Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aaaaaaa benim de yarın doğumgünümmmmmmmmmm
nice mutlu yaşlara eş'inleee
iyiki doğdunnn okiii iyiki doğdunn okiii
iyi doğdun iyikiki grubu kurdun
iyiki grubu kurdun okiiiii
missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)

ayyyy yanında hissetmeni istemiştir kıyamam yaa

yengeç yengeç ne güzel anlaştık erittik zamanı, seyirlik değil ömürlük olsun inşallah

kargoda ne olduğunu ben de merak ettim

tekrardan iyiki doğdun

missavukatcım sımdıden senınde dogum gunun kutlu olsun benımde 3 gun sonra :) yengecler haftası olmus bu hafta :)

ayyyy kutlama partisi yapsaymışız tek bir pastayla kurtarırmışız masraftan
teşekkür ederim canımmm seninki de kutlu olsun

seneye kutlayalım, mayıs ayı yengeç gelincikleri diye başlık açarsın okeanoss00

Teşekkürler kızlar hepimiz çok güzel olduk premses olduk ama ne çabuk geçti
Mide sorununu ben de yaşıyorum çok zor hep izin aldım yarın artık randevu aldım doktora işyerinde de yanlış anlicaklar yeni evli falan utandım da artık

yaa bak görüyor musun zaman nasıl geçiyor.. eşyalar nasıl yetişecek davetiye fln derken balayını bile bitirdin :))
sorma canım yaa nasıl stres yapmıştım herşey halloldu çok şükür bi kaç tablom var takılacak bide şohben takılacak başka pek bi eksiğim kalmadı
ne tatlı telaşlarmış meğer özlemeye başladım bile hele düğün günüme geri dönmeyi çok isterdim

gunaydın yagmurlu bır ıstanbul sabahından bu nasıl bı yagmurdur :) bıtmedı gıttı :)

al benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)

Hoş geldin tatlım :) O zamanlar en tatlı telaşlarmış değil mi? Çok şükür hepimiz çok güzel zamanlar yaşadık ben de çok isterdim kına ve düğün günüme dönebilmeyi :) Bugün ben evleneli tam 1 ay oldu :)

al benden de o kadar o heyecan ve telaşla pek bısı anlamıyorsun o yuzden bende dugun ve kına gunume gerı donmeyı cok ısterdım :)
evet yaa heycan ve stres yüzünden tam anlayamadık keşke geri dönebilsek eşimle harmandalı oynamıştık düğünde onun videosu var sürekli açıp ona bakıyoruz çok güzeldi ya
hoşbulduk canımm :) zaman ne çabuk geçiyo dimi düğün düğün derken bitti de üstünden 1 ay bile geçmiş senin
çok şükür rabbime anlımızın akıyla atlattık o günleri allah herkese nasip etsin bu duyguyu

aynen ben de, geçen kayınvalidemlerdeydik, midem çok kötü fln dedim "ayy kızım hemen uzan, geç" dediler, öyle bir bakıyolardı ki gözümün içine

günaydın kızlarr ben döndüm balayı hiç bitmesin istedim ama çabucak bitiverdi

hoşgeldiinnnn
evet ya o anlarda insan yorgunluktan birşey anlamıyor ama ben şimdiden özledim tatilimizi

geçmiş olsunnnn canımmm
Allahtan yaz mevsimindeyiz, bol bol dondurma yemeni tavsiye ederim

Günaydın kızlar :) Doğum günün kutlu olsun missERE İyi ki doğdun...

Çok geçmiş olsun book thief Lostcum...

teşekkür ederimmmmm

bakalım bugün beni ne süprizler bekliyor

senin kargoda ne varmış

Rica ederim tatlım ne demek Tablet almak istiyordum ne zamandır tablet almış eşim :) Bugün de kendi geldi akşama göreceğim :) Ama gelişi pek hoş değil kayınvalidem rahatsız düşmüş başı yarılmış onun için geldi ben de akşam yanlarına gideceğim bu vesileyle eşim de gelmiş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…