Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Beğenmene çok sevindimm! Evet dediğin gibi salon bildiğin :) Bana paket fiyat çıkarırken 150 kişi dendi ama ben 200e çıkarttırdım sadece kadınlar olacak anca yetecek 100 bizim taraf 100 nişanlımın taraf :) Aslında kayınvalidemler bunu bile az buldular ama 200den sonrası için kişi başı fiyat istiyordu mekan ben zaten 4 bin için bile sınırlarımı çok zorladım o yüzden sadece yakınlarınızı çağırın dedim :) Onlarda çareyi bir kına daha yapmakta buldular fakat evlerinin önünde. O yüzden şimdi iyiki bu mekanı tutmuşum diyorum. Benim kınam benim istediğim gibi olacak :) ( 3 gün 3 gece resmen :) :) )

Organizasyom firmaları da bunu yapıyorlar canım pek bir farkı yok seninle, benim bir iki fazladan şeyler var. Ama çok beğendim mekanı inşallah kınan çok güzel olur. Ben mekana 500 ya da 750 tl vereceğim henüz pazarlık yapmadım. Benim de 2500'ü bulur heralde toplam maliyet her şey belli olunca yazarım tatlım ne kadar tuttuğunu.

günaydın cnm. bu fiyat mekan hariç sadece organizasyon için mi?

aaaa çok güzel fiyat kuzum yaa. birazdan aşağıya yazıcam bende dün baktım ama resmen hayalkırıklığı

herkese günaydın. bismillah diye başladım. yarın ola hayrola dedim ama.. bu hafta çözmeliyim kına mekanını dün gittim bütün düğün salonlarına. bir tanesi vardı mükemmeldi ama 1000 kişilik bildiğin düğün mekanı ve çok lüks. 7.000 tl hesap çıkardılar. orasını eledim doğal olarak. diğer yerler de merdivenle alta inilen kutu gibi yerler. vee burada hiç cafe yok. belediyenin kültür merkezinde organizasyonu yok. biyer vardı cafeydi ama haremlik seramlık ve mevlütlü düğünler oluyormuş terasta bir yer vardı 3600 tl dedi. nişanlım çok tuzlu buldu. napıcaz bilmiyorum. aralığa kadar ayarlamazsak yer bulunmazmış ve 2015 fiyatları geçerli olurmuş.

annem oturduğumuz yer hariç başka yerden tutulursa insanları götürmek için araba tutmak gerek diyor. nişanlım ise bunun gereksiz olduğunu herkesin kendisinin gelmesi gerektiğini söylüyor. napıcam bilmiyorum

Çok pahalıymış gerçekten... Bence nişanlın haklı kınaya herkes kendi imkanlarıyla gelir. Mesela benim ailemin oturduğu yer akrabaların evlerine çok uzak ama kendileri gelecekler. Daha uygun bir yer bulmaya bakın derim canım. 500-1000 tl arası bir yer tutsan organizasyon firması tutsan bir de bu saydıklarının hepsinden ucuza gelir.

ahh kuzum. bakıcam işte bu hafta yine. ama umudum kırıldı yaa. buralar hep düğüne göre fiyat çıkarıyor..

bide cumartesi günü görümcelerden ikisi ile gereksiz polemiğe girdim ve gerildim. ben onlara kına organizsayonu ile ilgili video gönderdim çok güzel bakın diye. beğendiler falan. birtanesi düğün akşam olacak havai fişek gösterisi yapacaz dedi. ben de peki ankaradan gelecekler nasıl geri gidecek 5 saatlik yol dedim. düğün aşkam 7de başlasa 10 da biter onlar 11 de yola çıksa gece ankarada olacak geri nasıl evlerine gidecekler bide ertesi gün pazartesi dedim. bu da e biz kış vaktiydi nasıl gidip gelkdik onlarda öyle yapsın dedi. ben de nişanım akşam olacaktı fakat sizin gidip gelmenizi düşündüğümüzden gündüz yazptık biz dedim. ben de akşam olmasını isterim tabii ki ama burdaki insanları da düşünmek gerek dedim. hem ayrıca farklı bir çözümün varsa söyle ona göre hareket edelim dedim. sonra bunlar konuyu kapattı başka şeyler konuşmaya başladı. (feyste toplu msjda yazışıyoruz) ben de baktım cvp vermiyorlar sinirlendim neyse ben bunları mehmet ile konup halledeyim o zaman nede olsa ikimizin istekleri olacak dedim. görümcelerden biri de fikrimizi sordun cvp verdik. neyse bize gelip oynamak düşer siz kendiniz karar verin yazdı. bend e abla yanlış bişey mi dedim saat hakkında gerekçeleri söyledim kimse bişey demedi çözüm de söylemediniz dedim. o da biz karışmayız sizin düğününüz dedi. neyse dedim yanlış anlaşıldım kusura bakmayın yazdım. bir daha da cvp vermedim. nişanlıma söyledim böyle böyle oldu ve üzüldüm diye.. o da aramış ablasını bide ondan dinlemiş. aranızda konuşup halledin, bu koınuyu keşke onlarla konuşmasaydın, vs vs... sinir oldum ve soğudum

Siz düğün yerini tutmadınız mı ve saati belli değil mi? Neden böyle dediler ki? Boşver sen nasıl istiyorsan öyle yap, kendin karar ver. Çok fazla samimiyet iyi olmuyor tatlım. Az mesafe iyidir.

Siz düğün yerini tutmadınız mı ve saati belli değil mi? Neden böyle dediler ki? Boşver sen nasıl istiyorsan öyle yap, kendin karar ver. Çok fazla samimiyet iyi olmuyor tatlım. Az mesafe iyidir.

düğün mekanı belli ve tanıdıkları olduğu için sıkıntı çıkmaz diyorlar. orası tutulacak ama saat belli değil daha. dün nişanlım ikiside akşam olsun bizim istediğimiz olsun. kimseyi düşünmeyelim nsl gidecek nsl gelecek diye dedi. bizim için katlansınlar birazcık zahmete dedi. ama öyle şey olur mu yaa? bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…