- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.481
Aman tanrım güzelliğe bak helehalleyli pastadır dönüyor grupta bayılırım halleyli pastaya en iyi yaptığım pasta diyebilirimta ki... pazar günü resimde gördüğünüz tatlıyı yapana kadar artık favori tatlım buuu Eki Görüntüle 1569342 Eki Görüntüle 1569343
eminimm çok keyiflidir ben yapıp yapıp resmini yolluyorum dalga geçiyolar benle beceriksiz die hamaratlığımı göstermeye çalışıyorumÇok keyifli oluyo eşin için bişeyler hazırlamak benimki haşlanmış mısırı çok sever dün akşam düdüklüde haşladım süpriz yaptım içerde oturuyoduk dur geliyorum dedim getirdim çocuk gibi mutlu oldu oturup bide beraber iştahlı iştahlı yemek var ya çok güzel oluyo
tadı görüntüsünden daha güzel canımmmm... detaylı tarifini veriyorum hemennn bütün yeni gelinler eşlerine yapsınAman tanrım güzelliğe bak heleHemen yapılışını öğrenmeliyim :)
Müsade sizindir efenim :) Beklemedeyim fikirlere açığım:)okiii bize biraz zaman ver aksam herkes yazsın fikrini sonra oylamaya sunalım hepsini tek bir mesajda :) olmaz mıı, şimdi çok yoğunum dilekçelerden başımı kaldıramıyorum, saygılarımla arz ve talep ederim
bence her bayanın içinde bi hamaratlık vardır canım öyle deme bak ne güzel tatlılar yapıyomuşsuneminimm çok keyiflidir ben yapıp yapıp resmini yolluyorum dalga geçiyolar benle beceriksiz die hamaratlığımı göstermeye çalışıyorumolmayan şeyi :)
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık :) Yalnız bir şey sormak istiyorum krema ve vanilyayı sıcak sıcak hemen ocaktan alınca mı koyuyorsun? Yoksa soğuduktan sonra mı?tadı görüntüsünden daha güzel canımmmm... detaylı tarifini veriyorum hemennn bütün yeni gelinler eşlerine yapsın
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 5 su bardağı (1 lt) süt,
- 4 tepeleme yemek kaşığı un,
- 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz),
- 1 yumurta,
- 100 ml krema,
- 2 paket vanilya,
- 20-30 adet Çilek,
- 1 paket yulaflı bisküvi.
Afiyet olsun...
- Sütü derin bir tencereye alın,
- İçine yumurta, un ve şekeri ekleyip iyice karışana kadar çırpın,
- Tencereyi ocağa alıp orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin,
- Ateşten alıp içine kremayı ve vanilyayı ekleyin ve iyice çırpın,
- Bisküviyi rondodan geçirin,
- Çilekleri dilimleyin,
- Servis kaplarınızın dibine bir parmak kalınlığında Puding dökün,
- Üzerine bir miktar çekilmiş bisküvi koyun,
- Çilek dilimlerini servis kaplarının yan taraflarına dizin,
- Biraz daha Puding dökün,
- Üzerini bisküvi ve çilekle süsleyin.
Rica ederim canım ne demekTeşekkür ederim canım ellerine sağlık :) Yalnız bir şey sormak istiyorum krema ve vanilyayı sıcak sıcak hemen ocaktan alınca mı koyuyorsun? Yoksa soğuduktan sonra mı?
insan sevdiklerine en güzel şekilde hazırlamak sunmak istiyo kesinlikle haklsın canımmbence her bayanın içinde bi hamaratlık vardır canım öyle deme bak ne güzel tatlılar yapıyomuşsun
o halleyli pastayı bende denemedim denicem onu ya merak ettim valla :))Günaydınlar :) Maşallah ne hamarat çıktı Mayıs gelinleri :) Geçen günlerden kalma yemeklerim olduğu için ben de yemek yapmıyorum bugün o yüzden iftar menüsü yazmadım. Ama şu halleyli pastayı merak ettim ya, denemeyi düşünüyorum
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlarrr dun ben cok rahatsızdım eşim sağolsun yemeğimizi yaptı ben uyurken bugunde halama davetlıyız o yuzden ıkımızde yorulmıcaz kızlar ben sıze bısı danısmak ıstıyorum bana yardımcı olur musunuz?
