- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben de mi gidip konuşsam acaba ama benim zaten parkın içinde cafe dolacağını hiç sanmıyorum haftaiçi daha çok var. Ama organizasyon firmasıyla anlaşmaya gitsem iyi olacak.
Çıkışta gideyim ben madem gitmişken fotoğrafçının resimlerine ve albümlerine de bakarım iyi olur :)evet biran önce anlaşmalısın bence de. kafan az da olsa rahatlar.
ne aldın canım çkb takımını bide kaça aldın ?Günlük çatal-kaşık-bıçak takımımı aldım ben de rahatladımBen de pamuk sateni tavsiye ettim canım.
canım mesaj gelir emin ol benim tlfnum susmuyo bazenselamnevresim araştırıyorum kızlar liste yapıp fiyatları çıkarıcam. sitelere üye oldum inşallah kampanya msjları da atarlar bana. nişanlımla öğle arası konuştuk kına yerini biran önce ayarlayalım diye anlaştık bakalım. pazar günü bakacam ben
canım mesaj gelir emin ol benim tlfnum susmuyo bazenaz önce de bernardodan geldi %50 indirim mesajı :) nevresimde dediğim gibi pamuk saten ben de sarev hoppy home sweet falan var kullanmadım daha ama kullananlar iyi olduğunu söylüyo bikaç uygun günlük pike falan da aldım markasını bile unuttum ama güzel duruyodu annemin yaptırdıkları var klasik yani ne kadar olsa da alasın geliyo yine şimdi de 3D baskılara taktım bi tane onlardan alıcam çok hoşlar
Canım Karaca'da indirim vardı. 370'e aldım taksitli fiyatı. Peşin alırsan 335. 12 kişilik 79 parça. İnternet sitesinde de satılıyor. Elegance Lina modeli.ne aldın canım çkb takımını bide kaça aldın ?
Canım 10 tane fazla fazla yeter. Benim 11 tane nevresim takımı olmuş çok abarttım yasenin kaçar tane biliyor musun? biz bugün baya konuştuk sevgiliokeanoss00 ile :) şimdi daha bilgi sahibiyim ve araştırıyorum model ve fiyatları. benim annemin 2 tane yaptırdığı hariç hiç yok. 10 tane alsam az mı olur acaba. pike takımı 1 tane alıcam. 1 tane uyku seti de yeter sanırım. battaniye de almak gerek sanırım
Günaydın canım salon çok güzel ben beğendim :) Giydirmeleri de mor benim favori rengim
Güzel gelinlerim nerelerdesiniz buralar pek bir ıssız kaldınehirnil111 @Ozgee_34 elmol missERE A alininmervesi monarkkk
Hoş geldin canım iyi yapmışsın ben de iki tane tek kişilik nevresim takımı kaptım dün :) Karaca'dan da çatal-bıçak takımı aldım üstte resmi var o da indirimdeymiş :)teşekkürlerr okeanossben de çok severim mor rengi
sabahtan beri giremiyordum siteye habire hata veriyordu daha yeni girebildim hemen okudum yorumları
ben madam coco'dan bayaa faydalandım yastık yorgan çift kişilik polar battaniye ne var ne yok topladım hepsini
bu ay kredi kartıma fazla yüklenmişim biraz ara vericem sanırım
Hoş geldin canım iyi yapmışsın ben de iki tane tek kişilik nevresim takımı kaptım dün :) Karaca'dan da çatal-bıçak takımı aldım üstte resmi var o da indirimdeymiş :)
Biz de annemle aldıkçok kibarmış gerçektennn
bunları annemle alıyoruz, akşam internetten göstereyim bi ona
Nevresimde ben abarttığımın farkındayım fakat o konuda takıntım olduğu için fazla fazla aldım diğer şeylerde öyle değilim yetecek kadar :)Kızlar artık bunları atlatmış deneyimli biri olarak söylüyorum ki; nevresimdir, tenceredir, tabak bardaktır öyle şeyleri çok almayın.. 10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.. Hatta evin içine girmeden hiçbirşeyi fazla fazla almayın. Ben birçok aldığım şey için pişmanım. Fazla alacağınıza bir tane alın en kalitelisi en kullanışlısı olsun.
10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.
Yaklaşık olarak 3 bin lira canım sadece mekan ve organizayon bu da, ekstradan ben bindallı alacağım biz göçmeniz bize has şalvarlarımız var, hediye dağıtacağım, kına aksesuarları falan alacağım. Daha çok iş var..
Kızlar artık bunları atlatmış deneyimli biri olarak söylüyorum ki; nevresimdir, tenceredir, tabak bardaktır öyle şeyleri çok almayın.. 10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.. Hatta evin içine girmeden hiçbirşeyi fazla fazla almayın. Ben birçok aldığım şey için pişmanım. Fazla alacağınıza bir tane alın en kalitelisi en kullanışlısı olsun.
Boşnak mısınız? Ben de kınamda 2 tane şalvar giydim, çok eğlencelii değişik giysiler :)
Yaa canım şimdi açtımm tek tek yazdıklarınızı okuyorum :) Çook güzel mekanlarınız bayıldım bayıldımmm! Çeyizlerine baktım onlarada bayıldım maşallah :)Güzel gelinlerim nerelerdesiniz buralar pek bir ıssız kaldınehirnil111 @Ozgee_34 elmol missERE A alininmervesi monarkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?