- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.341
missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)aaaaaaa benim de yarın doğumgünümmmmmmmmmm
nice mutlu yaşlara eş'inleee
iyiki doğdunnn okiii iyiki doğdunn okiii
iyi doğdun iyikiki grubu kurdun
iyiki grubu kurdun okiiiii
Canımm çok teşekkür ederim :) Demek sen de benim gibi yengeçsin :) Bu sene bahtımıza ramazana denk geldi doğum günümüz :) Seneye de öyle olacak. Dilerim ki seneye eşim de yanımda olur beraber kutlarız doğum günümü... Gerçi yine es geçmedi iş yerime çiçek yollamış, annemin evine de kargo. Çok merak ediyorum kargoda ne varİyi ki sizler de varsınız sizi çok seviyorum
missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)
günaydın kızlarr ben döndüm balayı hiç bitmesin istedim ama çabucak bitiverdi
sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadıyaa bak görüyor musun zaman nasıl geçiyor.. eşyalar nasıl yetişecek davetiye fln derken balayını bile bitirdin :))
al benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim
Hoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim
aaa evet bugun tam 1 ay oldu demı okicim :)Hoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)
evet yaa heycan ve stres yüzünden tam anlayamadık keşke geri dönebilsek eşimle harmandalı oynamıştık düğünde onun videosu var sürekli açıp ona bakıyoruz çok güzeldi yaal benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)
hoşbulduk canımm :) zaman ne çabuk geçiyo dimi düğün düğün derken bitti de üstünden 1 ay bile geçmiş seninHoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)
Teşekkürler kızlar hepimiz çok güzel olduk premses olduk ama ne çabuk geçti
Mide sorununu ben de yaşıyorum çok zor hep izin aldım yarın artık randevu aldım doktora işyerinde de yanlış anlicaklar yeni evli falan utandım da artık
günaydın kızlarr ben döndüm balayı hiç bitmesin istedim ama çabucak bitiverdi
günaydın kızlarrrrdün girdim ama yazamadım operasyonla alınan 20lik diş ağrısı çekiyorum öncelikle okeanoss00 ve missERE doğum günleriniz kutlu mutlu huzurlu olsun, aileniz ve sevdiklerinizle beraber nice sağlıklı uzun yıllara inşallah M maviyelek senin doğum gününü de şimdiden kutlarım
Günaydın kızlar :) Doğum günün kutlu olsunmissERE İyi ki doğdun...
Çok geçmiş olsunbook thief Lostcum...
Rica ederim tatlım ne demekaynen ben de, geçen kayınvalidemlerdeydik, midem çok kötü fln dedim "ayy kızım hemen uzan, geç" dediler, öyle bir bakıyolardı ki gözümün içine
hoşgeldiinnnn
evet ya o anlarda insan yorgunluktan birşey anlamıyor ama ben şimdiden özledim tatilimizi
geçmiş olsunnnn canımmm
Allahtan yaz mevsimindeyiz, bol bol dondurma yemeni tavsiye ederim
teşekkür ederimmmmm
bakalım bugün beni ne süprizler bekliyor
senin kargoda ne varmış
Doğum günün kutlu olsun OkeamGünaydın kızlar :) Doğum günün kutlu olsunmissERE İyi ki doğdun...
Çok geçmiş olsunbook thief Lostcum...
Teşekkür ederim boncuğumDoğum günün kutlu olsun Okeam
Eşinle, sevdiklerinle nice nice yaşların olsun, mutlu bir ömür diliyorum
aaa çok sevindim, hem doğum günü hem 1. ayTeşekkür ederim boncuğumEşimi akşama göreceğim inşallah :)
Rica ederim tatlım ne demekTablet almak istiyordum ne zamandır tablet almış eşim :) Bugün de kendi geldi akşama göreceğim :)
En fazla iki gün sanırım. Annesi rahatsız biraz o yüzden geldi canım.aaa çok sevindim, hem doğum günü hem 1. ay
duracak mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?