• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben yeniyim diye mi teklif yok davet ederseniz sarma sarmıştım :) getirebilrim.
Bizde de sarma var canım farklı bir seçeneğin varsa getir yoksa gel sende bize yemeğe:KK53:
cacık diye diye canımı çektirdin valla haa tam romantik yemek için çok uygun cacık içine birazda sarımsak katam ben onun :KK48:

Sarımsaksızda tadı olmaz ki :110:çok ormantik oldu bu akşam yapayım benimde canım çekti :KK70:

Bizde de sarma var canım farklı bir seçeneğin varsa getir yoksa gel sende bize yemeğe:KK53:

Sarımsaksızda tadı olmaz ki :110:çok ormantik oldu bu akşam yapayım benimde canım çekti :KK70:
canım benim yerimede ye ben bugün yapamicam sanırım :110: eşimle konuştuk biraz önce dışarda yiyelim dedi bugün yemek derdinden yırttım :oops:

günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat etti :KK42: köye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
M maviyelek canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..

canım başınız saolsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.

toz-pembe toz-pembe cim canım benim başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşaallah benimde dedem mezuniyetini göreyimde inşaallah öyle ölürüm demişti ama daha 1ncı sınıfı bıtırdıgımde vefat ettı ve ben polonyadaydım benımle konusabılmek ıcın o 80 yasında eve laptop ve ınternet aldırmıstı... :( eşim konusuna gelince gercekten napayım bılmıyorum bazen dıyorum sanırım bısı hıssetmıyorum artık cunku cnaımı o kadar yakıyo kı hıssedemıyorum bı zaman sonrasında ama dun bıraz konustuk bakalım nolcak bende ıstemıyorum kavga etmeyı falan ama olmuyo ıste ınatlasıyoruz kecıler gıbı bı koprude bende dırdırcı kadın olmaktan nefret ederım bakalım yoluna gırıcek ınsaallah ama ne zaman kımbılır

toz-pembe toz-pembe cim canım benim başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşaallah benimde dedem mezuniyetini göreyimde inşaallah öyle ölürüm demişti ama daha 1ncı sınıfı bıtırdıgımde vefat ettı ve ben polonyadaydım benımle konusabılmek ıcın o 80 yasında eve laptop ve ınternet aldırmıstı... :KK43: eşim konusuna gelince gercekten napayım bılmıyorum bazen dıyorum sanırım bısı hıssetmıyorum artık cunku cnaımı o kadar yakıyo kı hıssedemıyorum bı zaman sonrasında ama dun bıraz konustuk bakalım nolcak bende ıstemıyorum kavga etmeyı falan ama olmuyo ıste ınatlasıyoruz kecıler gıbı bı koprude bende dırdırcı kadın olmaktan nefret ederım bakalım yoluna gırıcek ınsaallah ama ne zaman kımbılır
teşekkür ederim canım ... senin deden içinde üzüldüm Allah rahmet eylesin .. ölüm zor hani uzaktada olsan yaşadığını bilmek ayrı ama artık istesende göremeyeceğini bilmek çok zor ama isyan etmemek lazım Rabbim herşeyin en iyisini bilir ben çok üzüldüm ama isyan etmedim gittim sarıldım öptüm dedemin cenazesini hakkını helal et dedim ... tek yapabileceğimiz şey dua etmek onları en mutlu eden şey bu olur artık...
canım bir süre sonra ortak noktayı bulmanız lazım yoksa sürekli kavgayla ömür geçmez.. bizde tartışıyoruz eşimle bakıyorum bişeye sinirlendi susuyorum o an, siniri geçince söylüyorum ne söyliceksem ben sinirlenince oda sus uzatma der sadece başka yorum yapmaz benim sinirim geçince konuşur .. Ateşe körükle gitmek diye bi deyim var işte onu yapmamaya çalışın bazen alttan almak gerekiyo biriniz sinirliyken üstüne giderseniz ozaman dahada büyür olay .. eminim herşey yoluna girecektir canım bak bayram giriyo araya bayram sabahı kalk eşini öp bayramını kutla ( ben elini öpücem eşimin para isticem :KK48: ) bayrama güzel girin aileleriniz sizi mutlu görsün sen üzgün olursan ailen emin ol hemen anlar onlar büyütmüş seni her davranışını analiz edebilirler onların üzülmesini istemezsin eminim ilk bayramınız bide dargın girmeyin canım :KK19:

