• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızzzlarrr;

dün akşamki pide pizza öyle bir doyurdu ki bizi sahura uyanamadık, :KK70:
siz siz olun bütün pideyi yapmayın, yarım pide makul :KK70:

ne meyve yiyebildik ne halleyli pasta, hepsi mahsunnn hepsii derbederrr :KK48:

Allah yardımcımız olsun, çok susamasak bari :KK42:

toz-pembe toz-pembe menün çok hoş :kk77:

günaydın kızzzlarrr;

teşekkür ederim canım :) dün bende sahurda kalan kumpiri ısıtıp yedim sucuklu sosisli falan içim yanıyo valla pişman oldum şimdiden ama napim çok güzeldi :KK70:

canım albümümde bi kaç resim var izledim seni bakabilirsin dahada atıcam fırsat bulursam bende senin resimlerini merak ediyorum.. balayı kısmı herkesin süpermiş sanırım :)
çok şükür el lezzetim olduğunu söylüyolar ama eşim çok yemek seçiyo yoksa neler neler yaparımda işte mecbur ona göre hareket etmem gerekiyo :KK53:
Eki Görüntüle 1569198
böyle bişey canım meze tarzı cacık değilde ayran yapıcaktım. bunu en sona bırakırım zamanım az kalırsa normal bi salata yapar geçerim zamanım kalırsa bunu yaparım artık :KK51: evet canım güllacı kendim yapıyorum :KK52:
Bakıyorum hemen canım :KK55::KK19:Benim eşimde seçiyor kızartma türü olsun yeter ona ee sürekli onlarda yenmez Ramazan ayı geçsinde düzene koyacağım yiyecek mecbur :KK53:Çok güzel görünüyor bulgurlu köfteyi biliyorum bu şeklini ilk defa gördüm bayağı göz doldurur dediğin gibi yaparsın canım duruma göre halledersin sen:21:Ben çok severim ama tek ben seviyorum o yüzden yapamıyorum:mad:
günaydın kızzzlarrr;

Günaydın canım pide pizza yapmayı düşünüyorum bende sahura bu akşam yarım pide var değerlendireyim diye halley pastayı yiyememek kötü olmuş ama :KK51:Ormanmeyveli şantiden yaptım bende içine ayrıca muz doğradım buzlukta beklettim çıkartıp çikolata sosu off çok kalorili enerji yüklemesi:KK30::KK70:

teşekkür ederim canım :) dün bende sahurda kalan kumpiri ısıtıp yedim sucuklu sosisli falan içim yanıyo valla pişman oldum şimdiden ama napim çok güzeldi :KK70:

aynen benim pizzamda bol sucuk ve sosis içeriyordu, ziyan olmasın diye yedik hepsini :KK23:
sahurda karpuza dayanacaktık, onu da yapamadık şimdiden cayır cayır yanıyorum ben :KK70:

Günaydın canım pide pizza yapmayı düşünüyorum bende sahura bu akşam yarım pide var değerlendireyim diye halley pastayı yiyememek kötü olmuş ama :KK51:Ormanmeyveli şantiden yaptım bende içine ayrıca muz doğradım buzlukta beklettim çıkartıp çikolata sosu off çok kalorili enerji yüklemesi:KK30::KK70:

offf tam da diyet başlıklarına bakarken hiç olmadı bu:kk77:
yok ben sos, şanti falan hiç girmiyim o işe :kk77::kk77:

Bakıyorum hemen canım :KK55::KK19:Benim eşimde seçiyor kızartma türü olsun yeter ona ee sürekli onlarda yenmez Ramazan ayı geçsinde düzene koyacağım yiyecek mecbur :KK53:Çok güzel görünüyor bulgurlu köfteyi biliyorum bu şeklini ilk defa gördüm bayağı göz doldurur dediğin gibi yaparsın canım duruma göre halledersin sen:21:Ben çok severim ama tek ben seviyorum o yüzden yapamıyorum:mad:

bizim evde yarım tepsi var pazar günü akşam annemlere yaptım bitmedi 2 kişi bitiremiyoruz yardıma gelebilirsin canım :KK45:
eşler yemek seçince zor oluyo gerçekten yaa ben pek yemek seçmem eşimde tam tersi çok gıcık o konuda :KK11:

aynen benim pizzamda bol sucuk ve sosis içeriyordu, ziyan olmasın diye yedik hepsini :KK23:
sahurda karpuza dayanacaktık, onu da yapamadık şimdiden cayır cayır yanıyorum ben :KK70:

offf tam da diyet başlıklarına bakarken hiç olmadı bu:kk77:
yok ben sos, şanti falan hiç girmiyim o işe :kk77::kk77:
ben 1 bardak süt içtim allahtan onu akıl ettim yoksa antalyanın sıcağında işim zordu :KK62:

