Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

teeşekkür ederim canım benim. :) bu karamel sos yerine frambuazlı sos olsa nasıl olur. carte d'or'un öyle bi sosu vardı sanki dimi

İnsan özler canım alışıyoruz bağlanıyoruz artık daha farklı hayatlarımız tabi ki Arkadaşında çok sevinmiş bak arada gerek demek ki insana böyle kısa özlem

kesinlikle böyle kısa özlemler iyi geliyo insana bensiz yatağa bile yatmamış, kanepede sürünmüş canım yaaa. İnşallah okeanoss00 da tez zamanda kocasına kavuşur.

kesinlikle böyle kısa özlemler iyi geliyo insana bensiz yatağa bile yatmamış, kanepede sürünmüş canım yaaa. İnşallah okeanoss00 da tez zamanda kocasına kavuşur.

İnsanın içinden gelmez canım Amin inşallah Rabbim en kısa zamanda kavuşmalarını bir daha ayrılık yüzü görmemelerini nasip etsin

evlenmeden önce aynı evde yaşamaya nasıl alışacağız derken şimdi ayrı kalmaya dayanamıyoruz dimi oooyy sende hasret kalmışın kocana
evet kalıyorum yaa zoruma gıdıyo gece 10da gelıyo cumartesılerıde calısıyo 2 haftadır bı ızmırdeyken ızın alabıldı o da onceden bıletımızı aldıgımızdan yanı gece 10da gelınce de ınsan hem ozluyorum hem korkuyorum tek basımma bıde askere gıdecegı gunler gelıyo aklıma oturup aglıyom yanı

teeşekkür ederim canım benim. :) bu karamel sos yerine frambuazlı sos olsa nasıl olur. carte d'or'un öyle bi sosu vardı sanki dimi
rica ederim canım olabilir valla frambuazlı hiç denemedim öylede yapabilirsin damak zevkine göre :)
ben bi pastanede üstü hindistan cevizli yemiştim sos falan yoktu herkes kendine göre yorum katabilir yani

rica ederim canım olabilir valla frambuazlı hiç denemedim öylede yapabilirsin damak zevkine göre :)
ben bi pastanede üstü hindistan cevizli yemiştim sos falan yoktu herkes kendine göre yorum katabilir yani
Bizim burada frambuazlı yapıyorlar inanılmaz güzel sen de dene tozpembe beğenecegine eminim :)

İnsanın içinden gelmez canım Amin inşallah Rabbim en kısa zamanda kavuşmalarını bir daha ayrılık yüzü görmemelerini nasip etsin

ammiiinn

Evde geç saate kadar tek kaldığında sana tavsiyem, müzik aç. müzikle beraber birşeyler yaparken aklına kötü şeyler gelmiyo, yani bende işe yarıyor. Bende Asker yolu bekledim 1 yıl ama çok zor geçmedi, her gün konuşuyordum inşallah seninde zor geçmez canım.

İnşaallah canımcım bızımkı buyuk ıhtımal 6 aylık gıbı duruyo ama bakıcaz artık zaten gorumcemle beraber kalıcaz ınsaallah sımdı gec saatte geldıgınde dedıgını yapayım en guzelı zaten bızım ordakı kedıler bıle ınsn gıbı kavga edıyolar :) dunde gec gelmedı hastanelık oldum cunku bıkac gundur ıste erken gelıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…