Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yaa benımde hala taze dun kına gecemde babamla dans ettıgım sahneyı ızleyınce aglamaktan helak oldum bıde evde tek basımaydım ıyıce depresyona bağlamıştım

yaa benımde hala taze dun kına gecemde babamla dans ettıgım sahneyı ızleyınce aglamaktan helak oldum bıde evde tek basımaydım ıyıce depresyona bağlamıştım

ayy ben de babamla dans ettiğimiz anları hiç gözümün önüne getirmek istemiyorum, o çok ayrı bir psikoloji

Ben de Evliler Kervanı olsun diyorum. Senin dediğini de yanına eklemek mantıklı hoş olur :)
Sana kıyamam ben güzel günlerdi di mi ne tatlı heyecanlardi :)

Günaydın kızlar :) Ağrılı bir İstanbul sabahından merhaba :) he bıde soguk klımalı olanından

iyi haftalar kızlarrr ben de evliler kervanı diyorum

bu arada tam konusuna denk gelmişim bu kadar olur.. acaba aramızdan ilk kim hamile kalacak diye düşünürdüm, umarım o ben değilimdir pko var, hap kullanıyorum (gerçi bir ara antibiyotik içtim ve o ara ek korunma yöntemi kullandık), test de yaptım, hatta regl de oldum ama üstüne olma diye bişey varmış beni şüphelendiren ne peki; göğüslerim patlicak gibi şiş, aç olmadığım zamanlarda dahil yemek düşünüyorum ve mümkünse yiyorum, üstümde acayip bir yorgunluk var hep orda burda uyuyakalıyorum psikolojiktir belki de dimi kızlar? evet evet kesin öyledir, inşallah yani

Yani inşallah öyledir. Bende de pko var hap da kullanmayı istemiyorum. Sürekli bir tereddütler içindeyim; adet dönemi de pko dan dolayı düzensiz olunca... her belirtiyi yanlışa yorabiliyor insan :-/

Yani inşallah öyledir. Bende de pko var hap da kullanmayı istemiyorum. Sürekli bir tereddütler içindeyim; adet dönemi de pko dan dolayı düzensiz olunca... her belirtiyi yanlışa yorabiliyor insan :-/

tedavi için ne kullanıyorsun peki? ben doğum kontrol hapını hem tedavi hem korunma amaçlı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…