- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Kolay gelsin canim isin zorE="elmol, pos3944, membe626377"]snieder showben de tebrik ederim canım şimdi kardeşim ve babamla uğraşmak zorundayım koyu fenerliler de
sorma yaa bazen diyorum keşke yenselermişKolay gelsin canim isin zor
:) yok yok yenmesinler. Buarada ben bugun kina organizasyon firmasiyla anlastimsorma yaa bazen diyorum keşke yenselermiş
Benim tuttugum mekanda yok organizasyon canim zaten resimlerini gördünüz. Iki firmayi gezdim biri daha cok sey sağlıyordu ama amatorlerdi resmen kaftanlari bile kiradaymis teshir ürünleri yoktu gosteremediler. Anlastigimda denedim cok icime sindi hayalim kinami en guzel sekilde yapabilmekti. Kiydim paraya 1500 tl.ne kadar canım ben biraz bakındım fiyatlara 1000 1200 den falan başlıyodu benim kına yapmayı düşündüğüm yerde zaten ufaktan bi organizasyon yapılıyo bunun gibi ek olarak gerek duymadım yeterli gördüm canım
hayalin olur inşallah canım :) benim hayalim de keşke şu kına kalksa benim düğünüme kadardı olmadıBenim tuttugum mekanda yok organizasyon canim zaten resimlerini gördünüz. Iki firmayi gezdim biri daha cok sey sağlıyordu ama amatorlerdi resmen kaftanlari bile kiradaymis teshir ürünleri yoktu gosteremediler. Anlastigimda denedim cok icime sindi hayalim kinami en guzel sekilde yapabilmekti. Kiydim paraya 1500 tl.
Kimisi sevmez ben dogal karsiliyorum canim. Insallah cok eglenirsin de fikrin degisir :)hayalin olur inşallah canım :) benim hayalim de keşke şu kına kalksa benim düğünüme kadardı olmadıya niye bilmem sevmiyorum kına işini zaten annemler de saçmalama diyo
ben biraz utanıyorum öyle ilgi odağı olmaktan düğünde napıcam yine alıştık da kına da biraz yalnız kalıcam bide kına kokusunu da hiç sevmem onu yıkarız hadi sonra ağlaması bilmem nesi ben evden nasıl çıkarım onu düşünüyorum zatenKimisi sevmez ben dogal karsiliyorum canim. Insallah cok eglenirsin de fikrin degisir :)
Iyi tatiller tatlim yaz mutlaka :)iyi geceler kızlarr
bir haftalığına antalyaya gidiyorum kafamı boşaltıp döneceğim, umarım o arada kampanya falan kaçırmam
fırsat bulursam yazmaya çalışacağım Allaha emanet olun
Evden cikis konusu hepimizde ayni elbet uzulecegiz ama yeni bir baslangic icin bunlar olmak zorunda. Ilgi odagi olmayi da kafana takma bence her zaman insanin basina gelmiyor tadini cikar :)ben biraz utanıyorum öyle ilgi odağı olmaktan düğünde napıcam yine alıştık da kına da biraz yalnız kalıcam bide kına kokusunu da hiç sevmem onu yıkarız hadi sonra ağlaması bilmem nesi ben evden nasıl çıkarım onu düşünüyorum zateninşallah dediğin gibi olur da iyki de olmuş derim :)
iyi tatiller canım :)iyi geceler kızlarr
bir haftalığına antalyaya gidiyorum kafamı boşaltıp döneceğim, umarım o arada kampanya falan kaçırmam
fırsat bulursam yazmaya çalışacağım Allaha emanet olun
alıştırıyorum kendimi aslında her gittiğin yerde aynı muameleyi görüyosun gerçi gelin kız ondan alıştım gibi :)Evden cikis konusu hepimizde ayni elbet uzulecegiz ama yeni bir baslangic icin bunlar olmak zorunda. Ilgi odagi olmayi da kafana takma bence her zaman insanin basina gelmiyor tadini cikar :)
