- 20 Temmuz 2014
- 294
- 223
- 23
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.801
olması gereken örf ve adetler yerine getirildi :):):) çeyizler bohçalar dürüler kıyafetler gelinlikler gecelikler kuaföre kadar ayarlandı sıra geldi kendi ruhumu hazırlamaya :)
amin canım teşekkür ederimCanıımmm başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun inş..
sağol canımm .. allah dermanı olan hastalarımıza şifa versin ama dermanı yoksa çokta çektirmesin sevdiklerinin acı içinde kıvranmasını görmek çok daha zor oyüzden çektirmesin diye dua etmek lazım ..Canım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin. Benim de anneannem rahatsız Allahım tüm hastalarıza şifa versin, ben de o ölecek diye çok korkuyorum.
bugün tam 1 ay oldu evleneli canım ... zaman çok çabuk geçiyo daha dün senin gibi düğün heyecanı sarmıştı içimi geldi geçti 1 ay oldu bilesen ne durumdasın evlendin mi hazırlık mı var
ben yoğurtsuz yaptım canım 500 gr labne ve krema ile yaptım kıvamı falan süper oldu doyamadım bidaha yapasım var ama üşeniyomAmin kuzum inşallahSen süzme yoğurtsuzmu yapmıştım senin tarifini de yapayım birgün çok güzel oluyor değilmi bizimkilerde bayımıştı kız ayıltamadılar he İftara yaptığım kedidilli tiramisuyada bayıldı kayınvalidemler çok hafif diye kaynım 2.sini istedi bir sevindim ki
valla heyacan mı endişe mi korku mu artık adını koyamayacağım farklı duygular kapladı dört bir yanımı.bugün tam 1 ay oldu evleneli canım ... zaman çok çabuk geçiyo daha dün senin gibi düğün heyecanı sarmıştı içimi geldi geçti 1 ay oldu bile
Demek ki yoğurdun yerini görüyor kıvamını bende çok sevmiştim bir de kremayla deniycem ama vişneli eşim çok sever vişneyiben yoğurtsuz yaptım canım 500 gr labne ve krema ile yaptım kıvamı falan süper oldu doyamadım bidaha yapasım var ama üşeniyomaa sen yemek işini hallettin dimi nasıl geçti tatlı tam not almış anlaşılan
bende vişneli yaptım canım bu mevsimde pazarda çilek olmicanı düşünememişim :)) vişneli yaptım çok güzel oldu benim eşimde vişneyi çok sever sürekli vişne suyu içen bi insan zaten kendisiDemek ki yoğurdun yerini görüyor kıvamını bende çok sevmiştim bir de kremayla deniycem ama vişneli eşim çok sever vişneyiEvet geçen hafta hallettim beğendiler çok güzel herşey dediler inşallah içlerinden de beğenmişlerdir tabi sabahtan annem geldi herşeyde yardım etti bence çok güzel oldu herşey yaprak sarmasının yaprağı az karttı o yüzden içi lezzetli ama yaprağını çiğnerken sıkıntılıydı onun dışında tam tuttu Sabah 8de kalktım akşam 12 buçukta bayılmışım 12 gibi gittiler zaten
aynı duyguları yaşadım canım burda herkes yaşadı o duyguları ama tadını çıkar çok tatlı telaşlar sonra özlüyosunvalla heyacan mı endişe mi korku mu artık adını koyamayacağım farklı duygular kapladı dört bir yanımı.
Yazmak iyi geliyor yüz yüze konuşup anlıyorum seni diyen ama hiç bir şey anlamayan kişilerle derdini paylaşmaktan daha etkileyici inşallah darısı başıma nice 1 aylara ::):):):)
çok cana yakınsınız çok misafirperver aslında soracaklarım çok ama ara ara sorarım :) Konya'da yaşayanınız var mı?aynı duyguları yaşadım canım burda herkes yaşadı o duyguları ama tadını çıkar çok tatlı telaşlar sonra özlüyosun
hem yazmak hemde aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak daha iyi gelir canım bizde daha taze geliniz oyüzden çok iyi anlıyorum seni
Çok zor çok yorucu kuzum vallahi nasıl dayandın sendebende vişneli yaptım canım bu mevsimde pazarda çilek olmicanı düşünememişim :)) vişneli yaptım çok güzel oldu benim eşimde vişneyi çok sever sürekli vişne suyu içen bi insan zaten kendisialt tabanıda fındıklı yaptım ona ayrı bi bayıldı zaten
beğenmişlerdir kesin kuzum annende yardım etmiş ne güzel ben tek başına yaptım canım çıkmıştı insan çok yoruluyo ya misafir ağırlamak çalışan bayanlara göre değil
sorma canım valla çok yorulmuştum ogün yaa bide ben alışverişide o gün yaptım düşünÇok zor çok yorucu kuzum vallahi nasıl dayandın sendeBende fındık koyacaktım almayı unutmuştum bir daha kremalı fındıklı ve o kap olayını yapacağım bugün 1 ay oldu evleneli
sorma canım valla çok yorulmuştum ogün yaa bide ben alışverişide o gün yaptım düşün
fındıklı dene bence canım cidden çok farkediyo
ayy evet ya 1 ay oldu bi planınız var mı yada senşn bi planın var mı ?
biz dışarda yiyelim yemeği dedik ama şimdide acaba evde başbaşa mı yesek diyorum şöyle güzel bi sofra hazırlayayım mumlu filan
bende kararsız kaldım gideceğimiz yerde biraz uzak gene son dakka karar vercem sanırımTecrübeyle öğreniyoruz canım bir daha daha farklı olacak
Bir plan yapmadık o iftar yemeklerinden var bayağı sanırım evde oluruz yemeklerin yanına birşey yaparım bir de mumlarımı yakayım eşim hiç kullanmıyorsun diye dalga geçiyor
Az yemeğin varsa yanına salata ya da cacık tarzı şeyler yapabilirsin canımbende kararsız kaldım gideceğimiz yerde biraz uzak gene son dakka karar vercem sanırımbenim yemekte yok sayılır dünden biraz tavuk soteyle bulgur pilavı kaldı evde kalırsak yemek yapmam gerekicek yani
ayy ne güzel olurdu yakın olsaydık keşke ya bi gün sen yemek yapardın bi gün benAz yemeğin varsa yanına salata ya da cacık tarzı şeyler yapabilirsin canımBizimkiler var gelin bize hepsinden var ya yarına bile kalabilir
Aynen çok güzel olurduayy ne güzel olurdu yakın olsaydık keşke ya bi gün sen yemek yapardın bi gün ben
yetmez canım ya salatada yapsam bide oruç oruç insanın gözü dahada aç oluyo
cacık diye diye canımı çektirdin valla haa tam romantik yemek için çok uygun cacık içine birazda sarımsak katam ben onunAynen çok güzel olurduAç oluyor ama yenmiyor ki cacıkta yap olmadı sen
günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat ettiköye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
@kievodessa canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..
teşekkür ederim canım çok sağolbaşınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?