• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aaaaaaa benim de yarın doğumgünümmmmmmmmmm :KK73::KK73::KK73:
nice mutlu yaşlara eş'inleee :KK19:
iyiki doğdunnn okiii iyiki doğdunn okiii
iyi doğdun iyikiki grubu kurdun
iyiki grubu kurdun okiiiii :KK73::KK73:
missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)

Canımm çok teşekkür ederim :) Demek sen de benim gibi yengeçsin :) Bu sene bahtımıza ramazana denk geldi doğum günümüz :) Seneye de öyle olacak. Dilerim ki seneye eşim de yanımda olur beraber kutlarız doğum günümü... Gerçi yine es geçmedi iş yerime çiçek yollamış, annemin evine de kargo. Çok merak ediyorum kargoda ne var:KK48: İyi ki sizler de varsınız sizi çok seviyorum:KK37::KK36:

ayyyy yanında hissetmeni istemiştir kıyamam yaa :KK51:

yengeç yengeç ne güzel anlaştık erittik zamanı, seyirlik değil ömürlük olsun inşallah :KK19:

kargoda ne olduğunu ben de merak ettim :oops:

tekrardan iyiki doğdun :KK73:

missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)

ayyyy kutlama partisi yapsaymışız tek bir pastayla kurtarırmışız masraftan :KK19::KK19:
teşekkür ederim canımmm seninki de kutlu olsun :KK73::KK73:

seneye kutlayalım, mayıs ayı yengeç gelincikleri diye başlık açarsın okeanoss00 okeanoss00 :KK6::KK6:

Teşekkürler kızlar hepimiz çok güzel olduk premses olduk ama ne çabuk geçti :(
Mide sorununu ben de yaşıyorum çok zor hep izin aldım yarın artık randevu aldım doktora işyerinde de yanlış anlicaklar yeni evli falan utandım da artık :oops:

yaa bak görüyor musun zaman nasıl geçiyor.. eşyalar nasıl yetişecek davetiye fln derken balayını bile bitirdin :))
sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim :KK68:

gunaydın yagmurlu bır ıstanbul sabahından bu nasıl bı yagmurdur :) bıtmedı gıttı :)

sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim :KK68:
al benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)

Hoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)

al benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)
evet yaa heycan ve stres yüzünden tam anlayamadık keşke geri dönebilsek eşimle harmandalı oynamıştık düğünde onun videosu var sürekli açıp ona bakıyoruz çok güzeldi ya :KK36:
Hoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)
hoşbulduk canımm :) zaman ne çabuk geçiyo dimi düğün düğün derken bitti de üstünden 1 ay bile geçmiş senin :KK51:
çok şükür rabbime anlımızın akıyla atlattık o günleri allah herkese nasip etsin bu duyguyu :KK68:

Teşekkürler kızlar hepimiz çok güzel olduk premses olduk ama ne çabuk geçti :KK43:
Mide sorununu ben de yaşıyorum çok zor hep izin aldım yarın artık randevu aldım doktora işyerinde de yanlış anlicaklar yeni evli falan utandım da artık :oops:

aynen ben de, geçen kayınvalidemlerdeydik, midem çok kötü fln dedim "ayy kızım hemen uzan, geç" dediler, öyle bir bakıyolardı ki gözümün içine :KK48:

günaydın kızlarr ben döndüm balayı hiç bitmesin istedim ama çabucak bitiverdi :KK43:

hoşgeldiinnnn :KK50:
evet ya o anlarda insan yorgunluktan birşey anlamıyor ama ben şimdiden özledim tatilimizi :KK51:

günaydın kızlarrrr :KK54: dün girdim ama yazamadım operasyonla alınan 20lik diş ağrısı çekiyorum :KK43: öncelikle okeanoss00 okeanoss00 ve missERE missERE doğum günleriniz kutlu mutlu huzurlu olsun, aileniz ve sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı uzun yıllara inşallah :KK9: M maviyelek senin doğum gününü de şimdiden kutlarım :KK9:

geçmiş olsunnnn canımmm :KK68:
Allahtan yaz mevsimindeyiz, bol bol dondurma yemeni tavsiye ederim :KK28:

Günaydın kızlar :) Doğum günün kutlu olsun missERE missERE :KK60: İyi ki doğdun...:KK200:

Çok geçmiş olsun book thief book thief Lostcum...

teşekkür ederimmmmm :oops::KK73::KK73:

bakalım bugün beni ne süprizler bekliyor :KK48:

senin kargoda ne varmış :KK22::KK48::KK48:

aynen ben de, geçen kayınvalidemlerdeydik, midem çok kötü fln dedim "ayy kızım hemen uzan, geç" dediler, öyle bir bakıyolardı ki gözümün içine :KK48:

hoşgeldiinnnn :KK50:
evet ya o anlarda insan yorgunluktan birşey anlamıyor ama ben şimdiden özledim tatilimizi :KK51:

geçmiş olsunnnn canımmm :KK68:
Allahtan yaz mevsimindeyiz, bol bol dondurma yemeni tavsiye ederim :KK28:

teşekkür ederimmmmm :oops::KK73::KK73:

bakalım bugün beni ne süprizler bekliyor :KK48:

senin kargoda ne varmış :KK22::KK48::KK48:
Rica ederim tatlım ne demek :KK36:Tablet almak istiyordum ne zamandır tablet almış eşim :) Bugün de kendi geldi akşama göreceğim :) Ama gelişi pek hoş değil kayınvalidem rahatsız düşmüş başı yarılmış onun için geldi ben de akşam yanlarına gideceğim bu vesileyle eşim de gelmiş oldu.

Back