- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.401
Eee kızlar akşam iftar sahur menülerimizide yazalım çeyiz hazırlıkları düğün hazırlıkları bitti şimdi Ramazan koşuşturmamız var siz isteyin ben size haftalık temizlik programı bile yazarım böyle böyle sohbet edeceğiz işte
Bizim dünden hatta 2 gün önceden kalma yemeklerimiz var ye ye bitmiyor annemde vermişti eklendi üzerine mübarek
İftar menümüz;
-Yoğurt çorbası
-Zeytinyağlı yaprak sarması bunlar annemden
-Tavuklu pilav (bugün kaçıncı günü bizimle unuttum fırında yaptığımız tavuktan kalan tavukları pilavın üzerine dittim bol yapmışım )
-Cacık
-Naget kızartabilirim belki gerçi bu sefer diğerleri kalıyor o yüzden önce o yemekler bitecek
Sahur;
-Domates, salatalık
-Kahvaltılıklar
-Kızarmış ekmek
-Yimurta
Fikir olarak genelde sahurda menemen yapıyorum, ekmek kızartıyorum, karışık tost yapıyorum tok tutuyorlar farkettikte bir de bol bol domates salatalık yiyoruz susuzluk için
Bizim dünden hatta 2 gün önceden kalma yemeklerimiz var ye ye bitmiyor annemde vermişti eklendi üzerine mübarek
İftar menümüz;
-Yoğurt çorbası
-Zeytinyağlı yaprak sarması bunlar annemden
-Tavuklu pilav (bugün kaçıncı günü bizimle unuttum fırında yaptığımız tavuktan kalan tavukları pilavın üzerine dittim bol yapmışım )
-Cacık
-Naget kızartabilirim belki gerçi bu sefer diğerleri kalıyor o yüzden önce o yemekler bitecek
Sahur;
-Domates, salatalık
-Kahvaltılıklar
-Kızarmış ekmek
-Yimurta
Fikir olarak genelde sahurda menemen yapıyorum, ekmek kızartıyorum, karışık tost yapıyorum tok tutuyorlar farkettikte bir de bol bol domates salatalık yiyoruz susuzluk için