- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.321
bende öyle canım sen saçlarım gür ve baya uzun bağlıyorum genelde sıcakta salamıyorum sırtımda yorgan varmış gibi geliyoTepeden topla olmadı sıcakta ben kuzenler geldiğinde öyle yapmıştım hemen duş alıp tepeden topladımBu aralar hep toplu geziyorum ensemi yakıyor
Bana da çok ağır geliyor o kadar az saç bile yapışıyor ensemebende öyle canım sen saçlarım gür ve baya uzun bağlıyorum genelde sıcakta salamıyorum sırtımda yorgan varmış gibi geliyo
İyiyim güzellik sen nasılsınNasılsınız güzeller? :)
aynen canım yetiştirdim babam yemeğe geldi dedim en iyisi pizza yapayım hem yemek niyetine hem misafirlere koyarım diye iyi oldu oyüzden vaktim kaldı nehirnilin verdiği tarifide yapabildim misafirlerde biraz geç geldi herşeyi yetiştirdim çok şükür pizzanın hamuru biraz zamanımı aldı ama ekstra akşam yemeği hazırlamama gerek kalmadı bu sayedeooo toz pembe hiç üsenmeden yapmış mşallah
Bende dün akşam muzlu pudingden 1 paket yaptım yeter herhalde büyük büyük yaptım bir de çikolat sosu alacağım giderken üzerine sıkarımBen varım canım gene
senin o pembiş çilekli toplardan dün yaptım canım çok güzel oldu 1 pakette baya oluyomuş iyiki 2 paket yapmamışım çok gelirdi teşekkür ederim tarif için
Günaydın kızlar :) Ben bu akşam Bodrum yolcusuyum eşimin yanına gidiyorum. Önümüzdeki hafta olmayacağım :)
Ben de seni özleyeceğim ballı lokmaBende dün akşam muzlu pudingden 1 paket yaptım yeter herhalde büyük büyük yaptım bir de çikolat sosu alacağım giderken üzerine sıkarımÇok kolay değil mi
Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kuzucum biz özleriz seni burada
Canım arkadaşımBen de seni özleyeceğim ballı lokma
evet canım çok basitti ya gerçektende oo çikolata sosta iyi fikirmiş valla bugünde senin misafirlerin var dimi inşallah güzel geçerBende dün akşam muzlu pudingden 1 paket yaptım yeter herhalde büyük büyük yaptım bir de çikolat sosu alacağım giderken üzerine sıkarımÇok kolay değil mi
Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kuzucum biz özleriz seni burada
Evet az yavan geliyor ağzıma sanki bu şekilde çikolata sosuyla tam bütünleşecek gibi akşam öyle yapayım hem irmik helvasının üzerine de eklerim geçen sahilde yediğimizde dondurmalıya çikolata sosu da dökmüşlerdievet canım çok basitti ya gerçektende oo çikolata sosta iyi fikirmiş valla bugünde senin misafirlerin var dimi inşallah güzel geçer
Menüde neler var ?Evet az yavan geliyor ağzıma sanki bu şekilde çikolata sosuyla tam bütünleşecek gibi akşam öyle yapayım hem irmik helvasının üzerine de eklerim geçen sahilde yediğimizde dondurmalıya çikolata sosu da dökmüşlerdiİnşallah canım çok yakın arkadaşım ve eşi kötü geçmez büyük ihtimalle yemeklerim beğenilir inşallah diyeyim az tavuğun sosuna salçayı çok kattım galiba
Yemekli yapmaya karar verdi kuzucumMenüde neler var ?
Ooo Çok bile olmuş hey yavrum canım çekti vallahiYemekli yapmaya karar verdi kuzucum
Fırında soslu tavuk + patates
Yalancı çerkez tavuğu
Havuç tarator
Pirinç pilavı
Yeşil salata
Pudingli toplar
Dondurmalı irmik helvası
Az değil değil mi böreği falan çıkarttım hiç uğraşacak havam yoktu dün pudingli topları havuçu falan hallettim sabahta tavuğu soslayıp dolaba kaldırdım akşam gidip patateslerini ekleyip fırına vereceğim pilavı yapacağım çerkezin diğer malzemelerini hazırlayacağım yemekten sonra da irmik helvasını halledeceğim acaba onlar gelmeden kavursam sonra dondurma koyulacağı zaman tekrar ısıtsam 1-2 saate olurmu ki
Onlar basit kuzum tatlı gibi değil ki o yüzden bir de yenmezse toplar hafta sonu annemlere götürürüm yeniyor her halukardaOoo Çok bile olmuş hey yavrum canım çekti vallahiPudingli toplar var sen daha niye irmik helvası yapıyosun onu anlamadım. Menü şahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?