- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Kızlar sizlere bir sorum var. Benim 12 kişilik bayaaa parçalı kütahya porselen yemek takımım var şu osmanlı serisi olan takımlardan. İkeadanda sade kırık beyaz ve pembeli tabaklardan 12 kişilik set yapmıştım ve birde 12 tane düz renk tabak almıştım kalabalık misafire yedek dursun diye. Şimdi aklıma takılıyor kahvaltı takımı almalı mıyım? İkeadan aldıklarım aslında her şekilde uyar kahvaltıya vs. ama hani demliğidir bilmem nesidir yeni gelin evi ya hani bakarlar mı gelip gidip çok gerekli mi ya? Bekliyorum fikirlerinizi
Aynısını nişanlımda söylüyor nereye koyucaz diye ama nişanlımın tarafı çok düşkün böyle şeylere bide ilk gelin benim. Ne gidip ona para vermek istiyorum nede aa gelinin kahvaltı takımı yok desinler.Bence gerek yok canım 36 adet tabağı ki takım halindeyse 3 katını nereye koyacaksın öyleBir de kahvaltı takımı girerse işin içine bence sığdıramazsın
Aynısını nişanlımda söylüyor nereye koyucaz diye ama nişanlımın tarafı çok düşkün böyle şeylere bide ilk gelin benim. Ne gidip ona para vermek istiyorum nede aa gelinin kahvaltı takımı yok desinler.
Aynen öyle düşündüm o yüzden sordum çok mu gerekli diye teşekkür ederimmm nehirnilll :)Kendin tabaklarınla takım yapabilirsin ki muhakkak vardır büyük tabakların aldıklarının arasında ee ortaya kapaklı bir sürü kahvaltılıklar var beyaz düz porselenler reçellikler falan misafir ağırladığında onlarla yaparsın oldu bitti :)
Ne demek canım bir yardımım olduysa fikirlerine ne mutlu banaAynen öyle düşündüm o yüzden sordum çok mu gerekli diye teşekkür ederimmm nehirnilll :)
Bende geçen gün bir pasta takımı daha almıştım netten uygun fiyatını görünce, cupcake desenli, ki englısh home' dan cupcake desenli bir takım almış olmama rağmen, tamam sunum önemli instagramdan takip ettiğim kişiler var her güne yeni bir sunum neredeyse tabağı, amerikan servisi vs. ile, çok hoşuma gidiyorama sonradan kafama takıldı ne yapacağım bu kadar pasta tabağını diye?
Bernardodan da bir setim var çünkü, hemen iade ettim bir hışımda, herşeyi şimdiden fazla fazla alırsam sonraya ne kalacak? Her gün yeni bişey çıkıyor hiç mi çok beğendiğim bişey olmayacak diye düşündüm? Ütelik daha olması, alınması gerekenler dururken ben hep aynı şeylerden farklı desenler de alıp durduğumu farkettim.
Bende geçen gün bir pasta takımı daha almıştım netten uygun fiyatını görünce, cupcake desenli, ki englısh home' dan cupcake desenli bir takım almış olmama rağmen, tamam sunum önemli instagramdan takip ettiğim kişiler var her güne yeni bir sunum neredeyse tabağı, amerikan servisi vs. ile, çok hoşuma gidiyorama sonradan kafama takıldı ne yapacağım bu kadar pasta tabağını diye?
Bernardodan da bir setim var çünkü, hemen iade ettim bir hışımda, herşeyi şimdiden fazla fazla alırsam sonraya ne kalacak? Her gün yeni bişey çıkıyor hiç mi çok beğendiğim bişey olmayacak diye düşündüm? Ütelik daha olması, alınması gerekenler dururken ben hep aynı şeylerden farklı desenler de alıp durduğumu farkettim.
