- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.361
Evet canım aynen öyle oldu olmasaydı iyiydi ama ne yapalım elden bir şey gelmiyor.missavukat bunu beğendi
kayınvaliden için de geçmiş olsun ama her şerde bir hayır vardır tam buraya cuk oturuyor sanırım
Anladım. Çok geçmiş olsun kv'ye.En fazla iki gün sanırım. Annesi rahatsız biraz o yüzden geldi canım.
Sağol canım. Bakalım bayram da kesin değil rezervasyon yaptık ama biletleri henüz ödemedik bugün konuşuruz onu da :)Anladım. Çok geçmiş olsun kv'ye.
Bayramda berabersiniz şafak saymaya devam :)
Selammmmm herkese iyi pazarlar :) musmutlu gelinler nasılsınız ben de resimlerimden paylasayimçok yoğun geciyo günler herşey bi rayına otursa muhabbete ben de katılsam
Bunlar da bizizzz
Eki Görüntüle 1561947 Eki Görüntüle 1561949 Eki Görüntüle 1561950 Eki Görüntüle 1561951
Tatlım biz de Atatürk Arboretumu'nda dış mekan çekimlerimizi gerçekleştirdik :) Çok tatlısınız maşallah :)
Benim de sancım var bugün gaz var midemdeİşteyim :) Bir de bugün benim doğum günüm
sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim
neden canım kötü giden bişeyler mi oldu ? yoksa ailenden ayrıldığın gün diye mi öyle dedinSizi bilmiyorum ama ben dğün günümü hiiiiçç özlemedim.
Sizi bilmiyorum ama ben dğün günümü hiiiiçç özlemedim.
neden canım kötü giden bişeyler mi oldu ? yoksa ailenden ayrıldığın gün diye mi öyle dedin
nedenki tatlımmm
benim kulağımda çalınan müzkler var hala
hadi yaa aynı şeyleri yaşamışız canım :) bende 11 yaşındaki kız kardeşimle gittim kuaföre bi gün önce kınam vardı o yorgunluk ve uykusuzluğa rağmen sabah 7 de kalkıp 8 de kuafördeydimŞöyle söyleyim, düğün sabahı mide bulantısı şiddetli karın ağrısıyla uyanan, kuaförde tek başına düğüne hazırlanan, açlıktan ölen, (gelinliği giyinmeme yardım edecek kimsem bile yoktu), sonra biraz düzeldikten sonra takı töreninde baygınlık geçiren gelin niye düğün gününü hatırlamak istesin ki....
Ama yine de güzel geçer yerler vardı. verilen çbuk krakerle ayakta durmayı başarınca dedim düğünüm bitiyo azıcık oynayım iki döneyim. ha işte onlar güzeldi doyamadım tabi
Şöyle söyleyim, düğün sabahı mide bulantısı şiddetli karın ağrısıyla uyanan, kuaförde tek başına düğüne hazırlanan, açlıktan ölen, (gelinliği giyinmeme yardım edecek kimsem bile yoktu), sonra biraz düzeldikten sonra takı töreninde baygınlık geçiren gelin niye düğün gününü hatırlamak istesin ki....
Ama yine de güzel geçer yerler vardı. verilen çbuk krakerle ayakta durmayı başarınca dedim düğünüm bitiyo azıcık oynayım iki döneyim. ha işte onlar güzeldi doyamadım tabi
hadi yaa aynı şeyleri yaşamışız canım :) bende 11 yaşındaki kız kardeşimle gittim kuaföre bi gün önce kınam vardı o yorgunluk ve uykusuzluğa rağmen sabah 7 de kalkıp 8 de kuafördeydim1 dilim börek yedim aynı şekilde kuaförde başka müşteri yoktu anlaşmamız o şeklideydi benden başka müşteri almicaktı herneyse gelinliğimi kuaförün yardımıyla giydim kına günümde yağmur yağdı ıslandım dans ederken kirpiğim bile düştü ıslanınca düşün ama genede o güne geri dönmek isterdim
ay canım benim çok geçmiş olsun
ama düğün günü gelinlerin aç kaldığını duymuştum bu yüzden sabah baya sağlam kahvaltı yapmıştım
yine de acıkıyor insan
düğün günü çekim yapmadığımız için öğleden sonraydı benim kuaför randevum, ben de iki arkadaşımla gittim, gelinliğimi kuaför giydirmişti zaten :)
geçti gitti sonuçta
Aslında, kimsenin sana birşey vermediğinden değil de içimin birşey almadığından aç kaldım.
senin düğün akşamdı sanırım ondan güzel güzel uyumuşun, öğleden sonra kuaföre gitmişin ne güzel.
Bazen eşime böyle hayıflandığımda bir dahakinde akşam düğünü yaparsın diyo :) o zaman susuyorum
Artık geçti gitti, güzel anılara bakıp yaadetmek düşer bize
kızlar evliliğin ardından faydalı gördüğünüz takip ettiğiniz konular var mıdır önerebileceğiniz??
yemektir, temizliktir, kolaylıktır, falan filan inter milan :))
evet akşam düğünüydü bizimki, öteki türlü olsa mümkün değil ben de duramazdım ayakta
ben hiç takip edemiyorum yaa, dizi bile izleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?