- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.701
Sende beceriklisin elin çok lezzetli şimdi mütevazi olmaMaşallah sizlere becerikli hatunlar sizi :)
İnşallah canımyok canım eminim çok güzel olmuştur önemli olan tadı zaten biraz katı olmuş nolcak sanki
Günaydın canım nasılsıngünaydııınnnehirnil111 ciimm ve diğer kuzucuklar :)
Ne oldu canım inan alışmak kolay değil bizde tam alıştık sayılmaz ki Ramazan ayının girmesi falanda çok etkiledi beraber zaman geçiremiyor insan hep bir davet ziyaret yemek telaşesi inan bana bayramdan sonra herkes çok daha iyi olacak kendine gelecekgünaydın kızlarrrrherkes ne kadar keyifli maşallah içinizde şu evlilik olayına alışamayan bi ben varım herhalde
Ben de alışamadım canım alışmamı sağlayacak ortam olmadığındangünaydın kızlarrrrherkes ne kadar keyifli maşallah içinizde şu evlilik olayına alışamayan bi ben varım herhalde
Günaydın canım nasılsın
Ne oldu canım inan alışmak kolay değil bizde tam alıştık sayılmaz ki Ramazan ayının girmesi falanda çok etkiledi beraber zaman geçiremiyor insan hep bir davet ziyaret yemek telaşesi inan bana bayramdan sonra herkes çok daha iyi olacak kendine gelecek
Günaydın canlarım :)
Ben de alışamadım canım alışmamı sağlayacak ortam olmadığından
Neden soğudun soğuyorsun ki canım kavgalarınızmı oluyor anlaşmazlıklarmı var insanda düğün sonra ufak çaplı depresyon olabiliyor aileden ayrılma yeni bir hayat üzerine alınan sorumluluklar falan bunlar ağır şeyler basit değil bununla alakalıdır diye düşünüyorum tabi ki olayın iç yüzünü bilmiyorum inşallah çözülmeyecek hiçbir sorun yokturyani öyle elle tutulur bir şey yok gibi duruyor ama içimden hiç eve gitmek, onla vakit geçirmek gelmiyorneden böyle oldu bilmiyorum ama acayip soğudum, soğuyorum..
Neden soğudun soğuyorsun ki canım kavgalarınızmı oluyor anlaşmazlıklarmı var insanda düğün sonra ufak çaplı depresyon olabiliyor aileden ayrılma yeni bir hayat üzerine alınan sorumluluklar falan bunlar ağır şeyler basit değil bununla alakalıdır diye düşünüyorum tabi ki olayın iç yüzünü bilmiyorum inşallah çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur
Canım kesinlikle ailenden ayrı kalmandan kaynaklanıyor ufak atışmalar sevgili nişanlıykende oluyordu evlenince biraz fazla göze batıyor aslında ama onlarda tuz biber oluyor iştehiç kavgamız yok, ufak tefek tartışma oluyor ara sıra ama büyük bir olay yok. ben ailemden ayrılmayı hiç kaldıramadım, sorumluluklar vs de aynı şekilde. umarım bunlardır sebebi çünkü biraz pişman oluyorum sanırım
Alışma evresi olduğundan dolayı böyle canım. Zamanla hepsi düzelecek inan ki. Birden bir sürü sorumluluk aldığımız için böyle oluyor. Zamanla düzene alıştıkça bu sıkıntılar da gidecek.yani öyle elle tutulur bir şey yok gibi duruyor ama içimden hiç eve gitmek, onla vakit geçirmek gelmiyorneden böyle oldu bilmiyorum ama acayip soğudum, soğuyorum..
