Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Tepeden topla olmadı sıcakta ben kuzenler geldiğinde öyle yapmıştım hemen duş alıp tepeden topladımBu aralar hep toplu geziyorum ensemi yakıyor
bende öyle canım sen saçlarım gür ve baya uzun bağlıyorum genelde sıcakta salamıyorum sırtımda yorgan varmış gibi geliyo

Ben varım canım gene
senin o pembiş çilekli toplardan dün yaptım canım çok güzel oldu 1 pakette baya oluyomuş iyiki 2 paket yapmamışım çok gelirdi teşekkür ederim tarif için

ooo toz pembe hiç üsenmeden yapmış mşallah
aynen canım yetiştirdim babam yemeğe geldi dedim en iyisi pizza yapayım hem yemek niyetine hem misafirlere koyarım diye iyi oldu oyüzden vaktim kaldı nehirnilin verdiği tarifide yapabildim misafirlerde biraz geç geldi herşeyi yetiştirdim çok şükür pizzanın hamuru biraz zamanımı aldı ama ekstra akşam yemeği hazırlamama gerek kalmadı bu sayede

Ben varım canım gene
senin o pembiş çilekli toplardan dün yaptım canım çok güzel oldu 1 pakette baya oluyomuş iyiki 2 paket yapmamışım çok gelirdi teşekkür ederim tarif için
Bende dün akşam muzlu pudingden 1 paket yaptım yeter herhalde büyük büyük yaptım bir de çikolat sosu alacağım giderken üzerine sıkarımÇok kolay değil mi
Günaydın kızlar :) Ben bu akşam Bodrum yolcusuyum eşimin yanına gidiyorum. Önümüzdeki hafta olmayacağım :)

Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kuzucum biz özleriz seni burada

Ben de seni özleyeceğim ballı lokma

evet canım çok basitti ya gerçektende oo çikolata sosta iyi fikirmiş valla bugünde senin misafirlerin var dimi inşallah güzel geçer

evet canım çok basitti ya gerçektende oo çikolata sosta iyi fikirmiş valla bugünde senin misafirlerin var dimi inşallah güzel geçer
Evet az yavan geliyor ağzıma sanki bu şekilde çikolata sosuyla tam bütünleşecek gibi akşam öyle yapayım hem irmik helvasının üzerine de eklerim geçen sahilde yediğimizde dondurmalıya çikolata sosu da dökmüşlerdi İnşallah canım çok yakın arkadaşım ve eşi kötü geçmez büyük ihtimalle yemeklerim beğenilir inşallah diyeyim az tavuğun sosuna salçayı çok kattım galiba

Menüde neler var ?

Menüde neler var ?
Yemekli yapmaya karar verdi kuzucum

Fırında soslu tavuk + patates
Yalancı çerkez tavuğu
Havuç tarator
Pirinç pilavı
Yeşil salata
Pudingli toplar
Dondurmalı irmik helvası

Az değil değil mi böreği falan çıkarttım hiç uğraşacak havam yoktu dün pudingli topları havuçu falan hallettim sabahta tavuğu soslayıp dolaba kaldırdım akşam gidip patateslerini ekleyip fırına vereceğim pilavı yapacağım çerkezin diğer malzemelerini hazırlayacağım yemekten sonra da irmik helvasını halledeceğim acaba onlar gelmeden kavursam sonra dondurma koyulacağı zaman tekrar ısıtsam 1-2 saate olur mu ki

Ooo Çok bile olmuş hey yavrum canım çekti vallahi Pudingli toplar var sen daha niye irmik helvası yapıyosun onu anlamadım. Menü şahane.

Ooo Çok bile olmuş hey yavrum canım çekti vallahi Pudingli toplar var sen daha niye irmik helvası yapıyosun onu anlamadım. Menü şahane.
Onlar basit kuzum tatlı gibi değil ki o yüzden bir de yenmezse toplar hafta sonu annemlere götürürüm yeniyor her halukarda akşamları atarız bir iki tane ağıza yenir irmik helvası dondurmalı daha şık Gel kuzu ama senin durumun daha güzel ne yemekler yersin orada boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…