valla evle ilgilendim, ütülerimi bitirdim evi tertemiz yaptım rahatladım baya. kp yazlığına gittik 2 günlük, bisiklet günleri yaptık, evde vakit geçirdik, baya dinlendik. bugün çok zor geldi işe gelmek
bir de çok büyük kavga ettik
görümcem ve çocukları da yazlıktaydı. ergen olan çocuğu biz eve girdiğimiz andan itibaren bi triplerdeydi, yemeklere bile gelmiyodu sonradan yiyodu o derece. son gün kahvaltıya geldi üstünde beyaz transparan bi tişört (bu kız kapalı) altında da siyah sütyen, ben o kızı hiç öyle görmedim, abisi veya babası olsaydı yine öyle giyinemezdi diye düşünüyorum. dayısını kıskandığının farkındayım her gittiğimde bi tripler bi tripler. ama artık başka şeyler düşünmeye başlamama çok az kaldı, kendime de kızıyorum sapıkça düşünceler bunlar diye ama bir anlam da veremiyorum. akraba olmasa kesin aşık dicem ama bu durumda dilimi ısırıyorum, sonra söyledim tabi rahatsızlığımı, bu kavga çok uzun sürmedi. eşime yeni telefon almıştık kurulumunu ben yapıyodum sonra şeytan dürttü beni hiç huyum değildir telefonunu karıştırdım. ablasıyla fln olan mesajlarına baktım bizim nişanlılık dönemimizde bile ablası kredi kartı istemiş eşimden. öfkeden deliye döndüm, bir gün tutabildim tabi içimde. sonra da ağzıma geleni saydım, hatta hakaret boyutunda
ama gerçekten Allah kimseye vermesin maddi olarak başkasını sömüren insanları sevmiyorum. ihtiyaç durumu varsa çalışırsın, nişanlı olan kardeşinden kartını istemezsin, yardım etmeyi bırak köstek oluyormuş meğer! görümceden çocuklarından iyice nefret ettim. görümce böyleyse çocukları da dayıdan isterler tabi. evlendikten sonra böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, her türlü ihtimale karşı yakın takipteyim yine. görümceye de laf sokmamak için zor tutuyorum kendimi
neyse bunun kavgası da 1 gün sürdü ve şu an yeni toparlıyoruz diyebilirim. ay ne doluymuşum he