- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.781
Ne oldu canım ya sinirden söylemiştir insan daha bu kadar kısa zamanda pişman olup olmadığını anlayamaz kiselam kızlar moralım cok bozuk dun eşimle kavga ettık ve benımle evlendıgı ıcın pısman oldugunu soyledı acaip moralım bozuk guvenım sarsıldı ne yapmam gerek bılmıyorum
Valla neyden oldugunu bende anlamıs degılımHayırdır canım ya sizin sorunlarınız oluyor ara ara; temel problemler mi maddi kaynaklı mı yoksa evliliğe mi alışamadınız? :-/
bende anlamadımNe oldu canım ya sinirden söylemiştir insan daha bu kadar kısa zamanda pişman olup olmadığını anlayamaz ki
Sizin ilişkiniz nişanlılıktan beri sorunlu gidiyor ya hayırlısı. Karşılıklı fedakarlıklarla yürür bu evlilik inatlaşmayla olmaz ki.selam kızlar moralım cok bozuk dun eşimle kavga ettık ve benımle evlendıgı ıcın pısman oldugunu soyledı acaip moralım bozuk guvenım sarsıldı ne yapmam gerek bılmıyorum
valla okenoscum al bendende o kadar napıcagımı nasıl davrancagımı sasırdım gercekten ıcım yanıyo hemde bayram arıfesı aıleme gıdıcekken barı onlar uzgun gormesın benı de neden yapıyo anlamıyorum bı haftasonuda guzel gecmesın yanı haftasonu bıgun ıyıysek otekı gun kavga oluyo evde cok yoruldum artıkSizin ilişkiniz nişanlılıktan beri sorunlu gidiyor ya hayırlısı. Karşılıklı fedakarlıklarla yürür bu evlilik inatlaşmayla olmaz ki.
Canımbende anlamadımnehirnil111 cim daha 2 ay olmadı dogru duzgun ama nedır bu kavgalar falan anlamıs degılım hep bı sert durus sankı cocuk egıtır gıbı ne bı romantızm ne bı sevgı sozcugu cok bunaldım
Neden kavga ediyorsunuz ki? İnsan sürekli kavgalı olan bir ortamdan bunalır. Eşin de bunalmıştır o yüzden öyle demiştir öyle düşünmüyordur bence.valla okenoscum al bendende o kadar napıcagımı nasıl davrancagımı sasırdım gercekten ıcım yanıyo hemde bayram arıfesı aıleme gıdıcekken barı onlar uzgun gormesın benı de neden yapıyo anlamıyorum bı haftasonuda guzel gecmesın yanı haftasonu bıgun ıyıysek otekı gun kavga oluyo evde cok yoruldum artık
Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedenin acısını bilirim iki dedemide kaybettim söyleyecek pek söz yok senin düğününü görmek nasip olmuşgünaydın kızlar pazar günü dedem vefaat ettiköye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
M maviyelek canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..
çok teşekkür ederim canım aynen benimde 2 dedem gittiCanım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dedenin acısını bilirim iki dedemide kaybettim söyleyecek pek söz yok senin düğününü görmek nasip olmuşRabbim sizlere sabır versin inşallah
Nasıl gözüme geldi yaşadıklarım o kadar açık ki film şeridi gibi kıyamam ya Rabbim dayanma gücü versinçok teşekkür ederim canım aynen benimde 2 dedem gitti
imam nikahımda , resmi nikahımda, kına gecemde, düğünümde hep yanımdaydı hepsindede ağlamıştı mutluluktan...
ışın tedavisi yüzünden ses telleri zarar gördü konuşamıyodu oyüzden derdini anlatamadan hiç bişey diyemeden gitti
ama çok şey kattı bu ölüm bana hayat çok kısa onu anladım dedem çok çalışırdı kaç yaşına geldi hala bişeyler yapmaya almaya çalışırdı anladım ki hiç bişeyin önemi yok yanında hiç birini götüremiyosun götürdüğün tek şey yaşadıkların.. oyüzden daha mutlu yaşamaya çalışıcam varsın mal mülk olmasın eşimle mutlu bi hayatım olsun yeter diyorum artık
amin canımmmNasıl gözüme geldi yaşadıklarım o kadar açık ki film şeridi gibi kıyamam ya Rabbim dayanma gücü versinHayat kısa mutlu olmalıyız o bu şu hiçbirşeyin önemi yok sağlık huzur olsun yeter bunu söylerim hep
Evet kuzum geri herşey hallediliyoramin canımmm
aynen valla allah sağlık versin evimize huzur versin yeter çok şükür
allah nazardan korusun canım huzurumuz bozulmasın inşallahEvet kuzum geri herşey hallediliyor
hayırlı olsun canım şimdiden ... çok az kalmış valla gönlüne göre olur umarım herşey hazırlıklar ne alemdegeçen yıl nişanımda açmıştım profilimi ne tesadüf evlenmeme haftalar kala ilk mesajımı atıyorum merhabalar.
26.07.2015 :) inşallah
Canıımmm başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inş..günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat ettiköye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
M maviyelek canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..
Canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin. Benim de anneannem rahatsız Allahım tüm hastalarıza şifa versin, ben de o ölecek diye çok korkuyorum.günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat ettiköye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
hayırlı olsun canım şimdiden ... çok az kalmış valla gönlüne göre olur umarım herşey hazırlıklar ne alemde
Amin kuzum inşallahallah nazardan korusun canım huzurumuz bozulmasın inşallah
bu arada cheesecake yapmıştım ya süper oldu ya ben böyle beklemiyodum hazırlar falan halt etmiş yanında herkes bayıldı eşimde bayıldı ben zaten bayıldım ayıltamadılar geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?