- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.721
Oruç tutuyor musun bilmiyorum canım ama bununda etkisi var insan halsiz oluyor çalışınca akşam anca iftarına bulaşığına bir de sahuruna yetebiliyor akşamları dağıtmamaya çalışmak çıkanı yerine koymak aldığını yerleştirmek en kolay çözüm olabilircumartesileri yapıyorum genelde bütün ev süpürme çamaşır yıkama işlerini çamaşırları asmadan balkonuda yıkıyorum pazar günlerine bir tek kuruyan çamaşırları katlamak ve ütülemek kalıyor bir sıraya koyarsak daha keyifli olabilir listeye uymak daha kolaysa haftalık liste yapabilirsin banyo wc zaten eline ne zaman gelirse yaparsın mutfak bulaşıklar falanda aynı şekilde yemeğini de 2 güne yetecek şekilde yapsan 1 gün dinlenme versen kendine böyle planlı daha kolay olabilir Bence bayramdan sonra toplarlanacağız insan eşiyle zaman geçiremiyorben o cinneti geçiriyorum işte hiç içimden gelerek yapmıyorum hiçbir şeyi. evimi görseniz hiç yeni gelin evi demezsiniz pis olduğumuzu söyleyemem ama oldukça dağınık ve toplamak düzeltmek içimden gelmiyor. pofffff keşke ileri sarma düğmesi olsa da 1 sene sonrasına gitsem