Ayyy çok sevindim ohhh bunu düşünmekten kurtuldun :) Okudum yorumları organizasyon için 1500e iyi anlaşmışsın ben kına için mekanıma 4 bin lira ödedim her şey dahil ama daha alınacaklarda var... Ben bu kına olayını çok ciddiye alıyorum :)Cok teşekkür ederim canim daha güzelleri senin olsun :) kina organizasyonunu hallettim bugün çok mutluyum :)
Sagol tatlım :) Senin o 4 binin icinde yiyecek bir seyler vardir benim o yok. Daha mekani kiralamadim. Ama orasi kolay cafe olduğu için yer kalmamasi pek mümkün değil onu da birara halledicem :) Kinayi ben dr cok önemsiyorum. Senin neler olacak kinanda yani o 4 binin icinde neler var :)Ayyy çok sevindim ohhh bunu düşünmekten kurtuldun :) Okudum yorumları organizasyon için 1500e iyi anlaşmışsın ben kına için mekanıma 4 bin lira ödedim her şey dahil ama daha alınacaklarda var... Ben bu kına olayını çok ciddiye alıyorum :)
Benim arkadasim da bir cafe kiralayip evde yapip bisiler getirmiisti cok guzel oldu. Bir de cola almislardi. Acik bufe gibi herkes kendi tabagini kendi aldi.kızlar bengetirmiştiğüm yer hanımlar lokali orda gün falan yapılıyo kocagibiyifağı var ben de sadece içecek servisi için anlaşıcam yicek evden götürücez yine servis yapılsın diye belki açık büfe gibi bişey yaparım kalabalık bi gün gibi olcak düşüncem oolur mu bilmem annem de güzel olur dedi
aynen öyle düşünüyorum ben de bide çay için anlaşıcam orayla çay ilave olsun biz diğer içecekleri götürürüzBenim arkadasim da bir cafe kiralayip evde yapip bisiler getirmiisti cok guzel oldu. Bir de cola almislardi. Acik bufe gibi herkes kendi tabagini kendi aldi.
Evet canım yiyecekler var ama yemek değil yani çerezi cipsi popcorn ve kuru pasta içecek olarakta limitsiz meşrubatı var. Ben netten araştırdığımda bindallı vs yazıyordu ama görüşmeye gittiğimde sadece kaftan dediler hatta onu bile ben söyledim 2015te vermeyeceklermiş ben biraz çirkeflik yaptım haklı olarak. Beni cezbeden mekandı Plaza Mydonose netten bakarsan galeriye ve fikrini yazarsan çok sevinirim ben bayıldım çünkü :) Hem nikah hem kına deyince totalde 500 liralık indirim yaptılar aslında 3750 ödedim. A bide kına süsleri 10ar taneymiş ben üzerine alıcam yine mumdur süstür shakıra kemeridir :) sen o mekan için ne kadar ödeyecektin kınan ne kadara mal olacak? :)Sagol tatlım :) Senin o 4 binin icinde yiyecek bir seyler vardir benim o yok. Daha mekani kiralamadim. Ama orasi kolay cafe olduğu için yer kalmamasi pek mümkün değil onu da birara halledicem :) Kinayi ben dr cok önemsiyorum. Senin neler olacak kinanda yani o 4 binin icinde neler var :)
Bencede güzel olur neden olmasın :) kaç kişilik olacak elmol? :)kızlar benim düşündüğüm yer hanımlar lokali orda gün falan yapılıyo kocaman mutfağı var ben de sadece içecek servisi için anlaşıcam yicek evden götürücez yine servis yapılsın diye belki açık büfe gibi bişey yaparım kalabalık bi gün gibi olcak düşüncem oolur mu bilmem annem de güzel olur dedi
100 maksimum 150 olur diye düşünüyorum ayrı şehirden olduğu için çok fazla karşı taraftan beklemiyorum canım bu arada baktım senin mekana eğer doğru baktıysam çok iyi yaaa bayıldımBencede güzel olur neden olmasın :) kaç kişilik olacak elmol? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?