- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.421
benim de salata için derin tabak kase adı neyse neyse ondan yokmuş hiç derin borcam kullanıyorum salatalar için bir hafta önceye kadar çay süzgeci yoktu, el rendesi kullanıyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çay süzgecim yok Sen söyleyince aklıma geldi, ben evi tam olarak kullanmaya başlayınca eksikleri anlayacağım sanırım :)benim de salata için derin tabak kase adı neyse neyse ondan yokmuş hiç derin borcam kullanıyorum salatalar için bir hafta önceye kadar çay süzgeci yoktu, el rendesi kullanıyodum
Benim de çay süzgecim yok Sen söyleyince aklıma geldi, ben evi tam olarak kullanmaya başlayınca eksikleri anlayacağım sanırım :)
Olur kuzum ne olacak sen yemeyecek misin çevirmeden yersin direk keser tabağına alırsın aynı şeyBenimde annemin kek kalıbı yok borcama streçsiz sersem ben olmaz mı kuzu?
benim de salata için derin tabak kase adı neyse neyse ondan yokmuş hiç derin borcam kullanıyorum salatalar için bir hafta önceye kadar çay süzgeci yoktu, el rendesi kullanıyodum
Kızlar,evlendikten sonra hangi belgeleri değiştirmemiz gerekiyor
nüfus cüz.değiştirdim,banka kartımı da değiştircem, başka?
Ben bankaya bildirdim hala eski soyadımın olduğu kartlarımı kullanıyorum yenisini yollamadılar çünkü :)Ayy bi de o var di mi. Ben hiçbişey değiştirmedim, pasaportum da 10 yıllıktı bisürü vize var hiç değiştirmek istemiyorum kalsın öyle o :) Bi de kredi kartları fln hep değişecek mi ya?
pasaport neysede diğerleri öenmli adres değişikliğini 20 gün içinde yaptırmak gerekiyomuş,para cezası varmışşAyy bi de o var di mi. Ben hiçbişey değiştirmedim, pasaportum da 10 yıllıktı bisürü vize var hiç değiştirmek istemiyorum kalsın öyle o :) Bi de kredi kartları fln hep değişecek mi ya?
pasaport neysede diğerleri öenmli adres değişikliğini 20 gün içinde yaptırmak gerekiyomuş,para cezası varmışş
Ben bankaya bildirdim hala eski soyadımın olduğu kartlarımı kullanıyorum yenisini yollamadılar çünkü :)
Biz adres bildirmedik :) Sadece İgdasta var :) Eşimin ikameti maltepede kendisi bodrumda Ceza varsa da öderiz napalımbiz de o korkuyla gittik 20 günü geçmişti çünkü ama hiç sormadılar, sorsalar bahanemiz hazırdı evde eksik eşyalar vardı yeni taşındık sonuçta herkes evlenmeden birkaç ay önce ev tutuyor, evi tuttum diye orda oturuyor değilim :)))
Ben de iki soyadı kullanıyorum ama yine de bildirdim.ben söylemedim bankaya, gerekli mi ki acaba? iki soyadı kullanıyorum problem olmaz diye düşündüm
Biz adres bildirmedik :) Sadece İgdasta var :) Eşimin ikameti maltepede kendisi bodrumda Ceza varsa da öderiz napalım
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler lostcum:)biz de o korkuyla gittik 20 günü geçmişti çünkü ama hiç sormadılar, sorsalar bahanemiz hazırdı evde eksik eşyalar vardı yeni taşındık sonuçta herkes evlenmeden birkaç ay önce ev tutuyor, evi tuttum diye orda oturuyor değilim :)))
ceza da 500 tlye yakın bi miktar yanlış hatırlamıyosam :) zaten ceza için ya muhtarın fln şikayet etmesi gerekiyomuş, ya da ikametinin olduğu yere yeni birinin gelmesi, e herkes ailesinin yanından geliyor anne-babalar taşınana kadar rahatsınız yani :)))
Borcamın altına streç film serdin mi canım?
O değil benim henüz borcamım yok ev görmeye genelde getirilir ya almadım hiç cam tasım falanda yok kasem falan neye yapıcam kek kalıbınamı koysam streç sererim altına çeviririm tabağa sonradan
Var canım büyük salata kasemde var olmadı ona koyarım fazlaca olursa ondan çeviririm bölerim falan ya da ufak kaseler daha mantıklı daha kolay yenirçorba kasen varsa cam kase veya cup onlara koy derim :)
günaydın kızlar :)
nehirnil111 canım hoşgeldin nasıl geçti herşey kına düğün balayı ? resimlerini merak ediyorum
kızlar bu menü işini iyi akıl etmişsiniz valla fikir olur hepimize
ben dün kumpir yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim hem basit hemde doyurucu benim eşim çok yemek seçer ama onu çok beğendi dışardakilerden daha güzel arada yap bundan dedi pazar günü akşam annemler geldi iftara önceden haber vermedikleri için acele bi sofra hazırladım tavada tavuk şiş yaptım şehriyeli pirinç pilavı semizotu nane ve salatalık yoğurtladım çoban salata yaptım, bi gün önceden kalan meyhane pilavımla patates yemeğim vardı bide güllaç yaptım atlattım o günü çok şükür bu pazarda kayınvalidemleri iftara çağırcam ne yapsam diye düşünüyorum sorun şu ki etli bi yemek yapmak istiyorum hünkar beğendi falan olabilir ama eşim kırmızı et yemiyo ona mecburen ayrı bi yemek daha yapmam gerekicek
şu menü nasıl sizce ?
-mercimek çorba
-hünkar beğendi
-bulgur pilavı (kayınpederim pirinç yemiyo )
-fırında kaşarlı mantar
-bulgur köfteli kabak yoğurtlaması
-güllaç
-(eşim içinde fırında tavuk kanat yapabilirim )
canım albümümde bi kaç resim var izledim seni bakabilirsin dahada atıcam fırsat bulursam bende senin resimlerini merak ediyorum.. balayı kısmı herkesin süpermiş sanırım :)Herşey sorunsuz geçti canım tatil özellikle çok güzeldi diğerlerini heyecandan çok anlamadımBende seni çok merak ediyorum telimde resimler atarım olmadı özelden sana pcye atayım sende gönder
Menün çok güzel canım annenlere yaptıklarında ayrıca güzel bence nefis şeyler yapıyorsun ki daha yolun başındasın yaniBörek yapabilirsin bence yenmezse sahura size de kalmış olur bir de bulgur köfteli kabak yoğurtlaması nedir meze gibi birşeymi onun yerine yeşil salata ya da cacık yapsan bulgur pilavının yanına güzel gider sanki ikisi de bulgurlu olmasın diye söyledimGüllaça bayılırım kendinmi yapacaksın