Çok iyi yapmışsın canım maalesef çeyiz yapan biz bayanların en çok düştüğü hata bir hevesle farklı farklı aynı işe yarayacak şeyleri almak:)mutfak doluyor ve başka şeylere yer kalmıyor aslında evlendikten sonrada bir sürü model çıkacak bunların modası bile geçecek belki geçmese de onlarada heveslenip almak isteyeceğiz ama her yer dolu nasıl alalım değil mi o yüzden azami almamız sonrasında değiştirmemiz bana daha mantıklı gelmiştir hep az ve öz alıyorum iyisi olsun en azamisi olsun mesela daha bir 12 kişilik misafir takımım var belki sadece eşimle bana 2 kişilik bir takım yaparım o kadar kahvaltı takımı almadım kapaklı değil kahvaltılıkları mesela onun yerine 6 tane düz büyük tabak aldım ve 6 tane çay fincanı porselen ki şuanda onlar bile gereksiz geliyor takım olsun diye yaptım ama en güzeli cam bardaklarda içilir alırken unuttum heves işteben kendim kapaklı sağlıklı modellerle takım yapacağım bunun gibi sonradan hepsi olur istersek
Burda herkes çok aklı başında ya bayılıyorum burdaki kızlara :) Çok güzel ifade ettin aynen senin gibi düşünüyorum :) Bir yatak odasını salonu yada beyaz eşyaları kolay kolay değiştiremeyiz ama tabak aksesuar perde falan sıkıldıkça değişmeli tabiki imkanlar dahilinde ve eskiler gözden çıkarılmışsa ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak :) Dediğin gibi illa beğenip bi şey alacağız :)
Hevesliyiz heyecanlıyız yapıcak bir şey yok elimde olsa her şeyi alıcam bir mağazaya girdiğimde kendimi kaybediyorum :)Hem paramız gidiyor hem pişman oluyoruz vallahi evimizde ne kullanıyoruz şuanda onu düşünüp alışveriş yaparsak hiç sorun kalmayacak aslında mesela biz her gün farklı tabaklarda yemek yemiyoruzAksesuarlara hiç girmedim ev belli olmadan en büyük parçalar alınmalı diğerleri eve yerleşince de olur evlenince bir eve tıkmayacaklar ki bizi dışarı yine çıkarız imkanlar el verdikçe alırız
Bende öyle ama kendime hakim oluyorum olmalıyız herşey güzelHevesliyiz heyecanlıyız yapıcak bir şey yok elimde olsa her şeyi alıcam bir mağazaya girdiğimde kendimi kaybediyorum :)
canım benim de tam hatırladığım kadarıyla 5 tane pamuklu var 2 ya da 3 tane pamuk saten 2 tane pike takımım bi tane de dantelli pike takımım 1 tane de uyku setim var yastık yorgan alıcam şimdi 2 takım var onları da hallettim ama kaz tüyü bi takım almak istiyorumsenin kaçar tane biliyor musun? biz bugün baya konuştuk sevgiliokeanoss00 ile :) şimdi daha bilgi sahibiyim ve araştırıyorum model ve fiyatları. benim annemin 2 tane yaptırdığı hariç hiç yok. 10 tane alsam az mı olur acaba. pike takımı 1 tane alıcam. 1 tane uyku seti de yeter sanırım. battaniye de almak gerek sanırım
güzelmiş canım güle güle kullan ben daha kendime almadım misafire de almadım neyle yicez bilmemCanım Karaca'da indirim vardı. 370'e aldım taksitli fiyatı. Peşin alırsan 335. 12 kişilik 79 parça. İnternet sitesinde de satılıyor. Elegance Lina modeli.
Eki Görüntüle 1272472
hoşgeldin canımm :)Selam kızlarrr :) Bende 30 Mayıs gelini olcam inşallah
Selam kızlarrr :) Bende 30 Mayıs gelini olcam inşallah
Hem paramız gidiyor hem pişman oluyoruz vallahi evimizde ne kullanıyoruz şuanda onu düşünüp alışveriş yaparsak hiç sorun kalmayacak aslında mesela biz her gün farklı tabaklarda yemek yemiyoruzAksesuarlara hiç girmedim ev belli olmadan en büyük parçalar alınmalı diğerleri eve yerleşince de olur evlenince bir eve tıkmayacaklar ki bizi dışarı yine çıkarız imkanlar el verdikçe alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?