- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
Ben çok beğendiğim çerçevedir, ki daha çok kutu tarzı şeylerden aldım, ama tabii fazlasına şimdiden gerek duymuyorum bazen içim gidiyor renkli ve desenli aksesuarları görünce ama ana eşyalar belli olmadığı için herşey desenli ve renkli olursa evim renk skalası gibi olabilir.
Örneğin mavi alırım salonuma, ama salonumun duvarını mint yeşil, yapıp koltuklarımı da pembe ve desenli bir kumaş alır ve her aksesuarı da çiçek desenli alırsam o zaman da renkler ve desenler fazla gelip göz yorar. Bundan dolayı önce bir evde duvar rengi koltuk kumaş renkleri, tül ve perde renk ve modeli belirlendikten aksesuar alışverişi yapılması çok daha mantıklı..
Aynen öyle canım koltukların perdelerin rengi bir belli olsun ev otursun aksesuarlar daha zevkle döşenir alınır vallahi ben lambader hastasıyım mesela almak istiyorum ama ya evimize uygun olmazsa diyorum daha evin şekli bile belli değil sonuçtalambader de çok mu gerekli onuda bilmiyorum bile
günaydın canlar okudum dünkü yorumları ve nehirnil111 e hak veriyorum. nişanlım da hep beni bu konuda uyarıyor zaten. ihtiyacımız olanları alalım, kullanacağın şeyler olsun diye.. aksesuar olayına bende katılıyorum o yüzden birkaç aksesuar hariç hiç girmedim ben o olaya. benim misafir için yemek ve kahvaltı takımlarım var. sadece günlük için alıcam. kahvaltı takımımı keramika 2 kişilik aşk serisi istiyorum. günlükte de kararsızım aslında. nişanlım önceden tek yaşıyordu ve düzülü bir evi vardı. güral porselen yemek takımı var herifimin onu kullansam diyorum sonra kararsız kalıyorum falan
Günaydın canımBence güralı kullanabilirsin canım iyi bir marka sonra ihtiyaç duyarsan tekrar alırsın ne olacak