- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.561
ben dün akşam yaşpasta götürdüm kayınvalideme :))Bende düşünmüyorumAcaba pazar günü giderken tatlı falan mı yapıp götürsem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-icin-pratik-yemek-tarifleri.836288/page-12ben börek yapmayı bılmıyorum hıc denemedım o yuzden dıyorum kı acaba mılfoy hamuruyla borek tarzı bıseyler yapıp yanına makarna salatası ve tiramisu yapsam nasıl olur :)
Canım milföy yap o zaman o da börek sonuçta hem uğraştırmaz da çok poğaça da yapabilirsinben börek yapmayı bılmıyorum hıc denemedım o yuzden dıyorum kı acaba mılfoy hamuruyla borek tarzı bıseyler yapıp yanına makarna salatası ve tiramisu yapsam nasıl olur :)
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
okeanoss00 Sağolasın canım ben de sizleri özledim :) Hem işlerden vaktim olmadı hem de bu şehit haberleri ülkenin durumu öyle çok moralimi bozdu ki gülmeyi unuttuk resmen ((
Bizde pek bir değişiklik yok, işe git eve gel, yemek yap, topla, çamaşır ütü vs gidiyoruz. Kayınvalide ve eşimin tüm akrabaları İstanbul dışında olduğu için bize pek o taraftan gelen giden olmuyor, pek misafirim yok anlayacağınız. Bazen bizim akrabalardan bir kaç gelen oluyor düğüne gelemeyen hayırlı olsun vs. Onun dışında bizbizeyiz. Bilmiyorum belki de bu durum beni yeni yemekler ve tarifler uygulayamadığım için köreltiyordur :) Baksanıza sizler içli köfteye bile geçiş yapmışsınız :)) maşallah maşallah tü tü tü
ben dün akşam yaşpasta götürdüm kayınvalideme :))
teyzemler ve annemler oraya gidicekti çaya bizde gittik giderken pastaneden yaşpasta aldım yapcak fırsatım yoktu baya sevindi dün işleri varmış patates salatası poğaca ve börek yapmış tatlı bişey yapamadım diye üzülüyomuş pastayı götürünce iyi oldu sende oazar günü olduğu için vaktin olur yapabilirsin bişeyler canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-icin-pratik-yemek-tarifleri.836288/page-12
canım buraya bak milföylü böreğimin tarifini koydum çok basit :))
cnm bunu denıcem kararverdm :)ben dün akşam yaşpasta götürdüm kayınvalideme :))
teyzemler ve annemler oraya gidicekti çaya bizde gittik giderken pastaneden yaşpasta aldım yapcak fırsatım yoktu baya sevindi dün işleri varmış patates salatası poğaca ve börek yapmış tatlı bişey yapamadım diye üzülüyomuş pastayı götürünce iyi oldu sende oazar günü olduğu için vaktin olur yapabilirsin bişeyler canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-icin-pratik-yemek-tarifleri.836288/page-12
canım buraya bak milföylü böreğimin tarifini koydum çok basit :))
Olan olaylar yüzünden benim de moralim çok bozuk inşallah kısa zamanda durulur ortalık da daha fazla şehit haberi almayızGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
okeanoss00 Sağolasın canım ben de sizleri özledim :) Hem işlerden vaktim olmadı hem de bu şehit haberleri ülkenin durumu öyle çok moralimi bozdu ki gülmeyi unuttuk resmen ((
Bizde pek bir değişiklik yok, işe git eve gel, yemek yap, topla, çamaşır ütü vs gidiyoruz. Kayınvalide ve eşimin tüm akrabaları İstanbul dışında olduğu için bize pek o taraftan gelen giden olmuyor, pek misafirim yok anlayacağınız. Bazen bizim akrabalardan bir kaç gelen oluyor düğüne gelemeyen hayırlı olsun vs. Onun dışında bizbizeyiz. Bilmiyorum belki de bu durum beni yeni yemekler ve tarifler uygulayamadığım için köreltiyordur :) Baksanıza sizler içli köfteye bile geçiş yapmışsınız :)) maşallah maşallah tü tü tü
dene canım güzel oluyo yorumunu bekliyorum :))cnm bunu denıcem kararverdm :)
Adım geçmemiş ama bende bayağı bi kayboldum
Aşkolsun yazmayı unutmuşum seni de merak ediyordum nerelerdesin bakim?Adım geçmemiş ama bende bayağı bi kayboldum
Evet şekerim görüyorum ben başka topiclerde takılıyorsunGünaydın kızlarEpeydir girmemişim foruma
AnammmEvet şekerim görüyorum ben başka topiclerde takılıyorsun
İyiyim canım bir farklılık yok işe git gel arada Bodrum'a kaç öylece geçiyor günler :) Arife günü yine gideceğim son iznimi kullanıyorum bundan sonra eşim gelmeye çalışacak. Çok yordu bu gitgeller düğün hazırlıkları beni gerçekten. Vitamin değerlerim demirim falan düşmüş takviye alıyorum :/ Saçlarım avuç avuç dökülüyor kısa zamanda geçer inşallah... Sen nasılsın?Anammm
Utandırdın beni. Yazıp cıkıyorum genellikle.
Nasılsın okeacım, nasıl gidiyor , herşey yolunda mı?
Olan olaylar yüzünden benim de moralim çok bozuk inşallah kısa zamanda durulur ortalık da daha fazla şehit haberi almayızArada yazın ya sizsiz buraların tadı olmuyor yine eski ortamın olması için bebek mi lazım
E kolay değil tabi senin durumun, inşAllah bu hasretlik yakın zaman da biterİyiyim canım bir farklılık yok işe git gel arada Bodrum'a kaç öylece geçiyor günler :) Arife günü yine gideceğim son iznimi kullanıyorum bundan sonra eşim gelmeye çalışacak. Çok yordu bu gitgeller düğün hazırlıkları beni gerçekten. Vitamin değerlerim demirim falan düşmüş takviye alıyorum :/ Saçlarım avuç avuç dökülüyor kısa zamanda geçer inşallah... Sen nasılsın?
Günaydın iyi haftalar canım. Henüz aramızda düşünen yok sanırım ama hamile oldukça yine toplanır kızlar buraya diye dedimGünaydınlaar :) İyi haftalar. Aaa bebek düşünenler var mı kızlar bu ara? Benim iş durumumdan dolayı ancak 1 sene sonra fln hamileliği düşünebilirim... Yaş ilerliyor en erken 32 yaşında anne olucam bu gidişle tabi bir sorun çıkmazsa sağlık vs anlamında inş. Çok geç mi bilemiyorum, bazen moralim bozuluyor :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?