- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.241
Çok geçmiş olsun canım ilaç falan mı kullanman gerekiyor dikkat et kendine lütfen herşeyden önce sağlıkyok kuzum hıpoglısemı var bende sekerım ve tansıyonum dusuyo baya
kızlar evimizi tuttuk.ama bu yeni evler neden hep küçük oluyo anlamıyorum ya koltuk takımımı değiştirip köşe almak zorunda kaldım. ve 1100 lira kirası öyle kötü bi döneme denk gelmişiz ki artık haberlere çıkıyodu anadolu yakasında kiralık ev yok diye. Bizde güzel bi sitede 4. katta bu fiyatı görünce kaçırmayalım dedik. tuttuk banyom da bi damla ama binanın iskanının alınmış olması mutlu ediyo beni ve merkezi sistem olmaması. hem seviniyorum hem üzülüyorum hayırlısı olsun. hakkımızda inş
hayırlı olsun canım :) evler malesef gitgide küçülüyo antalyada öyle kutu gibi evler insan nasıl eşya alacağını şaşırıyo ben oyüzden eşyalarımı hazır almadım yaptırdım isediğim ölçüde oldu 110 m2 benim evde zar zor buldukkızlar evimizi tuttuk.ama bu yeni evler neden hep küçük oluyo anlamıyorum ya koltuk takımımı değiştirip köşe almak zorunda kaldım. ve 1100 lira kirası öyle kötü bi döneme denk gelmişiz ki artık haberlere çıkıyodu anadolu yakasında kiralık ev yok diye. Bizde güzel bi sitede 4. katta bu fiyatı görünce kaçırmayalım dedik. tuttuk banyom da bi damla ama binanın iskanının alınmış olması mutlu ediyo beni ve merkezi sistem olmaması. hem seviniyorum hem üzülüyorum hayırlısı olsun. hakkımızda inş
çok saol canım teşekkür ediyorum. Malesefki öyleee sanki milyarlar kazanıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşş. senin daha yüksekmiş Allah ödeme kolaylığı versin inşallah bütün kirada oturanlaraHayırlı uğırlu canım, maalesef istanbulda evler çok pahalı. Ankara'dan İstanbul'a ev bakmaya çok gittim geldim.. 2 ay ev aradık ve senin verdiğin kira bedelinin üstünde bir evi kiraladık ama yine küçük yine küçük. o yüzden evinin küçüklüğüne artık takılma evini bir an önce dizmeye bak derim.
canım çok teşekkürlerhayırlı olsun canım :) evler malesef gitgide küçülüyo antalyada öyle kutu gibi evler insan nasıl eşya alacağını şaşırıyo ben oyüzden eşyalarımı hazır almadım yaptırdım isediğim ölçüde oldu 110 m2 benim evde zar zor bulduk
istanbulda kiralar cidden çok yüksekmiş 1100 tl ye kredi ödeyip kendi evinizi almayı düşünmediniz mi hiç ? gerçi ev fiyatları nasıl orda bilmiyorum ama en azından kendi eviniz olurdu
kesinlikleee keşke alınabilse 1500 bile razıyız ama imkansızSanırım İstanbul'da 1100 tl kredi ödemekle ev almak imkansız... Tabi şehrin çok dışında ve site olmayan bir yer değilse. Biz de aynı şekilde yüksek kira ödüyoruz, Avrupa yakasındayım; inşallah bir gün evimiz olur ne diyelim...
aynen canım bende hiç kirada oturmadım zor oluyo valla kira vakti hemen geliyo boşa verilmiş para gibi geliyocanım çok teşekkürleristanbuldada öyle malesef canım kutu gibi... senin evin büyükmüş canım benim ev 85 metrekare burda ataşehirde çok çok yüksek canım bide borçlar krediler vs olunca ev alma duruumumuz hayal oldu malesefff yoksa ev ararken o kadar bıktık ki milletin evine o kadar para verme düşüncesi mahvediyo beni ki hiç ömrümde kira ödememiş insanım çok zorlancam biliyorum. Allah herkeze kendi evinde oturmayı nasip etsin inşallahh hayat ne zormuşşşş
hadi yaa antalya da alınabilir 750 tl kredi ödeyerek bile ev alınabiliyo eltim öyle aldıSanırım İstanbul'da 1100 tl kredi ödemekle ev almak imkansız... Tabi şehrin çok dışında ve site olmayan bir yer değilse. Biz de aynı şekilde yüksek kira ödüyoruz, Avrupa yakasındayım; inşallah bir gün evimiz olur ne diyelim...
hadi yaa antalya da alınabilir 750 tl kredi ödeyerek bile ev alınabiliyo eltim öyle aldı
ev fiyatlarına bağlı tabi şimdi internetten istanbulda ki ev fiyatlarına baktımda burda o fiyatlara villa alınır yada süper lüx genis daire alınır
kızlar siz en iyisi antalya ya taşının hem birbirimize gelir gideriz arkadaşlarım artar burda
bana da çok zor gelecek kira vermekaynen canım bende hiç kirada oturmadım zor oluyo valla kira vakti hemen geliyo boşa verilmiş para gibi geliyo
ben stajyer mali müşavirim 1 sene sonra stajım biticek mali müşavirlik sınavına giricem ankarada oyüzden işe ara verme ihtimalim var sınavı kazanırsamda kendi büromu açıcam oyüzden ev alma olayına giremiyoruz büromu açıp iş düzenimi oturtmam lazım yoksa sıkıntılı olur kredi ödeme durumumuzmecbur kira vericez ozamana kadar napalım..
amin canım Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin kirada olmak zor
ama sevdiğin insan yanındaysa hiçbişeyin önemi olmuyo çok kafana takma herşey zamanla olur sanki her evlenen hemen ev mi alıyo zamanla bizimde olur kendi evimiz inşallah
gelin canım beklerim valla yardımcı olurum her konuda gezdiririm öğrenirsiniz hemen antalya yaEvet bu fiyatlara ev alınıyorsa hemen gelelim :)))) Nasılsa eşim Muğlalı; komşu sayılırız alışmak zor olmaz
bana da çok zor gelecek kira vermekbenim nişanlımda stajyer mali müşavir canım onunda ocak şubat aylarında doluyor 3 yılı, inşallah o da kazanırsa belgesini alırsa bizde iş düzeni oturursa, alabiliriz ancak evi... yoksa imkansız şu şartlar altında... çok şükür ki sevdiğimizle birlikteyiz en büyük tesellim o Allah başka dert vermesin sağlığımız yerinde çok şükür her şey olur
iyiyim canımm sen nasılsın :)Nasılsınız güzel gelinler
Bende iyiyim canım sıcaklarla boğuşmaya devamiyiyim canımm sen nasılsın :)
allah razı olsun şu klimayı icat edenden valla klimasız ortamda nefes bile alınmıyo havalar çok sıcak antalya yanıyoooBende iyiyim canım sıcaklarla boğuşmaya devam
Oranın nemi daha fazladır tabi kuzum Allah kolaylık versinallah razı olsun şu klimayı icat edenden valla klimasız ortamda nefes bile alınmıyo havalar çok sıcak antalya yanıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?