• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

selam :D nevresim araştırıyorum kızlar :KK71:liste yapıp fiyatları çıkarıcam. sitelere üye oldum inşallah kampanya msjları da atarlar bana. nişanlımla öğle arası konuştuk kına yerini biran önce ayarlayalım diye anlaştık bakalım. pazar günü bakacam ben :KK14:
canım mesaj gelir emin ol benim tlfnum susmuyo bazen :KK48: az önce de bernardodan geldi %50 indirim mesajı :) nevresimde dediğim gibi pamuk saten ben de sarev hoppy home sweet falan var kullanmadım daha ama kullananlar iyi olduğunu söylüyo bikaç uygun günlük pike falan da aldım markasını bile unuttum ama güzel duruyodu annemin yaptırdıkları var klasik yani ne kadar olsa da alasın geliyo yine şimdi de 3D baskılara taktım bi tane onlardan alıcam çok hoşlar :KK53:

canım mesaj gelir emin ol benim tlfnum susmuyo bazen :KK48: az önce de bernardodan geldi %50 indirim mesajı :) nevresimde dediğim gibi pamuk saten ben de sarev hoppy home sweet falan var kullanmadım daha ama kullananlar iyi olduğunu söylüyo bikaç uygun günlük pike falan da aldım markasını bile unuttum ama güzel duruyodu annemin yaptırdıkları var klasik yani ne kadar olsa da alasın geliyo yine şimdi de 3D baskılara taktım bi tane onlardan alıcam çok hoşlar :KK53:

senin kaçar tane biliyor musun? biz bugün baya konuştuk sevgili okeanoss00 okeanoss00 ile :) şimdi daha bilgi sahibiyim ve araştırıyorum model ve fiyatları. benim annemin 2 tane yaptırdığı hariç hiç yok. 10 tane alsam az mı olur acaba. pike takımı 1 tane alıcam. 1 tane uyku seti de yeter sanırım. battaniye de almak gerek sanırım :KK51:

ne aldın canım çkb takımını bide kaça aldın ?
Canım Karaca'da indirim vardı. 370'e aldım taksitli fiyatı. Peşin alırsan 335. 12 kişilik 79 parça. İnternet sitesinde de satılıyor. Elegance Lina modeli.
karaca-catal-kasik-bicak-79-parca-sandikli-lina-800x800.jpg

senin kaçar tane biliyor musun? biz bugün baya konuştuk sevgili okeanoss00 okeanoss00 ile :) şimdi daha bilgi sahibiyim ve araştırıyorum model ve fiyatları. benim annemin 2 tane yaptırdığı hariç hiç yok. 10 tane alsam az mı olur acaba. pike takımı 1 tane alıcam. 1 tane uyku seti de yeter sanırım. battaniye de almak gerek sanırım :KK51:
Canım 10 tane fazla fazla yeter. Benim 11 tane nevresim takımı olmuş çok abarttım ya :KK70:Bir adet pike ve 2 çift kişilik bir de tek kişilik battaniyem var. 1 adet kendim için bir adet de misafir için uyku seti var.

Günaydın canım salon çok güzel ben beğendim :) Giydirmeleri de mor benim favori rengim:KK55:

teşekkürlerr okeanoss :KK22: ben de çok severim mor rengi :KK19:

Güzel gelinlerim nerelerdesiniz buralar pek bir ıssız kaldı :KK11: nehirnil111 nehirnil111 @Ozgee_34 elmol elmol missERE missERE A alininmervesi monarkkk monarkkk

sabahtan beri giremiyordum siteye habire hata veriyordu daha yeni girebildim hemen okudum yorumları :KK69:

ben madam coco'dan bayaa faydalandım yastık yorgan çift kişilik polar battaniye ne var ne yok topladım hepsini :KK70:

bu ay kredi kartıma fazla yüklenmişim biraz ara vericem sanırım :KK22:

teşekkürlerr okeanoss :KK22: ben de çok severim mor rengi :KK19:

sabahtan beri giremiyordum siteye habire hata veriyordu daha yeni girebildim hemen okudum yorumları :KK69:

ben madam coco'dan bayaa faydalandım yastık yorgan çift kişilik polar battaniye ne var ne yok topladım hepsini :KK70:

bu ay kredi kartıma fazla yüklenmişim biraz ara vericem sanırım :KK22:
Hoş geldin canım iyi yapmışsın ben de iki tane tek kişilik nevresim takımı kaptım dün :) Karaca'dan da çatal-bıçak takımı aldım üstte resmi var o da indirimdeymiş :)