Güzel canım film izledik başbaşa zaman geçirdik iyi geldi bize kaç gündür hep bir koşuşturmadaydık :KK53:mumlarımı yakmayı unuttum uyurken aklıma geldi :KK70:Sizin nasıldı:KK60:
aynen ya valla burda bizi okuyan gelin adayları varsa sakın ramazan öncesi evlenmeyiinnn duyrulur.. hep koşturmacalı geçiyo valla dün bizde birbirimize zaman ayırdık yemeğe çıktık önce eve gittim süslendim güzelce gittiğimiz yer biraz uzaktı iftara 10 dk kala yetiştik allahtan önceden rezervasyon yaptırdıkta masadaki çoğu şey hazırdı bi süre aç kalacaktım yoksa yemek gelene kadar :KK48: sohbet ettik eşim elini silerken yüzüğü çıktı ve şelalenin üstünde kayığa benzer bi şeyin üstünde yemek yiyoruz düşün demire çarptı ve ayağımın yanına düştü 1 milim daha kaysa suya düşüyodu korktuk baya :KK35: sonra evimize geldik işte tv izledik falan :KK8::KK48:

aynen ya valla burda bizi okuyan gelin adayları varsa sakın ramazan öncesi evlenmeyiinnn duyrulur.. hep koşturmacalı geçiyo valla dün bizde birbirimize zaman ayırdık yemeğe çıktık önce eve gittim süslendim güzelce gittiğimiz yer biraz uzaktı iftara 10 dk kala yetiştik allahtan önceden rezervasyon yaptırdıkta masadaki çoğu şey hazırdı bi süre aç kalacaktım yoksa yemek gelene kadar :KK48: sohbet ettik eşim elini silerken yüzüğü çıktı ve şelalenin üstünde kayığa benzer bi şeyin üstünde yemek yiyoruz düşün demire çarptı ve ayağımın yanına düştü 1 milim daha kaysa suya düşüyodu korktuk baya :KK35: sonra evimize geldik işte tv izledik falan :KK8::KK48:
Evet duyurulur aklınız varsa Ramazan sonrası evlenin biz ettik siz etmeyin:KK70:Oo şelale üstünde kayığın içinde yemek mi uuu:KK8::KK60:iyi olmuş rezervasyon yapmanız kuzum akşamınızın güzel geçmesine sevindim:nazar::KK200:

Evet duyurulur aklınız varsa Ramazan sonrası evlenin biz ettik siz etmeyin:KK70:Oo şelale üstünde kayığın içinde yemek mi uuu:KK8::KK60:iyi olmuş rezervasyon yapmanız kuzum akşamınızın güzel geçmesine sevindim:nazar::KK200:
aynen canım bi an korktum benimki yüzüğü suya düşürdü diye ama allahtan düşmemiş hemen suçlandı benden değerlimi yaa diyo :KK48::KK74:
bugün kayınvalideme gidicez yemeğe eltimler eşimin amcası yengesi falan baya kalabalık olucak bişey götürsem mi acaba bilemedim tatlı falan :KK64: keşke dün senin kedi dilli tiramisundan yapsaydım :KK51:

aynen canım bi an korktum benimki yüzüğü suya düşürdü diye ama allahtan düşmemiş hemen suçlandı benden değerlimi yaa diyo :KK48::KK74:
bugün kayınvalideme gidicez yemeğe eltimler eşimin amcası yengesi falan baya kalabalık olucak bişey götürsem mi acaba bilemedim tatlı falan :KK64: keşke dün senin kedi dilli tiramisundan yapsaydım :KK51:
Allah korusun tabi ki eşlerimizden önemli değil ama yüzüklerimizin maneviyatı yüksek :nazar:o gün evde unuttum dışarıya çıktık unuttum dedim koşa koşa aldık tekrar evden taktım :KK70:Oo rahatsız sen yine yemekten kurtuldun kuzu ya bizim hala yemekler duruyor ama yemek istemiyoruz artık onları en azından ara verelim tatilde gün içinde yerim ben farklı birşey yapıcam elma dilim patates var hazır acaba onumu yapsam diyorum yanına birşeylerle ne olur ki dişçiye gitcem kaçta çıkacağımda belli değil puff:KK51:Canım illa birşey götürmene gerek yok bence ya sürekli alıştırma bak beklerler içecek falan alın bu seferlik:KK70:Ağlayan kek tarzı birşey yap diycem onuda 2-3 saat en az dolapta bekletmek gerekir yoğurt tatlısı falan mı yapsan var nefis bir tarifim:KK53:Kurabiyede yapılabilir bekletmeye gerek yok onu ama bence illa götürmene gerek yok ben hiç götürmedim hep içecek ya da tatlı tarzı birşey alıp gittik :kk77:

