Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar iftara fırında beşemel soslu makarnada yapabilirsiniz süper oluyo hemde basit börek gibi arasına beyaz peynirle sosis koydum ben sizde eşinizin sevdiği bişeyler koyarsınız iyi bi akşam yemeği soğuyuncada sahurda börek niyetine yersiniz

canım bekarkende canım isterse yapardım ama pek bulaşmazdım yemek işine genelde pasta börek yapmayı daha çok severim nefis yemek tarifleri diye bi site var canım ben ordan bakıp bakıp yapıyorum hergün bi menü çıkarıyorum ordan şunu yapayım yanınada şunu yaparım diye hem basit pratik şeyler var hemde ağır yemekler ben çalıştığım için pratik olanların tarifine bakıyorum merak etme zamanla gelişirsin sanki annelerimiz doğuştan mı biliyodu yemek yapmayı yapa yapa öğrendiler bizde öyle olcaz :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden allah utandırmasın

Biz seninle aynıyız Lostcum :) Burdan kızlardan göre göre biz de öğreniriz

Hoş geldin :) Tabiki aramızda yer var :) Zaten topiğin adını değiştireceğim artık

farklı olsak şaşırırdım zaten ay inşallah öğreniriz yaa okurken bile çok güzel oluyor
Bak dün kızlardan halleyli pasta diye bir şey duydum hemen netten baktım azcık yaratıcılığımı kattım enfes bir tat çıktı ortaya Elimin lezzeti var benim de şu pişme zamanı ve tuz olayını pek bilmiyorum yapa yapa olacak sanırım o da :) Annem yoktu cuma gününden beri babam ve kardeşime yemekler yaptım sahur hazırladım yavaş yavaş ısınıyorum ben de

iyi yapıyosun eşin gelince rahat edersin ben söyliyim bak kızlar ne kadar rahat, bi ben her akşam kriz geçiriyorum :))) hevesli olmak da güzel bişey teşvik edici olur işte, bende o da yok aynen ölçüler yapa yapa oturur hiç merak etme, bak annelerimiz hiç ölçü kullanıyor mu her şeyleri göz kararı :))

çilekli magnolia canım ismi, muhallebi süt krema karışımı, yulaflı bisküvi ve çilekkkkkkkkkkk
aynen canım tatlıyı biliyorumda adı bi garip ya unutuyorum yazın iyi oluyo hafif bi tatlı benim eşim bayılır kesin meyveli tatlıları daha çok seviyo aklıma getirdin pazardan çilek alınca yapayım bundan

bekarken mutfağa sadece su içmeye gidenlerdendim
evlenince mecbur başlıyorsun 1-1,5 ölçüyle pilav yapılır, yemeğe şu kadar tuz konur fln fln
ben işten çıkıyorum zaten iftara en az 2-3 saat kala evdeyim, bir saat kala başlıyorum ucundan kıyısından, sofraya sıcak sıcak koyuyorum ocaktan tencereyi alıp

hoşgeldin canımmm, burayı takip edersen zaten zaman nasıl geçer hiç anlamazsın bile, bak daha bir iki ay önce ay bindallım yetişecek mi aman gelin makyajım akacak mı diye konuşurken şimdi tarif veriyoruz birbirimize

Kızlar topiğin adını ne yapalım? Karar verelim de yöneticiye mesaj atayım :) Herkes fikrini yazsın.

okiii bize biraz zaman ver aksam herkes yazsın fikrini sonra oylamaya sunalım hepsini tek bir mesajda :) olmaz mıı, şimdi çok yoğunum dilekçelerden başımı kaldıramıyorum, saygılarımla arz ve talep ederim

yaaaaağğğğ buuğğğğ neğğğğğğğğ Allahımmmmm çok hoooooşşşşşşş

çilekli magnolia canım ismi, muhallebi süt krema karışımı, yulaflı bisküvi ve çilekkkkkkkkkkk

benimki muhallebi yemiyor yaaaa
kendime kadar yaparım bende

şu hopii şarkısını duyuyorum beynimde ne zaman yemekten bahsetsekk;

hopiiiii kilocuklar kilocuklarrr, katlansın hep kilocukklar diye

Aynen canım adı tuaf :) baya hafif ve çok basit süsleme kısmını zaten zevkle yapıyosun evdekilere bu şekilde yaptıysam eşime nasıl yaparım düşünemiyorum

hoşbulduk tatlımmm aynen burda herkez sıkı fıkı kıskandım walla napıyım bende bi kaç ay sonra tam anlamıyla katılmış olcam aranıza hem tecrübe edinirm o arada benim hala gelinlik ev çeyiz telaşlarım var tabii
canım eşin muhallebi yemiyosa pudingle yap sende belki öyle yer.
ben bide evlenicem utanmadan tatlı yapıyorum bide paylaşıyorum o gelinliğe nasıl giriceksemmmmm
hopii gitsin gitsin kilocuklarrrr

Aynen canım adı tuaf :) baya hafif ve çok basit süsleme kısmını zaten zevkle yapıyosun evdekilere bu şekilde yaptıysam eşime nasıl yaparım düşünemiyorum
Çok keyifli oluyo eşin için bişeyler hazırlamak benimki haşlanmış mısırı çok sever dün akşam düdüklüde haşladım süpriz yaptım içerde oturuyoduk dur geliyorum dedim getirdim çocuk gibi mutlu oldu oturup bide beraber iştahlı iştahlı yemek var ya çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…