Hoş geldin canım iyi yapmışsın ben de iki tane tek kişilik nevresim takımı kaptım dün :) Karaca'dan da çatal-bıçak takımı aldım üstte resmi var o da indirimdeymiş :)

çok kibarmış gerçektennn :KK9:
bunları annemle alıyoruz, akşam internetten göstereyim bi ona :KK48:

Kızlar artık bunları atlatmış deneyimli biri olarak söylüyorum ki; nevresimdir, tenceredir, tabak bardaktır öyle şeyleri çok almayın.. 10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.. Hatta evin içine girmeden hiçbirşeyi fazla fazla almayın. Ben birçok aldığım şey için pişmanım. Fazla alacağınıza bir tane alın en kalitelisi en kullanışlısı olsun.

Kızlar artık bunları atlatmış deneyimli biri olarak söylüyorum ki; nevresimdir, tenceredir, tabak bardaktır öyle şeyleri çok almayın.. 10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.. Hatta evin içine girmeden hiçbirşeyi fazla fazla almayın. Ben birçok aldığım şey için pişmanım. Fazla alacağınıza bir tane alın en kalitelisi en kullanışlısı olsun.
Nevresimde ben abarttığımın farkındayım fakat o konuda takıntım olduğu için fazla fazla aldım diğer şeylerde öyle değilim yetecek kadar :)

10 tane nevresim okudum biraz önce, inanın 5 tane yeter de artar bile.

evet ben de artık almıyorum nevresim, iş arkadaşlarım sağolsunlar yasakladılar bana :KK48:

ama aldıkça alası geliyor insanın, sanki her gün nevresim takımı değiştiricez :KK22:

Yaklaşık olarak 3 bin lira canım sadece mekan ve organizayon bu da, ekstradan ben bindallı alacağım biz göçmeniz bize has şalvarlarımız var, hediye dağıtacağım, kına aksesuarları falan alacağım. Daha çok iş var..:KK45::KK14:

Boşnak mısınız? Ben de kınamda 2 tane şalvar giydim, çok eğlencelii değişik giysiler :)

Tam benim kafa yapım:KK9: inşallah hiçbirimiz pişman olmayalım seçimlerimizden :KK68:

Günaydın kızlaaar..
Ben kınam da hediye dağıtacağım ama benim beğendiklerim maliyet açısından külfetli şeyler oluyor çünkü mini bir hediye ile yetinmiyorum illa içinde 2-3 adet farklı aksesuar olacak. O tarzda da beğendiklerimin tanesi 30 liraya geliyor ve en az 150 kişi olsa Kınam da varın siz düşünün canlar.. :KK14:

Acaba sadece aile ve yakın akraba çevresine bahsettiğim gibi dağıtıp, salondaki misafirler içinde el aynası falan gibi minik şeyler mi alsam daha uygun olacağından ki, o kadar verip yaptıracağım ben ama kişi nasıl bakar ne yapar orası da muallak?
Boşnak mısınız? Ben de kınamda 2 tane şalvar giydim, çok eğlencelii değişik giysiler :)

Yok canım annemler selanik göçmeni pomak, babam Kırklarelili, dedem 4 yaşında Bulgaristandan gelmiş, ama biz baba tarafından çok anne tarafıyla büyüdüğümüz için annemlerin adetlerini daha bi biliriz. Boşnakların olmazsa olmazı şalvarlar, eğlenceli ve güzel dediğin gibi külfeti de olmasa ne hoş olurdu.. :KK51::KK66:

Kızlar sizlere bir sorum var. Benim 12 kişilik bayaaa parçalı kütahya porselen yemek takımım var şu osmanlı serisi olan takımlardan. İkeadanda sade kırık beyaz ve pembeli tabaklardan 12 kişilik set yapmıştım ve birde 12 tane düz renk tabak almıştım kalabalık misafire yedek dursun diye. Şimdi aklıma takılıyor kahvaltı takımı almalı mıyım? İkeadan aldıklarım aslında her şekilde uyar kahvaltıya vs. ama hani demliğidir bilmem nesidir yeni gelin evi ya hani bakarlar mı gelip gidip çok gerekli mi ya? Bekliyorum fikirlerinizi :(

Back