- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.301
Evet ramazan geçsin staja başlıyoruminşallahsen de dene canım eşinin uzaklığını fırsata çevirmeye çalış en azından yemek konusu için
Evet ramazan geçsin staja başlıyorum
Annem babam ve kendisi için kuzu haşlama ( ben sevmem) yapmıştı dün, benim için de tavuk sote yapacak :) Mercimek çorbası ve pilavımız böreğimiz ve salatamız var tatlı var mıdır bilmiyorum
Ben de ıspanak yapcam, tarhana çorbası ve salata. Yeter mi aceba... Bi de vişne kaynatmıştım, suyunu içiyoruz doğal :)
bence yeterli, ikiden fazla çeşit olunca zaten ağırlık çöküyor insana,
gerçi ben 3 çeşidi zorluyorum çünkü doymuyor benimki
Dün benimki de doymadı da ondan tereddüt ettim :-/ neyse artık en kötü erişte çeviririm :))
bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?
tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı
Buradayım canım :) Hava ne kadar kötüydü değil mi balayında? Şansımıza işte :) Biz yedik içtik yattık gezmedik Antalya'da pek. Ama dönerken Kaş-Kalkan ve Fethiye'yi gezerek döndük uzattık biraz tatilimizi :)
Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar :) Orucumuzun ilk gününün kolay ve çabucak geçmesi dileğiyle :)
günaydınnnnlarrr
ilk iftar menülerinizi alalım bakalım
benim planladığım menü:
1. çorba
2. mantarlı pilav
3. tavuk şinitzel
4. karpuz
tabildot gibi oldu ama napayım
evet yaşasın :) haftanın son gunu yasasın evde dınlenmek :)günaydın kızlarrrrr bugün cuma
25-29 mayıs ta Boğazkent'teydik canım.Canım balayınızı ne zaman yapmıştınız? Biz 27 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında ets turla belekte bir otelde kaldık. balayında hava soğuk olduğu için şelale gezisi yaptık. acaba bir aradamıydık??
evet yaşasın :) haftanın son gunu yasasın evde dınlenmek :)
ayyy kuzum onun acısını bende bılıyorum bende aldırdım ama gecıyo 1 haftaya kalmadan cok agrıyodu benım dısım ınat ettım gıtmedım bıde benm dıs koklerım cok kuvvetlıydı catır cutur sesını duydum cok fenaydı ama gectı bı haftada :)benim için acı dolu bir hafta sonu olacakgömülü olan 20lik dişimi aldıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?