• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bu saatlerden sonra dikkat dağınıklığı başlıyor ya bende de ; bi de yarın dedemleri fln iftara çağırdım hadi hayırlısı diyorum :)
Konuşacak halim olmuyor benim uyku cok bölünüyor ya sahurda işe gitmekti derken ruh gibiyim ben elimden gelse kimseyle konuşmayacağım :D Hadi bakalım hayırlısı güzel güzel yemekleri yap ağırla misafirlerini :)

Selam gelinciklerrr nasilsiniz
Benimde kayinvalidemler bu aksam geliyo iftara. İsten cikip kostur kostur eve gidicem hazirlik yapmaya
Ya ben size bisey sorcam dogum kontrol hapi kullananlar bilirler belki. Ben dun hapimi almayi unuttum :( ne yapmam gerekiyo oruclu oldgum icin alamiyorumda aksama kadar napicam bilemedim :KK43:

Benimde kayinvalidemler bu aksam geliyo iftara. İsten cikip kostur kostur eve gidicem hazirlik yapmaya
Ya ben size bisey sorcam dogum kontrol hapi kullananlar bilirler belki. Ben dun hapimi almayi unuttum :KK43: ne yapmam gerekiyo oruclu oldgum icin alamiyorumda aksama kadar napicam bilemedim :KK43:

Sen neredesin yeni gelin göremiyoruz seni hiççç,, ooo hemen kayınvalidenleri eve davet etmişsin cesaretine hayran kaldım valla. ben daha gezeyim diyorum. izinli olduğum bi gün alırım inşallah. neler yapacaksın yemekte bize de tiyo olsun :D

Canım bu soruna ben cevap veremicem çnkü doğum kontrol hapı kullanmıyorum. kullanmayı da düşünüyorum inşallah. çnkü bana zarar veriyo o haplar. Eşimin korunması taraftarıyım. keşke sende o yolu denesen.. Arada yaz emii unutma bizi

Sen neredesin yeni gelin göremiyoruz seni hiççç,, ooo hemen kayınvalidenleri eve davet etmişsin cesaretine hayran kaldım valla. ben daha gezeyim diyorum. izinli olduğum bi gün alırım inşallah. neler yapacaksın yemekte bize de tiyo olsun :KK70:

Canım bu soruna ben cevap veremicem çnkü doğum kontrol hapı kullanmıyorum. kullanmayı da düşünüyorum inşallah. çnkü bana zarar veriyo o haplar. Eşimin korunması taraftarıyım. keşke sende o yolu denesen.. Arada yaz emii unutma bizi
Canimmsin benim kuzum valla okadar yogun gidiyoki ise git gel yemek ye yat sabahin korunde kalk. Valla daha yeni bitti isim ama bende bittim cok yoruldum. Ama evde senlik oluyo seviyorum kalabalik olunca. Ya bende hap kullanma taraftari degilim hemde hic ama benim duzensizligim oldugu icin benim icin duzene sokuyo en azindan sirf o yuzden kullaniyorum doktor da ayni seyi soyledi ama unuttum napmam gerekiyo bilmiorum yaa. Sen napiyosun nasil gidiyo balim alistin mi?

Nasılsınız kızlar yeni gelin geldi alışmaya çalışıyor bugün işe başlamak ölüm gibi olsada herşey yolunda şükürler olsun:nazar::KK68:Herkeste iyidir inşallah:KK16:

günaydın kızlarrrr, yine bir pazartesi, yine bir yoğunluk, Allahım ne zaman tatile gideceğikkkkkk :KK55:

napıyon peki ya :KK70:

kendi yağımda kavruluyorum, boyama yapıyorum yaa hani bu aralar meşhur büyükler için boyama kitabı var ya :KK48:

Herkes evlendi koşturmalar bitti ama çok ilginç yazışmalar azaldı :-/ Çeyiz hazırlığımıymış bizi konuşturan acebaa :KK66:

şimdi herkes evini toplama ve ramazana ayak uydurma derdinde :KK48:

Ya ben size bisey sorcam dogum kontrol hapi kullananlar bilirler belki. Ben dun hapimi almayi unuttum :KK43: ne yapmam gerekiyo oruclu oldgum icin alamiyorumda aksama kadar napicam bilemedim :KK43:

canım kullanma prospektüsünde yazıyordu benim kullandığım hapın, eğer unutulmuşsa şu saatler içerisinde iki tane alınacak fln diye, gerçi arada 3-4 gün geçmiş ama prospektüse baktın mı?

Nasılsınız kızlar yeni gelin geldi alışmaya çalışıyor bugün işe başlamak ölüm gibi olsada herşey yolunda şükürler olsun:nazar::KK68:Herkeste iyidir inşallah:KK16:

günaydın canımm :KK19:

ben de her sabah resmen sürünerek çıkıyorum evden fenalardayım :KK43:

Bende yeni başladım zor işler keyifli olsada yorucu işte Ramazan ayı biteydi iyiydi :KK53:İftarla sahur arası çok kısa bulaşıklar yemekler falan zaman kalmıyor çalışan insan için:KK59:

evet yaa ağzım gözüm tencere tava yıkayayım derken sahurun bulaşıkları yığılıyor tezgaha :confused:

Canım akşama alacaksın mecbur bende unuttum geçen gün ne yapalım zaten hemen 1 günde sorun olmaz diye düşünüyorum vücut alışıyor sonuçta:KK28:

Back