Allah korusun tabi ki eşlerimizden önemli değil ama yüzüklerimizin maneviyatı yüksek :nazar:o gün evde unuttum dışarıya çıktık unuttum dedim koşa koşa aldık tekrar evden taktım :KK70:Oo rahatsız sen yine yemekten kurtuldun kuzu ya bizim hala yemekler duruyor ama yemek istemiyoruz artık onları en azından ara verelim tatilde gün içinde yerim ben farklı birşey yapıcam elma dilim patates var hazır acaba onumu yapsam diyorum yanına birşeylerle ne olur ki dişçiye gitcem kaçta çıkacağımda belli değil puff:KK51:Canım illa birşey götürmene gerek yok bence ya sürekli alıştırma bak beklerler içecek falan alın bu seferlik:KK70:Ağlayan kek tarzı birşey yap diycem onuda 2-3 saat en az dolapta bekletmek gerekir yoğurt tatlısı falan mı yapsan var nefis bir tarifim:KK53:Kurabiyede yapılabilir bekletmeye gerek yok onu ama bence illa götürmene gerek yok ben hiç götürmedim hep içecek ya da tatlı tarzı birşey alıp gittik :kk77:
tabiki maneviyatı çok yüksek içim gitti bi an düşünce allahtan suya düşmedi kendide korktuda işte suçlandı ya benden değerli mi diyo :KK48: bende aynı canım takmayınca bi eksik hissediyorum kendimi alışmışım baya :KK68:
valla ya yemekten kurtuldum iyi oldu :KK69: zaten bu saatten sonra yapamam bişey işten çıkıp direk kayınvalideme gidicem eve uğramicam bende hazır bişeyler alırım yada orda yaparım tiramisu malzemelrini alır götürürüm :KK68: canım istiyo ya ondan aslında bide ben çok severim böyle pasta tatlı yapmayı kendi evimde de eksik olmuyo hiç eşime soruyolar evlenince ne değişti hayatında diye daha çok tatlı yemeye başladım diyo :KK70:ben en iyisi malzemeleri alayım kayınvalidemde yapayım tiramisuyu canım çekti valla :KK72:

tabiki maneviyatı çok yüksek içim gitti bi an düşünce allahtan suya düşmedi kendide korktuda işte suçlandı ya benden değerli mi diyo :KK48: bende aynı canım takmayınca bi eksik hissediyorum kendimi alışmışım baya :KK68:
valla ya yemekten kurtuldum iyi oldu :KK69: zaten bu saatten sonra yapamam bişey işten çıkıp direk kayınvalideme gidicem eve uğramicam bende hazır bişeyler alırım yada orda yaparım tiramisu malzemelrini alır götürürüm :KK68: canım istiyo ya ondan aslında bide ben çok severim böyle pasta tatlı yapmayı kendi evimde de eksik olmuyo hiç eşime soruyolar evlenince ne değişti hayatında diye daha çok tatlı yemeye başladım diyo :KK70:ben en iyisi malzemeleri alayım kayınvalidemde yapayım tiramisuyu canım çekti valla :KK72:
Ama 1 gün bekletmek gerek kuzum hemen yenmez onlar yarın akşam anca yiyebilirler haberin olsun pişince tadı çok fena oluyor :KK70:Bende tatlı aşığıyım eşimede sevdiricem inatçıyım bu konuda:rolleyes:

Ama 1 gün bekletmek gerek kuzum hemen yenmez onlar yarın akşam anca yiyebilirler haberin olsun pişince tadı çok fena oluyor :KK70:Bende tatlı aşığıyım eşimede sevdiricem inatçıyım bu konuda:rolleyes:
hadi yaa niyekii ben daha önce yaptım dolapta 1 saat soğudu yedik hemen acaba tariflerimiz mi farklı ? sen nasıl yapıyosun canım kremasını ?
ahh sorma bende tatlı delisiyim eşimde yiyo allahtan ama şerbetli tatlıları pek sevmiyo daha çok meyveli filan olcak ona alıştırcaz artık zamanla canım yavaş yavaş doz veririz sonra dozu yükseltiriz onlarda bağımlı olur merak etme :KK70:

hadi yaa niyekii ben daha önce yaptım dolapta 1 saat soğudu yedik hemen acaba tariflerimiz mi farklı ? sen nasıl yapıyosun canım kremasını ?
ahh sorma bende tatlı delisiyim eşimde yiyo allahtan ama şerbetli tatlıları pek sevmiyo daha çok meyveli filan olcak ona alıştırcaz artık zamanla canım yavaş yavaş doz veririz sonra dozu yükseltiriz onlarda bağımlı olur merak etme :KK70:

Kedidilli olarak yapıyorum canım süt şeker yumurta unla muhallebisini hazırlıyorum pişince labnesini ve vanilyasını ekliyorum biraz soğurken kedillerini şekerli nescafeyle ıslatıp tepsiye diziyorum muhallebiyle tamamlıyorum falan dolapta 1 gün bekletince buluyor kendini daha güzel buluyor 2 gün bekleyince hatta mükemmel:KK16:

Back