- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.301
evet öylede olunca kötü olur ya birsürü yapınca kalıyo yenmiyo benim eşim yemez zaten yeni yemek ister onlarda çöpe gider bende akşam yemek yemiyorum oyüzden ramazandan sonra yemeğe misafir almadım hiç çaya çağırıyorum herkesiYok aslında çok mantıklı bir teyze de söylemişti bana mesela kalabalık bir misafir mi çağırdın kızım sonra ki günde çağır dünden kalan yemeklerin yanına bir şeyler yaparsın onlar da aradan çıkar demişti Ramazan ayında denedim arkadaşlarımız müsait olmadı oturduk 2 gün biz yedik eşimle
Evet her şey hazır gibi üst üste geldibizimde hepsi düğüne gelmemiş olmuyor gelenler de geliyor bir daha aralarında var yani ev görmek bir de ziyaret etmek falan
Bende yemeğe almadım hiç bir kahvaltıya bir çaya aldım Ramazan ayından sonra şimdi yakın arkadaşımı çağırdım cuma günü gelecekler onları da çaya alırım herhalde 8 gibi gelecekler yemek mi yapsam aslında çerkez tavuğu falan yapacağım yarı yemekli gibi olur herhaldeevet öylede olunca kötü olur ya birsürü yapınca kalıyo yenmiyo benim eşim yemez zaten yeni yemek ister onlarda çöpe gider bende akşam yemek yemiyorum oyüzden ramazandan sonra yemeğe misafir almadım hiç çaya çağırıyorum herkesi
boşver canım yemeği çaya çağır çaya iş çıkarma durduk yere kendineBende yemeğe almadım hiç bir kahvaltıya bir çaya aldım Ramazan ayından sonra şimdi yakın arkadaşımı çağırdım cuma günü gelecekler onları da çaya alırım herhalde 8 gibi gelecekler yemek mi yapsam aslında çerkez tavuğu falan yapacağım yarı yemekli gibi olur herhalde
O da kendini zorlama o da çalışıyor çalışıyorsun zaten diyor ona gittiğimizde de çay türü yedik bende öyle yapacağımboşver canım yemeği çaya çağır çaya iş çıkarma durduk yere kendine
aynen yaa ben ondan yemek yerine çaya çağırıyorum pasta börek yapmayı daha çok seviyorum valla biz senle bi pastane açalım bacım boşver muhasebeyi sevdiğimiz işi yapalım gelO da kendini zorlama o da çalışıyor çalışıyorsun zaten diyor ona gittiğimizde de çay türü yedik bende öyle yapacağımAhh ahh çay diyoruz da kuru çay veriyoruz sanki kız en sevdiğim menü her şeyi yapmak istiyor canım
Vallahi ya eşim de geçen gün söyledi tombişko poğaçalarımı görünce sana pastane falan mı açsak ya bırak işi dediaynen yaa ben ondan yemek yerine çaya çağırıyorum pasta börek yapmayı daha çok seviyorum valla biz senle bi pastane açalım bacım boşver muhasebeyi sevdiğimiz işi yapalım gel
canım muhasebeye giren herkes sonradan aynı şeyi diyo nerden girdim ben bu işe diyeVallahi ya eşim de geçen gün söyledi tombişko poğaçalarımı görünce sana pastane falan mı açsak ya bırak işi dediBen yanlış meslekteyim zaten ya organizasyon araştırma işlerinde omalıydım ya pastane nereden girdiysem muhasebe işlerine
İnsanın aslında sevdiği işi yapması kadar güzel bir şey yok canım seni ne mutlu ediyorsa onu yapmalı bence meslek seçme yaşı yanlış biraz hayatı gördükten sonra daha güzel seçiyorcanım muhasebeye giren herkes sonradan aynı şeyi diyo nerden girdim ben bu işe diyebenim eşimde diyo valla onun hayali sahaf açmak kitapları çok seviyo 3 yıl sahafta çalışmış bilmediği kitap okumadığı kitap yok bana sahaf sana pastane açalım bırakalım bu işleri diyo
aynen canım bide içine girmeden bilemiyoruz davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya aynen öyle vallaİnsanın aslında sevdiği işi yapması kadar güzel bir şey yok canım seni ne mutlu ediyorsa onu yapmalı bence meslek seçme yaşı yanlış biraz hayatı gördükten sonra daha güzel seçiyor
Evet aynen canım hayatın getirdiği yerler işte hayaller hayatlar gibi bir şey oldu amaaynen canım bide içine girmeden bilemiyoruz davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya aynen öyle valla
daha yaşımız genç aslında kimbilir neler çıkcak önümüze bakalım belli mi olur bi bakmışsın toz-pembe unlu mamülleri zinciri çıkar karşına bi yerdeEvet aynen canım hayatın getirdiği yerler işte hayaller hayatlar gibi bir şey oldu ama
Hemen anlarım canım sen olduğunu bende kendi ismimi kullanırım herhaldedaha yaşımız genç aslında kimbilir neler çıkcak önümüze bakalım belli mi olur bi bakmışsın toz-pembe unlu mamülleri zinciri çıkar karşına bi yerde
Günaydın canımcım herkesin içinde bir cevher vardır öyle söylemegünaydın hamarat kızlar, ve benim gibi olmayanlar
valla hamarat mıyım değil miyim bugün belli olacak akşama babam yemeğe gelecek çayada teyzemler gelicek hem çayın yanına bişeyler yapmam lazım hemde yemeğe güzel bişeyler yapmam lazım eve 7 de gidiyorum duş alıp yemek yapıp pasta börek yapıp evi toplamam lazım sizce 1 saate yetişir migünaydın hamarat kızlar, ve benim gibi olmayanlar
Duşunu yapmayı ver canım ya herkes gittikten sonra yapar rahatlarsın bir güzelvalla hamarat mıyım değil miyim bugün belli olacak akşama babam yemeğe gelecek çayada teyzemler gelicek hem çayın yanına bişeyler yapmam lazım hemde yemeğe güzel bişeyler yapmam lazım eve 7 de gidiyorum duş alıp yemek yapıp pasta börek yapıp evi toplamam lazım sizce 1 saate yetişir mi
antalyanın sıcağında 15-20 dakika yürüyorum eve giderken şöyle duşumu yapayım ki mis gibi karşılayayım misafirlerimiDuşunu yapmayı ver canım ya herkes gittikten sonra yapar rahatlarsın bir güzel
10 dakikanı almaz o zaman herhaldeantalyanın sıcağında 15-20 dakika yürüyorum eve giderken şöyle duşumu yapayım ki mis gibi karşılayayım misafirlerimi
aynen kuzum 10 dakikada hemencik duşumu alırım asıl olay yele gibi saçlarımı kurutmakta10 dakikanı almaz o zaman herhalde
Tepeden topla olmadı sıcakta ben kuzenler geldiğinde öyle yapmıştım hemen duş alıp tepeden topladımaynen kuzum 10 dakikada hemencik duşumu alırım asıl olay yele gibi saçlarımı kurutmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?