- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.501
aman ne bılm zor gelıyo yınedeOo daha ne olsun canım 3 çeşit yemek salata var yani
Rabbim olmayanlara da versin canım çok güzel menünaman ne bılm zor gelıyo yınede
amin canım inşallahRabbim olmayanlara da versin canım çok güzel menün
içli köfteye bayılırım aslında hamurunu hiç tek başıma yoğurmadım ilk defa yoğurucamOyy kız nasıl içli köfteyi cesaret ettin bir gün bende yapıcam kayınvalidem çok seviyormuş onu bilir misin demişti göstermem gerek
Canım yemeğe alacağın için yanına sanki Mercimek çorbası, Mantı, değişik çeşitli mezeler acılı ya da yoğurtlu olabilir, Hafif bir tatlı bence günü kurtarırSalçalı spagettiyi çok severim ben yanına ama yemekli misafire basit kaçar
içli köfte zaten dışı bulgur hamurlu bişey bide mantı çorbası yapıcam oyüzden lazanyada olursa fazla olur gibi geldi canım ama bayılırım lazanyayatoz-pembe kuzum aslında yanına lazanya da yapabilirsin bak mantı yerine
oo menü süper canım bende bugün fırında patatesli tavuk ve pilav var dünden bugün yemek yapmicam rahatımhehe bende alaym deneyım barıı :) bugun sanırım etlı patates yapıcam yanına da pılav ve corba bırde salata en basıtı bunlar olur ugrasamıcam :)
Neden olmasın harika olur canımiçli köfteye bayılırım aslında hamurunu hiç tek başıma yoğurmadım ilk defa yoğurucam
eşim malatyalı onların ana yemeği gibi bişeytek başına ilk yapışım olcak teyzemler gelicek yemeğe onlara yapıcam ilk acemiliğimi onlarda atlatayım dedim şimdi eşimin tarafı bu konuda usta olduğu için ilk sefer onlara yapsaydım rezil olabilirdim
yanına mantı çorbası yapıcam buzlukta mantım var kayınvalidem yapmıştı buzluğuna at diye vermişti salçalı nohutlu mantı çorbası içli köfte mevsim salata muhallebili kemalpaşa tatlısı yapıcam bunlar şimdilik kesin gibi ama yanına yoğurtlu bi meze ve zeytinyağlı bi yemek daha yapmak istiyorum onlara karar veremedim
içli köfte zaten dışı bulgur hamurlu bişey bide mantı çorbası yapıcam oyüzden lazanyada olursa fazla olur gibi geldi canım ama bayılırım lazanyaya
senin verdiğin tarif yalancı çerkez tavuğumu yapsam yanına yoğurtlu bişey olsun istiyorumda
aynen yanına mutlaka yoğurtlu bi meze yapıcam ama karar veremedim henüz içli köfte kıymalı tavuklu meze garip olmaz mı off kafamda deli sorulaarrNeden olmasın harika olur canımokeanoss00 kuzum o işin ustası bütün detaylarını ondan öğrenebilirsin Yanına yoğurtlu bir meze yakışır vallahi havuç tarator kırmızı biber közlenmiş yoğurtlu tavuk salatası dediğin gibi bunlardan birini yap muhakkak Zeytinyağlı olarak yeşil fasulye ya da patlıcan musakka olabilir dolma biber gitmez bulgur ve pirinç bir arada ağır olur
bence barbunya ve havuc kavurmaıs yap yogurtlu miis hem ıclı kofteyede yakısır havuc kavurması :)aynen yanına mutlaka yoğurtlu bi meze yapıcam ama karar veremedim henüz içli köfte kıymalı tavuklu meze garip olmaz mı off kafamda deli sorulaarrzeytinyağlı barbunya yada şakşuka yapabilirim aslında.. eminim içli köfte olunca zaytinyağlının yüzüne bakan olmicak masada yer kaplasın diye yapcam artık hem barbunyayı 1 gün önceden yapsam bişey olmaz
tatlı nasıl sence ? başka bişeyde yapabilirim onun yerine
aynen yanına mutlaka yoğurtlu bi meze yapıcam ama karar veremedim henüz içli köfte kıymalı tavuklu meze garip olmaz mı off kafamda deli sorulaarrzeytinyağlı barbunya yada şakşuka yapabilirim aslında.. eminim içli köfte olunca zaytinyağlının yüzüne bakan olmicak masada yer kaplasın diye yapcam artık hem barbunyayı 1 gün önceden yapsam bişey olmaz
