- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.661
Günaydınlar :) Uykusuzum ben ya kafam klavyeye düşecek :-/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim boncuk sen nasılsınGünaydın kzılar, nasılsınız
Bende iyiyim nehirciö çok şükür. Sabahın köründe başladım gün bitsin demeyeİyiyim boncuk sen nasılsın
Benimde midem çok bulanıyor üşüttüm mü yediğim birşeymi dokundu anlamadım dün gece dişim ağrıyordu 20lik ilaç içtim falan yemeğimi de yedim ama sabah kalktım mide bulantısıyla hala durmuyor bugün bitsin bence deBende iyiyim nehirciö çok şükür. Sabahın köründe başladım gün bitsin demeye
Geçmiş olsun canım. dayanamayacak gibiysen izin alsan?Benimde midem çok bulanıyor üşüttüm mü yediğim birşeymi dokundu anlamadım dün gece dişim ağrıyordu 20lik ilaç içtim falan yemeğimi de yedim ama sabah kalktım mide bulantısıyla hala durmuyor bugün bitsin bence de
Yok dayanıyorumda ara ara vuruyor işte anlamadım üşüttüm galiba ya salgın varmış bugünlerde kapmam inşallahGeçmiş olsun canım. dayanamayacak gibiysen izin alsan?
Arefe çarşamba olaydı ne iyidi :)5 gün tatil yapardıkHerkesin üzerinde bir yorgunluk var bugün anlaşılan... Ben de öyleyim ya hayırlısıyla bayrama ulaşabilsek :)
Olsun buna da şükür bu sayede eşimin yanına gidiyorum :)Arefe çarşamba olaydı ne iyidi :)5 gün tatil yapardık
Az kaldı canım haftaya cuma özgürüz :)şu 9 gün geçsin bir an önce
tatil istiyorummm kızlarrrrr
gözün aydın canım ne güzel 1 gün fazladan tatil süper olur vallakızlar ben de geldım bızde arefe yarım gundu ben ızın aldım carsamba aksamdan gıdıyorum aılemın yanına kocişimle :)
İyi yapmışsın canım sana o tatil çok iyi gelecek hem ailenin yanındasın hem eşinlesin tatildesin ohhkızlar ben de geldım bızde arefe yarım gundu ben ızın aldım carsamba aksamdan gıdıyorum aılemın yanına kocişimle :)
evet ya keşke bayram biraz uzun olsa ne güzel olurduGünaydın şekerler hafta ortasına gelmiş bulunmaktayız şafak 8 :)
Benim açımdan çok daha iyi olurdu hehehe Kocacığımın yanına gidiyorum bayramda da ayıptır söylemesievet ya keşke bayram biraz uzun olsa ne güzel olurdu