şu an keşke senin yerinde olsaydım diye düşünüyorum canım :))
Canım kesinlikle ailenden ayrı kalmandan kaynaklanıyor ufak atışmalar sevgili nişanlıykende oluyordu evlenince biraz fazla göze batıyor aslında ama onlarda tuz biber oluyor işteBende ailemden ayrı kalmadım üni.dışarıda okumadım nadir akrabalarımda kaldığım gün sayısı vardır evimden hiç ayrılmadım 2 hafta rahat eşimden gizli gizli ağladım banyoda falan sahurlarda gözlerim hep doldu ama geçeceğine inandım annemlere iftara gittik haftada bir sonra onlar geldi bize falan böyle böyle aslında onlar orada hayatta benim mutlu olduğumu gördükçe mutlu oluyorlar yapma bunu Nil senelerdir beklediğin günler istediğin eş yanında dedim kendime ve toparladım inan dün annemler geldi iftara gittiklerinde ağlamıyordum artık mutluydum arada hüzünler olsada biz bir aile oluyoruz inan bana lütfen geçecek bunlar girdiğimiz bir dönem işte zorlu ama bizler eşlerimiz anlayışlı fedakar oldukça daha kolay geçecek Ailene uzak mısın yakın mısın aklımdan çıkmış sık sık git olmadı ya da onlar gelsin kardeşin varsa gelsin kalsın gerekirse sen evine daha kolay alışırsın böylelikle
Alışma evresi olduğundan dolayı böyle canım. Zamanla hepsi düzelecek inan ki. Birden bir sürü sorumluluk aldığımız için böyle oluyor. Zamanla düzene alıştıkça bu sıkıntılar da gidecek.
ben de evimden hiç ayrılmadım, ağlama olayı bende de vardı, 2 ay olacak ara sıra hala ağlarım, en son dün ağladım hattaannemler bayramda ablamlarla tatile gideceklermiş, bizi de çağırdılar çok sevgili eşim gitmek istemedi.. ben de bayram ziyaretlerine gitmeyeceğim. ailemle çok yakınız Allah'tan bi de uzak olsaydık halimi düşünemiyorum çıldırırdım sanırım. kardeşim geldi kaldı da ama gidince ben tekrar başa sarıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum
Bende ağlıyorum arada özellikle eşime sinirlendiğimde ister istemez kıyaslıyorum falan ailemdeki durumu falan o zaman oturup ağlıyorumbuna inanmayı çok istiyorum, eğer geçmezse hayatımın hatasını yaptığım ortaya çıkacak çünkü..
Ben de annem gidip de yemek yapmak sahur hazırlamak üzerime kalınca aynı şeyi hissettim ağlayasım geldi ömür boyu bunları ben nasıl yapıcam evlilik güzel bir şey değilmiş diyeBana da oluyor aynı şeyler özellikle de tartışınca vs. Hatta evlilik güzel bişey değil sanırım kendimizi kandırıyoruz dediğim de oldu. Ama geçici olduğunu düşünüyorum.
Bana da oluyor aynı şeyler özellikle de tartışınca vs. Hatta evlilik güzel bişey değil sanırım kendimizi kandırıyoruz dediğim de oldu. Ama geçici olduğunu düşünüyorum.
Ben de annem gidip de yemek yapmak sahur hazırlamak üzerime kalınca aynı şeyi hissettim ağlayasım geldi ömür boyu bunları ben nasıl yapıcam evlilik güzel bir şey değilmiş diye
Ben de annem gidip de yemek yapmak sahur hazırlamak üzerime kalınca aynı şeyi hissettim ağlayasım geldi ömür boyu bunları ben nasıl yapıcam evlilik güzel bir şey değilmiş diye
Demek ki herkes aynı duyguları yaşıyorsa anormal bir durum yok ne bizde ne eşlerimizde olması gereken bu evliliğin güzel taraflarıda var böyle zorlu bazen boğasın gelen taraflarıdaboşuna demiyorlarmış 1 sene sonra esas tadı çıkıyor diye birbirimize adapte olmamız evliliği kaldırmamız zor ben resmen bekarkende ev kızı gibiydim sürekli yemek yapardım evi temizlerdim şimdide seve seve yapıyorum ama bilinç altımda sanki zorla yaptırıyorlarmış gibi bazen cinnet geçirir gibi oluyorum ne tuhaf
Ben oruç tuttuğum için uykusuzluktan dolayı bana çok zor geldi. Uykusuzluk nedeniyle çok yorgundumBen de öyle düşünmüştüm aslında en başta hatta ramazanda nasıl olacak diye çok da strese giriyordum. Ama o en kolay kısmı oldu nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?