bizim evde yarım tepsi var pazar günü akşam annemlere yaptım bitmedi 2 kişi bitiremiyoruz yardıma gelebilirsin canım :KK45:
eşler yemek seçince zor oluyo gerçekten yaa ben pek yemek seçmem eşimde tam tersi çok gıcık o konuda :KK11:
Ah gelsem mi ne yapsam çevremde sevende yok annemler falan misafirliğe geldiklerinde yapayım diyeceğim olmayacak :KK53:Bende seçmem karnıbahar,pırasa dışında herşeyi yerim ama eşim öyle değil makarna çok sevmez sürekli yemez ben hergün yesem bıkmam patlıcana bayılırım onuda çok sevmiyor mantarda ağzına koymuyor ben bayılıyorum:KK47:diğerlerini yiyor herhalde bayılarak yemese de :cool:

Ah gelsem mi ne yapsam çevremde sevende yok annemler falan misafirliğe geldiklerinde yapayım diyeceğim olmayacak :KK53:Bende seçmem karnıbahar,pırasa dışında herşeyi yerim ama eşim öyle değil makarna çok sevmez sürekli yemez ben hergün yesem bıkmam patlıcana bayılırım onuda çok sevmiyor mantarda ağzına koymuyor ben bayılıyorum:KK47:diğerlerini yiyor herhalde bayılarak yemese de :cool:
benimkide öyle ama allahtan sıkıntı yapma diyo sen canın ne istiyosa onu yap bana hergün kahvaltılık bişeyler koysan yerim ben diyo allah var sorun yapmıyo ama benim içim rahat etmez beraber yiyebileceğimiz şeyler yapıyorum bende oyüzden :KK60: valla gel canım herzaman beklerim güllaç dahil bütün tatlıları yapar yediririm ben sana :KK19:

Buradan devam edebiliriz aslında Ramazan sonrasıda onları konuşuruz :KK53:

kesinlikle :KK49:

bu düğün desteğini diyette de sağlarsak başarısız olmamız mümkün değil :KK58:

Ben de dün eve gidince halleyli pasta yaptım :) Krem şanti, ceviz ve çilek üçlüsünü de ekleyip üzerine de çikolata sos döküp buzluğa atınca viennetta gibi muhteşem bir tat ortaya çıktı :) missERE missERE fovari tatlılarım arasına girdi vallahi sen çok yaşa :)

afffiiyeeett bal şeker olsunnn canımm :KK19:

yapması da basit zaten, şıp diye oluveriyor dimi :kk77:

daha dur kimbilir neler öğrenicez birbirimizden :KK5:

afffiiyeeett bal şeker olsunnn canımm :KK19:

yapması da basit zaten, şıp diye oluveriyor dimi :kk77:

daha dur kimbilir neler öğrenicez birbirimizden :KK5:
Sağol tatlım evet çok şey öğreneceğimize eminim hele şu ramazan bir geçsin ben bir kendime geleyim çok yazamıyorum halim yok :cry:

benimkide öyle ama allahtan sıkıntı yapma diyo sen canın ne istiyosa onu yap bana hergün kahvaltılık bişeyler koysan yerim ben diyo allah var sorun yapmıyo ama benim içim rahat etmez beraber yiyebileceğimiz şeyler yapıyorum bende oyüzden :KK60: valla gel canım herzaman beklerim güllaç dahil bütün tatlıları yapar yediririm ben sana :KK19:
Bende yaparım bende tatlıya hasretim hergün gelin hergün yaparım eşim şerbetli tatlıları yemiyor sütlüleri bile az yiyor ya :mad:

Evet eminim sıkı bir diyetle topalarız hemencik:KK53:

kızlar selam bana yıne bıldırım gelmedıgı ıcın yazdıklarınızdan uzak kaldım kusura bakmayın kızlar bızde pazar gunu ıkı tencere sarma sardık :)

kızlar selam bana yıne bıldırım gelmedıgı ıcın yazdıklarınızdan uzak kaldım kusura bakmayın kızlar bızde pazar gunu ıkı tencere sarma sardık :)
Annemde bana saracakmış kayınvalidemleri yemeğe çağırdığım zaman ahh anneler baş tacı :KK68:
gel canım sen boşver onlara patates kızartırız oturup yesinler biz tatlılarla aşk yaşarız :KK70:

Evet onlar patates naget köfte :KK53:

ya kızlar ne hamaratsınız sizler yaaa hele toz-pembe toz-pembe sende ne cevherler varmış :)) ben çok temel şeylerdeyim daha yaa :( siz bekarken de yemek yapıyor muydunuz? bir de yemeği yenileceği gün mü yapıyorsunuz yoksa bir gün önceden falan mı? çalışan biri olarak nasıl vakit bulduğunuzu merak ediyorum

Back