canım sımdı ben 22 hazıranda afedersın adet oldum bu sırada dogum kontrole basladım snra aynı hafta cuma gunu karar aldık hapı kullanmamaya cunku baya yan etkı yaptı neyse bıraktım ve dun bıanda asırı bı kanama meydana geldı sızınde hıc basınıza geldı mı daha oncede evlendıkten sonra ıkı kutu kesmeden kullan dedıgı ıcın doktorum dugunume denk gelıyo dıye evlendıkten 4 gun sonra bı ara kanama gecırdım yıne 11 gun surdu sonra bu defa adet kesıcı ılac yazdı onu ıctım sonra yıne adet oldum sımdı yıne adetım normal mı bu yanıo halleyli pastayı bende denemedim denicem onu ya merak ettim valla :))
çok geçmiş olsun canımyardımcı olmaya çalışırız ne danışcaktın
anladım canım sıkıntılı bi durummuş gerçekten ama ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum hiçte kullanmadım şimdiye kadar ...oyüzden bi yorum yapamicam ama bi doktora gitmeni öneririm bu kadar sık kanama olması bence normal değildir doktora sormanda fayda varcanım sımdı ben 22 hazıranda afedersın adet oldum bu sırada dogum kontrole basladım snra aynı hafta cuma gunu karar aldık hapı kullanmamaya cunku baya yan etkı yaptı neyse bıraktım ve dun bıanda asırı bı kanama meydana geldı sızınde hıc basınıza geldı mı daha oncede evlendıkten sonra ıkı kutu kesmeden kullan dedıgı ıcın doktorum dugunume denk gelıyo dıye evlendıkten 4 gun sonra bı ara kanama gecırdım yıne 11 gun surdu sonra bu defa adet kesıcı ılac yazdı onu ıctım sonra yıne adet oldum sımdı yıne adetım normal mı bu yanı
dün telefonla gorustum doktorla zaten adetının zamanı degıstı hapı bıraktıgın ıcın dedı yapıcak bısı yook adet kanaması goruyosun dedı ama tobe yanı bıdaha içmem kesınlıkle yasadıgım sıkıntı stres bı tarafta hormonlar bı tarafta Allah korusun cok cıddı korktum yanıanladım canım sıkıntılı bi durummuş gerçekten ama ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum hiçte kullanmadım şimdiye kadar ...oyüzden bi yorum yapamicam ama bi doktora gitmeni öneririm bu kadar sık kanama olması bence normal değildir doktora sormanda fayda var
canım sımdı ben 22 hazıranda afedersın adet oldum bu sırada dogum kontrole basladım snra aynı hafta cuma gunu karar aldık hapı kullanmamaya cunku baya yan etkı yaptı neyse bıraktım ve dun bıanda asırı bı kanama meydana geldı sızınde hıc basınıza geldı mı daha oncede evlendıkten sonra ıkı kutu kesmeden kullan dedıgı ıcın doktorum dugunume denk gelıyo dıye evlendıkten 4 gun sonra bı ara kanama gecırdım yıne 11 gun surdu sonra bu defa adet kesıcı ılac yazdı onu ıctım sonra yıne adet oldum sımdı yıne adetım normal mı bu yanı
dün telefonla gorustum doktorla zaten adetının zamanı degıstı hapı bıraktıgın ıcın dedı yapıcak bısı yook adet kanaması goruyosun dedı ama tobe yanı bıdaha içmem kesınlıkle yasadıgım sıkıntı stres bı tarafta hormonlar bı tarafta Allah korusun cok cıddı korktum yanı
Ben genelde ev yemeklerinden ara ara yapıyordum annem olmadığında ya da canım istediğinde ama poğaçalar tatlılar falan hep benden sorulurdu o yüzden onları korkmadan yapıyorum rahat rahatya kızlar ne hamaratsınız sizler yaaa heletoz-pembe sende ne cevherler varmış :)) ben çok temel şeylerdeyim daha yaa siz bekarken de yemek yapıyor muydunuz? bir de yemeği yenileceği gün mü yapıyorsunuz yoksa bir gün önceden falan mı? çalışan biri olarak nasıl vakit bulduğunuzu merak ediyorum
Hoşgeldin aramıza canım bende Haziran geliniydim ama bu topikteki neşe keyif diğerinde yoktu gel sende herkese açık kapımızmerhaba kızlar, ben ekim geliniyim nedense burada ki grup daha bi ilgimi çekiyor. hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu evlilikler diliyorum.... Sizler mutlu oldukça biz evlilikten daha az korkucaz bundan eminim. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurummmm
Çok severim fırında makarnayı canım nasıl aklıma getirdin hafta sonu yapayım bak annemden borcamımı alayımda evimde borcam yokkızlar iftara fırında beşemel soslu makarnada yapabilirsiniz süper oluyo hemde basit börek gibi arasına beyaz peynirle sosis koydum ben sizde eşinizin sevdiği bişeyler koyarsınız iyi bi akşam yemeği soğuyuncada sahurda börek niyetine yersiniz
Kuzum 2015 Mayıs gelinleri olabilirKızlar topiğin adını ne yapalım? Karar verelim de yöneticiye mesaj atayım :) Herkes fikrini yazsın.
Çok güzel görünüyor çok hafif bir tatlı gerçekten bunları koymak için kase ya da böyle bardak alırsam yapacağım kasem bile yok daha ya en önemlilerini unutmuşumhalleyli pastadır dönüyor grupta bayılırım halleyli pastaya en iyi yaptığım pasta diyebilirimta ki... pazar günü resimde gördüğünüz tatlıyı yapana kadar artık favori tatlım buuu Eki Görüntüle 1569342 Eki Görüntüle 1569343
Bugünkü iftar menülerini yazmıyor musunuz kızlar? Bugün annem geliyor ben izinliyim heheheh yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?