Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yaparsın cnm ya kolay hepsı ıclı kofte nasıl yapılıyor ben bılmıyorm
canım kıymalı iç hazırlıyosun önce kıyma soğan baharat salça kavuruyosun ben bide ceviz koyarım iç harcına
daha sonra dış hamurunu yoğuruyosun asıl önemli kısım orası ben bu akşam yoğurcam bakalım yapabilecek miyim bulgur un irmik su salça bunlar oluyo hamurunda neyse yoğurup şekildeki gibi içi oyuluyo ince açmak makbul olan daha sonra içine kıymalı harç doldurulup kapatılıyo

ister kızartıp ister haşlayıp yiyosun

tamam canım sarımsak konusunda dikkatli olurum inşallah bakalım kendime güveniyorum

nasıl kapatılıyo ıcını nasıl oyle oydun ya

nasıl kapatılıyo ıcını nasıl oyle oydun ya
Bu resimleri inernetten buldum canım ama bu şekilde yapılıyo :)) önce hamurdan parça koparıyosun cevizden biraz büyük bi parça yuvarlıyosun sonra elini ıslatıyosun herkesin değişik açma yöntemi vardır ben işaret parmağımı hamura batırıyorum sonra bastıra bastıra hamuru çeviriyorum ortası oyuluyo öyle kapatırken elini gen ıslatıyosun başparmağımla işaret parmağımın arasına yetleştirip gene çevire çevire kapatıyorum ağzını
Güven bence de istemek başarmanın yarısıdır
hahaha inşallah görcez bakalım akşam

supermıs yaa

Olcak olcak güzel olacakbana da gönder
dün yaptım içli köfteyi birsürü aksilik yaşadım ama
bi gün önce marketten aldığım bulgur kurtlu çıktı kayınvalidemden hamuru yoğurmak için leğen istemiştim göndermiş eşim eve getirmeyi unutmuş neyse gitti getirdi leğeni sonra bi baktım bulgur kurtlu döktüm bidaha bulgur aldık neyse herşey güzel yoğuruyorum eşim mutfağa geldi su istedim hamura biraz eklicektim eşim bardağa suyu kattı hamurun içine birden bütün suyu döktü normalde 3 bardak un koymam gerekiyodu 5 bardak un koydum genede biraz cıvık oldu ama yaptım bütün aksiliklere rağmen bakalım cumartesi akşam yicez umarım güzel olmuştur

günaydın kızlar :)

Canım nasıl aksilikler yaşamışsın öyle ya gözümüz mü kaldı nedir 2 gün bekletmen mi gerekiyor erkenden neden yaptın peki

Canım nasıl aksilikler yaşamışsın öyle ya gözümüz mü kaldı nedir 2 gün bekletmen mi gerekiyor erkenden neden yaptın peki
sorma canım okadar aksilik yaşadım ki ama inat ettim yaptım valla
canım tek boş günüm dündü bugün annemler kayınvalideme gidicek ee öyle olunca benimde gitmem gerekiyo bugün yapamazdım yarında iş çıkışı diş doktoruna gidicem ardından pazara gidicem ve tatlımı yapıcam diğer mezeleri falanda cumartesi yapıcam oyüzden dün yaptım buzluğa attım bişey olmuyo buzlupa atınca istediğin zaman çıkarıp kullanabiliyosun

Anladım canım tabi iyi yapmışsın zamanın yok sonuçta dün aradan çıkarttığın iyi olmuş bende acaba bir püf noktası mıdır bir kaç gün önceden yapılması diye düşünüyordumMezeleri halledersin canım sen büyük parçayı çıkardın aradan nasılsa çokta güzel muazzam olmuşlar vallahi bayıldım

kızlar sülün tüyü duydunuz mu hiç
bi kaç gündür ona takmış vaziyetteyim eşim saçlarım konusunda çok hassas boyatmamı veya kestirmemi hiç istemiyo bunları görünce en azından değişiklik olur dedim eşime söyledim ne olduğunu bilmediği için önce görmem lazım dedi akşam internetten resimlerini göstericem tamam derse almayı düşünüyorum kullanan veya gören var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…