- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.441
teşekkür ederim canım :) dün bende sahurda kalan kumpiri ısıtıp yedim sucuklu sosisli falan içim yanıyo valla pişman oldum şimdiden ama napim çok güzeldigünaydın kızzzlarrr;
dün akşamki pide pizza öyle bir doyurdu ki bizi sahura uyanamadık,
siz siz olun bütün pideyi yapmayın, yarım pide makul
ne meyve yiyebildik ne halleyli pasta, hepsi mahsunnn hepsii derbederrr
Allah yardımcımız olsun, çok susamasak bari
toz-pembe menün çok hoş
Bakıyorum hemen canımcanım albümümde bi kaç resim var izledim seni bakabilirsin dahada atıcam fırsat bulursam bende senin resimlerini merak ediyorum.. balayı kısmı herkesin süpermiş sanırım :)
çok şükür el lezzetim olduğunu söylüyolar ama eşim çok yemek seçiyo yoksa neler neler yaparımda işte mecbur ona göre hareket etmem gerekiyo
Eki Görüntüle 1569198
böyle bişey canım meze tarzı cacık değilde ayran yapıcaktım. bunu en sona bırakırım zamanım az kalırsa normal bi salata yapar geçerim zamanım kalırsa bunu yaparım artıkevet canım güllacı kendim yapıyorum
günaydın kızzzlarrr;
dün akşamki pide pizza öyle bir doyurdu ki bizi sahura uyanamadık,
siz siz olun bütün pideyi yapmayın, yarım pide makul
ne meyve yiyebildik ne halleyli pasta, hepsi mahsunnn hepsii derbederrr
Allah yardımcımız olsun, çok susamasak bari
toz-pembe menün çok hoş
teşekkür ederim canım :) dün bende sahurda kalan kumpiri ısıtıp yedim sucuklu sosisli falan içim yanıyo valla pişman oldum şimdiden ama napim çok güzeldi
Günaydın canım pide pizza yapmayı düşünüyorum bende sahura bu akşam yarım pide var değerlendireyim diye halley pastayı yiyememek kötü olmuş amaOrmanmeyveli şantiden yaptım bende içine ayrıca muz doğradım buzlukta beklettim çıkartıp çikolata sosu off çok kalorili enerji yüklemesi
Bizde sucuklu yumurta yedik bugün yanacağız gibi geliyorofff tam da diyet başlıklarına bakarken hiç olmadı bu
yok ben sos, şanti falan hiç girmiyim o işe
bizim evde yarım tepsi var pazar günü akşam annemlere yaptım bitmedi 2 kişi bitiremiyoruz yardıma gelebilirsin canımBakıyorum hemen canımBenim eşimde seçiyor kızartma türü olsun yeter ona ee sürekli onlarda yenmez Ramazan ayı geçsinde düzene koyacağım yiyecek mecbur Çok güzel görünüyor bulgurlu köfteyi biliyorum bu şeklini ilk defa gördüm bayağı göz doldurur dediğin gibi yaparsın canım duruma göre halledersin sen Ben çok severim ama tek ben seviyorum o yüzden yapamıyorum
Günaydın canım pide pizza yapmayı düşünüyorum bende sahura bu akşam yarım pide var değerlendireyim diye halley pastayı yiyememek kötü olmuş amaOrmanmeyveli şantiden yaptım bende içine ayrıca muz doğradım buzlukta beklettim çıkartıp çikolata sosu off çok kalorili enerji yüklemesi
Bizde sucuklu yumurta yedik bugün yanacağız gibi geliyorDiyete başlamak gerek bende aldım sanırım
ben 1 bardak süt içtim allahtan onu akıl ettim yoksa antalyanın sıcağında işim zorduaynen benim pizzamda bol sucuk ve sosis içeriyordu, ziyan olmasın diye yedik hepsini
sahurda karpuza dayanacaktık, onu da yapamadık şimdiden cayır cayır yanıyorum ben
offf tam da diyet başlıklarına bakarken hiç olmadı bu
yok ben sos, şanti falan hiç girmiyim o işe
