• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben çok beğendiğim çerçevedir, ki daha çok kutu tarzı şeylerden aldım, ama tabii fazlasına şimdiden gerek duymuyorum bazen içim gidiyor renkli ve desenli aksesuarları görünce ama ana eşyalar belli olmadığı için herşey desenli ve renkli olursa evim renk skalası gibi olabilir.

Örneğin mavi alırım salonuma, ama salonumun duvarını mint yeşil, yapıp koltuklarımı da pembe ve desenli bir kumaş alır ve her aksesuarı da çiçek desenli alırsam o zaman da renkler ve desenler fazla gelip göz yorar. Bundan dolayı önce bir evde duvar rengi koltuk kumaş renkleri, tül ve perde renk ve modeli belirlendikten aksesuar alışverişi yapılması çok daha mantıklı..:KK51: :KK39:

Aynen öyle canım koltukların perdelerin rengi bir belli olsun ev otursun aksesuarlar daha zevkle döşenir alınır vallahi ben lambader hastasıyım mesela almak istiyorum ama ya evimize uygun olmazsa diyorum daha evin şekli bile belli değil sonuçta:cool:lambader de çok mu gerekli onuda bilmiyorum bile :KK70:
günaydın canlar :KK54: okudum dünkü yorumları ve nehirnil111 nehirnil111 e hak veriyorum. nişanlım da hep beni bu konuda uyarıyor zaten. ihtiyacımız olanları alalım, kullanacağın şeyler olsun diye.. aksesuar olayına bende katılıyorum o yüzden birkaç aksesuar hariç hiç girmedim ben o olaya. benim misafir için yemek ve kahvaltı takımlarım var. sadece günlük için alıcam. kahvaltı takımımı keramika 2 kişilik aşk serisi istiyorum. günlükte de kararsızım aslında. nişanlım önceden tek yaşıyordu ve düzülü bir evi vardı. güral porselen yemek takımı var herifimin :KK71: onu kullansam diyorum sonra kararsız kalıyorum falan :KK14:

Günaydın canım:KK68:Bence güralı kullanabilirsin canım iyi bir marka sonra ihtiyaç duyarsan tekrar alırsın ne olacak:KK39:

Aynen öyle canım koltukların perdelerin rengi bir belli olsun ev otursun aksesuarlar daha zevkle döşenir alınır vallahi ben lambader hastasıyım mesela almak istiyorum ama ya evimize uygun olmazsa diyorum daha evin şekli bile belli değil sonuçta:cool:lambader de çok mu gerekli onuda bilmiyorum bile :KK70:

Günaydın canım:KK68:Bence güralı kullanabilirsin canım iyi bir marka sonra ihtiyaç duyarsan tekrar alırsın ne olacak:KK39:

Canım aksesuar evi daha güzel, daha sıcak gösterir elbet, ama herkes mecbur mudur hayır, ama koltuk perde olmadan yaşanmaz değil mi? Gerekli midir Gereksiz midir diye düşünme o yüzden, lambederleri bende severim ayrıca, en güzeli maddiyata göre düşünmek, yuvanı şekillendirmek..

Ama şunu bilir şunu söylerim bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur..
Evin düzeni ve temizliği kadar evin renklerinin uyumu, her aksesuarın kararınca oluşu da önemlidir.
Hatta ben kalabalık, herşeyin birbirinden farklı tarzlar da olduğu bir evi temiz de göremiyorum açıkçası yani temizliği de göstermiyor bence.

Canım aksesuar evi daha güzel, daha sıcak gösterir elbet, ama herkes mecbur mudur hayır, ama koltuk perde olmadan yaşanmaz değil mi? Gerekli midir Gereksiz midir diye düşünme o yüzden, lambederleri bende severim ayrıca, en güzeli maddiyata göre düşünmek, yuvanı şekillendirmek..

Ama şunu bilir şunu söylerim bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur..
Evin düzeni ve temizliği kadar evin renklerinin uyumu, her aksesuarın kararınca oluşu da önemlidir.
Hatta ben kalabalık, herşeyin birbirinden farklı tarzlar da olduğu bir evi temiz de göremiyorum açıkçası yani temizliği de göstermiyor bence.

Bende öyle canım sadeciyim ben ufak dokunuşlarla soft renklerle renklendirmeyi severim mesela bej rengi bir koltuk takımında kullanacağım detaylarda renkler en fazla maviler ya da pembeler olur beyaz renkli mobilyalarda da aynı şekilde soft yeşil belki eklerim :cool:Düzenli ev temiz durur rengarenk karışık renklerle karışık geliyor heryer gözüme :KK53:

Gunaydin kizlar :) smuwiLa smuwiLa benim annem Kırklarelili ve göçmen bir yandan hemseriyiz yani :) monarkkk monarkkk Canim ben de bu tarz organizasyon yapan firmalarla gorusuyorum dun biriyle görüştüm bugün de baska biriyle goruscem.

Yaa canım şimdi açtımm tek tek yazdıklarınızı okuyorum :) Çook güzel mekanlarınız bayıldım bayıldımmm! Çeyizlerine baktım onlarada bayıldım maşallah :)
Cok teşekkür ederim canim daha güzelleri senin olsun :) kina organizasyonunu hallettim bugün çok mutluyum :)

E="elmol, pos3944, membe626377"]snieder show :KK73::KK73::KK73: ben de tebrik ederim canım şimdi kardeşim ve babamla uğraşmak zorundayım koyu fenerliler de :KK48:[/QUOTE]
Kolay gelsin canim isin zor:rolleyes:

Back