Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Annem babam ve kendisi için kuzu haşlama ( ben sevmem) yapmıştı dün, benim için de tavuk sote yapacak :) Mercimek çorbası ve pilavımız böreğimiz ve salatamız var tatlı var mıdır bilmiyorum

oohhh afiyet olsunnn :)

ben börek hakkımı dün kullandım, bugüne Allah kerim, belki şerbetli bir tatlı

bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?

tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı

Canım balayınızı ne zaman yapmıştınız? Biz 27 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında ets turla belekte bir otelde kaldık. balayında hava soğuk olduğu için şelale gezisi yaptık. acaba bir aradamıydık??

Hoşgeldin canımm, valla yaa Antalya dedik bağrımıza bastık bize kelek attı Antalya havası. sürekli bi bulut, ha yağdı ha yağacak durumu.
En güzeli zaten sabah ye öğlen ye akşam ye aksamları gösterileri izle otel barında azıcık vakit geçir hoop gün bitti. zaten yorgun oluyorsun bişi yapamıyorsun. Ama Antalya gezici çok iyi oldu en azndan aklımızda kalacak bir anımız oldu :))

günaydınnnnlarrr

ilk iftar menülerinizi alalım bakalım

benim planladığım menü:
1. çorba
2. mantarlı pilav
3. tavuk şinitzel
4. karpuz

tabildot gibi oldu ama napayım

Fırında tavuk vardı, yanına makarna yapayım diyorum geçen pilav vardı, yanına çorba yaparım bide semizotlu yoğurt oohh yeter daa :)

25-29 mayıs ta Boğazkent'teydik canım.
27 sinde gitmiştik şelale gezisine.
Rehberimizin adı Ezel'di. Ordan hatırlarsın belki :)

benim için acı dolu bir hafta sonu olacak gömülü olan 20lik dişimi aldıracağım
ayyy kuzum onun acısını bende bılıyorum bende aldırdım ama gecıyo 1 haftaya kalmadan cok agrıyodu benım dısım ınat ettım gıtmedım bıde benm dıs koklerım cok kuvvetlıydı catır cutur sesını duydum cok fenaydı ama gectı bı haftada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…