Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar ben evlenelı 1 ay oldu bende sızınle aynı moddayım duzenım oturanaa kdr boyle olcak sanırım evın ısı bıtmıyor nasıl duzene gırcek :)
canım evin işi hiç bi zaman bitmiyo bitcek diye bekleme sakın benim bi ara baya bi psikolojim bozulmuştu hergün işten gelip uyuyana kadar ev işleriyle uğraşıyodum ayy işkence gibi yaa sonra kasmamaya karar verdim mesela canım ütü yapmak istemiyosa yapmıyorum zorla mıı allah allah sanki döven var gibi canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum saten 2 kişiyiz haftada 1 temizlik yetiyo ütüleride biriktirip tek seferde yapıyorum valla

cnm bende haftada 1 yapabılyırum temızlık cumartesı veya pazar gunu hangısın uygunsa hergun zaten yemek yapma toplama mutfak duzenleme asamaları oluyor :) haftaıcı camasır yıkamamaya calsıyorum mumkn oldugu kadar yada en kotu 1 defa yıkıyorum o ısıde haftasonuna bıraktm utulerıde 10 gunde 1 yapmaya calıscam brıksın utuyu ındır kaldır getır gotur bayılcam valla

ahh şu yemek derdi bende de vardı hergün yemek yapıyodum eve gidip allahtan mutfağı seven biriyim ona rağmen artık bunalmıştım yormaya başlamıştı beni ama sağolsun eşim 2 gün aynı yemeği yerim diyince artık hergün yemek yapmıyorum baya bi rahatladım mesela bugün yemek yapcam ama yarın yapmicam yarında aynı yemeği yicek eşim büyük kolaylık oldu benim için
ben çamaşırımı hafta içi yıkıyorum haftada 2 -3 kere yıkıyorum hafta sonuna ütülemesi kalıyo işte bitek

kızlar cumartesi yemeğe misafirlerim var şimdiden menü oluşturmam gerek ona göre plan yapıcam yetişmesi için
menü önerileriniz var mı?

içli köfte yapmak istiyorum aslında hem kıymalı hemde eşim için yeşil mercimekli..
içli köftenin yanına başka ne yapabilirim ne gider

benmde genelde 1 gun onceden kalıyo bıraz ertesı gun yanına yenı bsey yapıyorum devam edıyo oyle :) hafta ıcı as topla bıle zor glıyo desem ınanmrsn ):

benmde genelde 1 gun onceden kalıyo bıraz ertesı gun yanına yenı bsey yapıyorum devam edıyo oyle :) hafta ıcı as topla bıle zor glıyo desem ınanmrsn ):
inanırım canım :)) benim 2 tane balkonum var küçük tv odamın balkonuna çekas koydum balkon da onları asarken göz ucuyla tv bakıyorum bide ben mandal kullanmıyorum izi kalıyo diye oyüzden hemencik bitiyo asmasıda toplamasıda

bızde delı ruzgar var mandalsız ucar valla asagı

Oyy kız nasıl içli köfteyi cesaret ettin bir gün bende yapıcam kayınvalidem çok seviyormuş onu bilir misin demişti göstermem gerek

Canım yemeğe alacağın için yanına sanki Mercimek çorbası, Mantı, değişik çeşitli mezeler acılı ya da yoğurtlu olabilir, Hafif bir tatlı bence günü kurtarırSalçalı spagettiyi çok severim ben yanına ama yemekli misafire basit kaçar

Kara bir güne uyandık yine şehitlerimizin adı açıklanmış. Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun. Bu sabah günaydın diyemiyorum benim için gün kapkaranlık başımız sağolsun. Bizi bu duruma getirenleri de Allah kahru perişan etsin inşallah.

amiiinnn

Amin

Son düzenleme:
Misafirin mi var canım ne düşünüyorsun Bizde domates çorbası,Soya soslu tavuk, Pirinç pilavı, Rus salatası, Soslu elma dilim patates var cacık ve turşu da yanında gel Dün ki misafirden kalmalar bitemediler
mısafırım yok cnm sende masaallha ne cok cesıt varmıs soya sosu guzel oluyor dıyorlar hıc denemedım nasıl bı tası var :

Mangalda yapılmış gibi bir tadı var çok az da salça ekledik baharatlarla falan nefis oldu
hehe bende alaym deneyım barıı :) bugun sanırım etlı patates yapıcam yanına da pılav ve corba bırde salata en basıtı bunlar olur ugrasamıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…