- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.961
yaa benımde hala taze dun kına gecemde babamla dans ettıgım sahneyı ızleyınce aglamaktan helak oldum bıde evde tek basımaydım ıyıce depresyona bağlamıştımselammm kızlarr şimdiden hepinize iyi hftasonlarııııı
ben de evliler kervanından yana kullanıyorum oyumu
evliler kervanı-milat mayıs 2015 olabilir film gibi, diğerlerinden bizi ayıracak bir kelime lazım
dün akşam çok yakın bir arkadaşımın kına gecesindeydim, benim kına salonumu tutmuştu o da, ayy ben bir fena oldum kına yakılırken kendi kınamda bir gıdım gözyaşı dökmeyen ben dün zor tuttum kendimi, 3 ay geçmiş nerdeyse ama o günler hala tazeymiş meğer içimde
yaa benımde hala taze dun kına gecemde babamla dans ettıgım sahneyı ızleyınce aglamaktan helak oldum bıde evde tek basımaydım ıyıce depresyona bağlamıştım
Evliler kervanından yana kullanıyorum oyumu kuzucumTopiğimizin adı "Evliler Kervanı" mı olsun yoksa "Kaçın Kurası" mı olsun? Oylama başlamıştır!
Ben de Evliler Kervanı olsun diyorum. Senin dediğini de yanına eklemek mantıklı hoş olur :)selammm kızlarr şimdiden hepinize iyi hftasonlarııııı
ben de evliler kervanından yana kullanıyorum oyumu
evliler kervanı-milat mayıs 2015 olabilir film gibi, diğerlerinden bizi ayıracak bir kelime lazım
dün akşam çok yakın bir arkadaşımın kına gecesindeydim, benim kına salonumu tutmuştu o da, ayy ben bir fena oldum kına yakılırken kendi kınamda bir gıdım gözyaşı dökmeyen ben dün zor tuttum kendimi, 3 ay geçmiş nerdeyse ama o günler hala tazeymiş meğer içimde
Şuanda 4 kişi olduk :) Var mı arttıran :)Evliler kervanından yana kullanıyorum oyumu kuzucum
Oyum 2 sayılsınŞuanda 4 kişi olduk :) Var mı arttıran :)
Yerim seni :)Oyum 2 sayılsın
Bende seniYerim seni :)
evliler kervanı ozamanŞuanda 4 kişi olduk :) Var mı arttıran :)
Oyum 2 sayılsın
Yok yokgünaydınn kızlarrrrr
aa nedenkiii yoksa aklıma gelen şey yüzünden miii
Yok canım ya Allahmı söyletti ama korunuyoruz biz hayırlısı tabigünaydınn kızlarrrrr
aa nedenkiii yoksa aklıma gelen şey yüzünden miii
iyi haftalar kızlarrrben de evliler kervanı diyorum
bu arada tam konusuna denk gelmişim bu kadar olur.. acaba aramızdan ilk kim hamile kalacak diye düşünürdüm, umarım o ben değilimdirpko var, hap kullanıyorum (gerçi bir ara antibiyotik içtim ve o ara ek korunma yöntemi kullandık), test de yaptım, hatta regl de oldum ama üstüne olma diye bişey varmış beni şüphelendiren ne peki; göğüslerim patlicak gibi şiş, aç olmadığım zamanlarda dahil yemek düşünüyorum ve mümkünse yiyorum, üstümde acayip bir yorgunluk var hep orda burda uyuyakalıyorum psikolojiktir belki de dimi kızlar? evet evet kesin öyledir, inşallah yani
Yani inşallah öyledir. Bende de pko var hap da kullanmayı istemiyorum. Sürekli bir tereddütler içindeyim; adet dönemi de pko dan dolayı düzensiz olunca... her belirtiyi yanlışa yorabiliyor insan :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?