Ah gelsem mi ne yapsam çevremde sevende yok annemler falan misafirliğe geldiklerinde yapayım diyeceğim olmayacakbizim evde yarım tepsi var pazar günü akşam annemlere yaptım bitmedi 2 kişi bitiremiyoruz yardıma gelebilirsin canım
eşler yemek seçince zor oluyo gerçekten yaa ben pek yemek seçmem eşimde tam tersi çok gıcık o konuda
Buradan devam edebiliriz aslında Ramazan sonrasıda onları konuşuruzyanıyorrr yanıyorrr mayıs ayı gelincikleri yanıyorrr
napsak bir de diyet grubu mu oluştursak kendimiz, hani şu zayıflama takımları var ya haftalık yarışıyorlar
benimkide öyle ama allahtan sıkıntı yapma diyo sen canın ne istiyosa onu yap bana hergün kahvaltılık bişeyler koysan yerim ben diyo allah var sorun yapmıyo ama benim içim rahat etmez beraber yiyebileceğimiz şeyler yapıyorum bende oyüzdenAh gelsem mi ne yapsam çevremde sevende yok annemler falan misafirliğe geldiklerinde yapayım diyeceğim olmayacakBende seçmem karnıbahar,pırasa dışında herşeyi yerim ama eşim öyle değil makarna çok sevmez sürekli yemez ben hergün yesem bıkmam patlıcana bayılırım onuda çok sevmiyor mantarda ağzına koymuyor ben bayılıyorum diğerlerini yiyor herhalde bayılarak yemese de
Buradan devam edebiliriz aslında Ramazan sonrasıda onları konuşuruz
Ben de dün eve gidince halleyli pasta yaptım :) Krem şanti, ceviz ve çilek üçlüsünü de ekleyip üzerine de çikolata sos döküp buzluğa atınca viennetta gibi muhteşem bir tat ortaya çıktı :)missERE fovari tatlılarım arasına girdi vallahi sen çok yaşa :)
Sağol tatlım evet çok şey öğreneceğimize eminim hele şu ramazan bir geçsin ben bir kendime geleyim çok yazamıyorum halim yokkesinlikle
bu düğün desteğini diyette de sağlarsak başarısız olmamız mümkün değil
afffiiyeeett bal şeker olsunnn canımm
yapması da basit zaten, şıp diye oluveriyor dimi
daha dur kimbilir neler öğrenicez birbirimizden
Bende yaparım bende tatlıya hasretim hergün gelin hergün yaparım eşim şerbetli tatlıları yemiyor sütlüleri bile az yiyor yabenimkide öyle ama allahtan sıkıntı yapma diyo sen canın ne istiyosa onu yap bana hergün kahvaltılık bişeyler koysan yerim ben diyo allah var sorun yapmıyo ama benim içim rahat etmez beraber yiyebileceğimiz şeyler yapıyorum bende oyüzdenvalla gel canım herzaman beklerim güllaç dahil bütün tatlıları yapar yediririm ben sana
Evet eminim sıkı bir diyetle topalarız hemencikkesinlikle
bu düğün desteğini diyette de sağlarsak başarısız olmamız mümkün değil
gel canım sen boşver onlara patates kızartırız oturup yesinler biz tatlılarla aşk yaşarızBende yaparım bende tatlıya hasretim hergün gelin hergün yaparım eşim şerbetli tatlıları yemiyor sütlüleri bile az yiyor ya
Evet eminim sıkı bir diyetle topalarız hemencik
bende yaprak topladım haşladım buzluğa attım ama sarmaya üşeniyorum resmenkızlar selam bana yıne bıldırım gelmedıgı ıcın yazdıklarınızdan uzak kaldım kusura bakmayın kızlar bızde pazar gunu ıkı tencere sarma sardık :)
Annemde bana saracakmış kayınvalidemleri yemeğe çağırdığım zaman ahh anneler baş tacıkızlar selam bana yıne bıldırım gelmedıgı ıcın yazdıklarınızdan uzak kaldım kusura bakmayın kızlar bızde pazar gunu ıkı tencere sarma sardık :)
gel canım sen boşver onlara patates kızartırız oturup yesinler biz tatlılarla aşk yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?