Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

şimdi netten baktım genelde tercih ediliyormuş. aslında internette birçok sitede çok uygun fiyatlarda. fakat görmek dokunmak ve ona göre almak daha mantıklı aslında dimi?
Canım taç için dokunmadan bile alabilirsin gerçekten güzel. Diğerlerini normal mağazasında git gör dokun sonra istersen internetten sipariş ver.

Rica ederim tatlım ne demek. Ben de gelinlik gibi yatak örtülerinden nefret ediyorum ve asla onlardan almam. Günlük English Home'dan indirimden bir yatak örtüsü aldım dokusu harika topikte ilk sayfada vardı. Annem illa şık bir örtün olsun dediği için bir ara gidip dantelli bir pike takımı almayı düşünüyorum örtü niyetine kullancam onu. Ama henüz beğendiğim bir şey çıkmadı baktım gidip de çok kıro hepsi ya şöyle sade şık bir şey bulduğum an alacağım.

offf fiyatlar çok uçuk kuzum be :/ nasıl yetişim bunlara bilmem ki eyvah eyvah. şeyyyy son bişey daha sorsam sana . çeyizde onevresim takımları olmazsa olmaz bunda okeyiz. peki uyku seti? yani aralarındaki fark ne tam olarak? pike takımı falan da dahil bunun içine. ayy utanıyorum valla sorarken ama bilmiyorum

Canım bilmemen çok normal ben de bilmiyordum almaya başlamadan önce. Ben 1 tane uyku seti aldım fazlasına gerek yok. Annem de misafirine atarsın diye 60 liraya A101'den aldı bir tane bana olmasa da olurdu. Ama 1 tane uyku setin olsun yorganlı ya o , gerekiyor o nedenle. Fazlasına gerek yok. Pikeyi biliyorsundur zaten yazın üstümüze atmak için ince bir şey. Nevresimin içine de yorgan geçirebiliyor onu da biliyorsun. Pike ve nevresim takımlarında yorgan satılmıyor :)

monarkkk Daha vakit var buarada korkma yetişirsin. İstediğin her şeyi de sorabilirsin seve seve yardımcı olurum tatlım

çoooook teşekkür ederim ki

Teşekkür ederiiim :)
İzmirde yaşıyoruz.Düğünümüz de burada olacak. Nişanlıyım. 8 ağustosta düğünümüz olacak :)
Buradaki kızların hepsi nişanlı ben de dahil. 25 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum düğünüm İstanbul'da olacak fakat nişanlımın görevi nedeniyle Muğla'da yaşayacağız. Sen kaç yaşındasın? Hazırlıklar ne alemde?

Muğlada yaşayan arkadaşlarım var çok güzel bi yer olduğunu söylüyorlar. Hayırlısı olur inşallah :)
21 yaşındayım ben. Eksiklerimi hızlıca tamamlamaya calısıyorum ama kız çeyizi bitmiyor tabi:)
Onun dışında düğün salonu ile anlaşma yaptık. Mobilyalarımızın bir çoğu da alındı. 2 aya kadar onlar da tamamlanacak sanırım. Tek kafama takılan konu bu aralar balayı. O da erken rezervasyon henüz başlamadı sanırım.

Biz de sadece düğün salonunu tuttuk, eşyaları sonra alacağız çünkü ilk 3-4 ay eşyalı eve çıkma durumumuz var o yüzden o konuyu dert etmiyorum. Benim de gündemimde balayı ve kına var. Henüz erken rezervasyonlar açılmadı evet :)

Ben hep mayıs gelini olmak istemiştim kısmet olmadı ..
O zaman eşyayı evlendikten sonra halledebilirsiniz siz. Kına konusunu tamamen unuttugumu suan farkettim :)

Ben hep mayıs gelini olmak istemiştim kısmet olmadı ..
O zaman eşyayı evlendikten sonra halledebilirsiniz siz. Kına konusunu tamamen unuttugumu suan farkettim :)
Burayı takip et canım sık sık hepimiz birbirimizden fikirler alıyoruz kına için süper fikirler var :) Yalnız kızlar pek uğramadı bugün gelirler heralde.

Güzel gelinlerim nerelerdesiniz buralar pek bir ıssız kaldı nehirnil111 @Ozgee_34 elmol @missavukat A alininmervesi monarkkk
merhaba canım geldim sonunda evin işleri bitmeden giremiyorum kuzu ev kızı olunca durum bu neler yapıosunuz okudum herşeyi nevresimler konuşulmuş ben de kesinlikle pamuk saten tavsiye ediyorum satenden ziyade

selam nevresim araştırıyorum kızlar liste yapıp fiyatları çıkarıcam. sitelere üye oldum inşallah kampanya msjları da atarlar bana. nişanlımla öğle arası konuştuk kına yerini biran önce ayarlayalım diye anlaştık bakalım. pazar günü bakacam ben

merhaba canım geldim sonunda evin işleri bitmeden giremiyorum kuzu ev kızı olunca durum bu neler yapıosunuz okudum herşeyi nevresimler konuşulmuş ben de kesinlikle pamuk saten tavsiye ediyorum satenden ziyade
Günlük çatal-kaşık-bıçak takımımı aldım ben de rahatladımBen de pamuk sateni tavsiye ettim canım.

Ben de mi gidip konuşsam acaba ama benim zaten parkın içinde cafe dolacağını hiç sanmıyorum haftaiçi daha çok var. Ama organizasyon firmasıyla anlaşmaya gitsem iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…