tatlı nasıl sence ? başka bişeyde yapabilirim onun yerine
havuç kavurması mı o nasıl oluyo canım bak merak ettim şimdi araştırayım internetten biraz teşekkür ederimbence barbunya ve havuc kavurmaıs yap yogurtlu miis hem ıclı kofteyede yakısır havuc kavurması :)
aynen tavuk salatasında çok belli olmuyo tavuk tadı ama midelerimizi bozar mı acaba diye düşünüyorum canım hem kıyma hem tavuk aynı anda nasıl olur acaba aslında çok seviyorum tavuk salatasını tavuğunu 1 gün önceden haşlayıp didikler dolaba koyarım zor olmaz benim için ama dediğim gibi mide sıkıntısı yaşarsak kötü olurYani gözleri görmeyecek ama kalabalık görünsün diye yapacaksın ne yapalımŞakşuka da barbunya da yapılır 1 gün öncesinden tavuklu meze aynı gün içinde olmalı tavuğunu önceden haşlayabilirsin belki ayrıca çok farkedilmez ikisinin içinde de ne içli köfte kıymayım ben diye bağırıyor ne de tavuk salatası buradayım diyor nefis bir şey oluyor
Bence sen havuç tarator yap kafanda soru işareti varsa bir de yeşillik ya da yeşil salata yaparsın yeter çorba içli köfteyle ee tatlı da varhavuç kavurması mı o nasıl oluyo canım bak merak ettim şimdi araştırayım internetten biraz teşekkür ederim
aynen tavuk salatasında çok belli olmuyo tavuk tadı ama midelerimizi bozar mı acaba diye düşünüyorum canım hem kıyma hem tavuk aynı anda nasıl olur acaba aslında çok seviyorum tavuk salatasını tavuğunu 1 gün önceden haşlayıp didikler dolaba koyarım zor olmaz benim için ama dediğim gibi mide sıkıntısı yaşarsak kötü olur
annemlerde gelcek teyzemlerle annem hiç bişey yapma diyo içli köfte ve çorba yeter bide roka yeşillik koyarsın içli köfte zaten ağır bi yemek diğerlerine de bakan olmaz diyo barbunya ruh halime bağlı belki yapmam mezeler salatalar yeşilliklerle doldururum sofrayı
Havuc kavurması sarımsaklı yogurtlu salcalı soslu cok guzel bır meze :)havuç kavurması mı o nasıl oluyo canım bak merak ettim şimdi araştırayım internetten biraz teşekkür ederim
aynen tavuk salatasında çok belli olmuyo tavuk tadı ama midelerimizi bozar mı acaba diye düşünüyorum canım hem kıyma hem tavuk aynı anda nasıl olur acaba aslında çok seviyorum tavuk salatasını tavuğunu 1 gün önceden haşlayıp didikler dolaba koyarım zor olmaz benim için ama dediğim gibi mide sıkıntısı yaşarsak kötü olur
annemlerde gelcek teyzemlerle annem hiç bişey yapma diyo içli köfte ve çorba yeter bide roka yeşillik koyarsın içli köfte zaten ağır bi yemek diğerlerine de bakan olmaz diyo barbunya ruh halime bağlı belki yapmam mezeler salatalar yeşilliklerle doldururum sofrayı
Bence sen havuç tarator yap kafanda soru işareti varsa bir de yeşillik ya da yeşil salata yaparsın yeter çorba içli köfteyle ee tatlı da var
kızlar amerikan salatası yapıcam :) havuç taratorla havuç kavurması birbirine benziyo sanırımHavuc kavurması sarımsaklı yogurtlu salcalı soslu cok guzel bır meze :)
canım havuc kavurma rendelenıyor bızım yaptıgımızda rendeleyeyıp kavuruyorsun yagda tavada sonra sarımsaklı yogurt hazırlıyorsun bırde salcalı yaglı domates sosu en alta kavurudugn havucları koyuyorsun uzerne sarımsaklı yogurt uzerıne salcalı sos sonrada maydnz eklıyorsun susleme ıcn cok gzl oluyorkızlar amerikan salatası yapıcam :) havuç taratorla havuç kavurması birbirine benziyo sanırımbuzmavileylak canım senin havuç kavurma rendeleniyo mu yoksa havuçlar yuvarlak mı doğranıyo internetten bi kaç tarif baktımda sanırım doğranıyo dimi ?
