapmanında alemi yok teyzem ve annemler gelicek yemeğe onlar bi makarna yapsan gene yeter bize uğraşma diyolar zaten :))
dün içli köftenin kıymasını kavurdum dolaba koydum iç harcın soğuk olması gerekiyo bugünde hamurunu yoğurcam bide eşim için ayrı mercimekli iç yapıcam bakalım inşallah elime yüzüme bulaştırmaminstagramdan takip edenler için resim atarım bakalım tek başına becerebilecek miyim
Canım çok sevindim sanırım sürpriz oldu size de olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahgünaydın canım,
okeanoss00 toz-pembe nehirnil111 buzmavileylak elmol @missavukat monarkkk blue_fairy _Arzu_ PembeLokum Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM.....
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte
günaydın canım,
okeanoss00 toz-pembe nehirnil111 buzmavileylak elmol @missavukat monarkkk blue_fairy _Arzu_ PembeLokum Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM.....
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte
günaydın canım,
Canım çok sevindim sanırım sürpriz oldu size de olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ya ne zamandır girmiyorum, bugüne denk geldim görüyo musun :) tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
valla ben pek sevinemedim. aynen öksürük için gittiğim hastanede hamile olabilirim diye test yaptılar. ihtimal dahi vermiyordum ve ŞOOK.
Ayy evet uzun zamndır seni görmüyoruz, tevafuk diye buna denirTeşekkür ederim canım. Hayırlısıyla sizlere de nasip etsin arkamdan gelin hemen
Ayy inanmıyorum :) Çok sevindimm. Dün içimize doğmuş gibiokeanoss00 ile konuşuyorduk hamilelik vs. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebiş :))) Aylık var mı yoksa haftalık mı? :)))
Farklı planlarınız vardı sanırım canım eşinde mi çok şaşırdı yoksa senin aksine çok mu istiyorduBebek kısmetiyle gelir derler herşeyde vardır bir hayır 9 aya kadar toparlarsınız sizde demek ki nasibi bu dünyaya gelmek
Evleneli 3 ay olmuşken, İstanbula, yeni işime alışmaya çalışırken, beklediğim birşey değildi. Hele ki bu kadar kısa sürede hiç beklemiyordum. Bunda benim de kabahatim var ki maalesef korunmadım"eee o zaman" diyeceksin haklı olarak ama benim adet düzensizliğim çok fazlaydı. 3 ay hatta 1 yıl boyunca regl olmadığım zamanlar oldu. Kist çıktı, ablamlarım hepsinin gebeliği geç oldu, düşükler, dış gebelikler falan derken bunları düşününce ilaç almak taraftarı olmadım hiç. ilerisi için sıkıntı oluşturur diye. ama nasip işte.
acil doktoru, "bi kan değerlerinize bakalım ona göre ilaç yazalım diyince" ben umursamaz bir tavırdayken, eşimin gözleri parlıyordu. mutluluktan havaya uçtu. Aramızda 9 yaş fark olunca adam çocuk istiyo haklı olarak.
o gece ben ağlamaktan o ise mutluluktan uyuyamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?