Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

25-29 mayıs ta Boğazkent'teydik canım.
27 sinde gitmiştik şelale gezisine.
Rehberimizin adı Ezel'di. Ordan hatırlarsın belki :)

Aynı canım bizde boğazkentteydik. Alva Donna Otelde. Bizim otele giriş yaptığımız gün siz gezi yapmışsınız. Biz tura 29 mayısta çıktık. rehberimiz da yaşlı bi adamdı sürekli antalyanın geçim kaynağını, yollarının genişliğini, köprüleri anlatıp durdu gıcık olmuştuk :) keşke geldiğimiz gün bizde turla birlikte gezseymişiz seninle tanışırdık kesin :)

aaaaaaaaaa bizde alva donna daydıkkk

• hadi canımmm Kesin birbirimizi gördük o zamn:)) yav biz burda balayı yerleri konuşurken sen neredeydin :))

kızlar bu arada düğün klibimiz yayında, izlerseniz çok sevinirim hem beni hemde eşimi görmüş olacaksınız D

izledim videoyu , çok şeker olmuş.:):)

seni gördüğümü sanmıyorum :)

bikaç balayı çifti ile tanıştık acaba sen olabilir misin diye baktım ama ı ıhhhh değil

kızlarrr gelinliğimi çıkardım bakmak için şimdi kutuya geri koyamıyorum bir el atın nasıl koymam gerek

kızlar bu arada düğün klibimiz yayında, izlerseniz çok sevinirim hem beni hemde eşimi görmüş olacaksınız D

Tatlım biz de Atatürk Arboretumu'nda dış mekan çekimlerimizi gerçekleştirdik :) Çok tatlısınız maşallah :)
Canım benim maşallah çok güzelsin gamzeler bir harika :)

ilk akşamdan sonra hep misafirlikteydik ama bu akşam evdeyiz;
dolayısıyla günün menüsü şu şekilde şekillendi:

-iftariyelik tabağı (kaşar-zeytin- helvadan oluşan gayet mütevazi bir tabak )
-yoğurt çorbası
-közlenmiş patlıcan (yoğurtalanarak servis edilecek)
-peynirli çıtır börek (süperfresh'in ikramlık hazır böreklerinden )
-meyve

bugün ana yemek yok çünkü 3 gündür acayip yiyoruz

Benim çok severek yiyebileceğim bir menü olmuş mis gibi :) Afiyetle yensin şekerim
aaaaaaa benim de yarın doğumgünümmmmmmmmmm
nice mutlu yaşlara eş'inleee
iyiki doğdunnn okiii iyiki doğdunn okiii
iyi doğdun iyikiki grubu kurdun
iyiki grubu kurdun okiiiii
Canımm çok teşekkür ederim :) Demek sen de benim gibi yengeçsin :) Bu sene bahtımıza ramazana denk geldi doğum günümüz :) Seneye de öyle olacak. Dilerim ki seneye eşim de yanımda olur beraber kutlarız doğum günümü... Gerçi yine es geçmedi iş yerime çiçek yollamış, annemin evine de kargo. Çok merak ediyorum kargoda ne var İyi ki sizler de varsınız sizi çok seviyorum

iyiki dogdun okicimmm bende yengecım burda yengecler cokmus :) hayırlı nıce yaslara esınle sevdıklerınle hayırlı evlatlarınla ınsaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…