teşekkür ederim canlarım yardımlarınız için
barbunyadanda vazgeçtim yenmicek çünkü biliyorum boşuna yapmanında alemi yok teyzem ve annemler gelicek yemeğe onlar bi makarna yapsan gene yeter bize uğraşma diyolar zaten :))
dün içli köftenin kıymasını kavurdum dolaba koydum iç harcın soğuk olması gerekiyo bugünde hamurunu yoğurcam bide eşim için ayrı mercimekli iç yapıcam bakalım inşallah elime yüzüme bulaştırmaminstagramdan takip edenler için resim atarım bakalım tek başına becerebilecek miyim
kızlar amerikan salatası yapıcam :) havuç taratorla havuç kavurması birbirine benziyo sanırımbuzmavileylak canım senin havuç kavurma rendeleniyo mu yoksa havuçlar yuvarlak mı doğranıyo internetten bi kaç tarif baktımda sanırım doğranıyo dimi ?
teşekkür ederim canlarım yardımlarınız için
barbunyadanda vazgeçtim yenmicek çünkü biliyorum boşuna yapmanında alemi yok teyzem ve annemler gelicek yemeğe onlar bi makarna yapsan gene yeter bize uğraşma diyolar zaten :))
dün içli köftenin kıymasını kavurdum dolaba koydum iç harcın soğuk olması gerekiyo bugünde hamurunu yoğurcam bide eşim için ayrı mercimekli iç yapıcam bakalım inşallah elime yüzüme bulaştırmaminstagramdan takip edenler için resim atarım bakalım tek başına becerebilecek miyim
aa ozaman havuç taratordan farkı üstüne salçalı sos yapılmasıcanım havuc kavurma rendelenıyor bızım yaptıgımızda rendeleyeyıp kavuruyorsun yagda tavada sonra sarımsaklı yogurt hazırlıyorsun bırde salcalı yaglı domates sosu en alta kavurudugn havucları koyuyorsun uzerne sarımsaklı yogurt uzerıne salcalı sos sonrada maydnz eklıyorsun susleme ıcn cok gzl oluyor
kızlar ikinizin tarifi birbirine benziyo ikinizde önerdiğinize göre pazara çıktığımda havuçta alıp bu tarifi yapıcamAmerikan salatası da çok güzel yakışır da kuzum afiyet olsun şimdidenBenim tarifim rendeleniyor tuz ekleyip yağda kavruluyor sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırılıyor
İyi yapmışsın gelenler yabancı değiller zaten resmini de merakla bekliyorum
aa ozaman havuç taratordan farkı üstüne salçalı sos yapılması
kızlar ikinizin tarifi birbirine benziyo ikinizde önerdiğinize göre pazara çıktığımda havuçta alıp bu tarifi yapıcam
aynen nehircim yabancı değiller :) bakalım içli köfteyle imtihanım nasıl geçicek heycanlandım
Ben çok seviyorum eşim yemez yoğurtlu mezelere karşı antipatisi varkızlar ikinizin tarifi birbirine benziyo ikinizde önerdiğinize göre pazara çıktığımda havuçta alıp bu tarifi yapıcam
aynen nehircim yabancı değiller :) bakalım içli köfteyle imtihanım nasıl geçicek heycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?