- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.161
yaaa ne güzel anlattın öylee içim gittiigunaydın gelinciklerrrr
bugun tam 1 ay olmuş ben evleneli
zaman ne çabuk geçiyor
her gece eşimle giriyorum yatağa, çoğu zaman onun uykusu olmuyor ama ben nazlanıyorum,o yatağa gelene kadar kanepe üzerinde uyukluyorum, o da kıyamıyor bana, mecburen yatıyor, sarmaş dolaş benim uyumamı bekliyor
çok alışmışız birbirimize dün gece farkettim, sabah uyanınca hemen onun kolunun altına giriyorum, o da yarı uykulu sarılıyor bana
yine de annemlere her gidişimde kapıyı arkamdan kapattıklarında ağlıyorum
Rabbim hepimize ömür boyu mutluluk versin..
yaaa ne güzel anlattın öylee içim gittiiallah nazardan korusun canım bizimde az kaldı 2 haftacık sonra sevdiceğimle uyicam bende düşüncesi bile çok güzel
Kızlar ben geldim :) uzun bi ara oldu sanki :) hepinizi cok özledim :)
Maşallah canım Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallahgunaydın gelinciklerrrr
bugun tam 1 ay olmuş ben evleneli
zaman ne çabuk geçiyor
her gece eşimle giriyorum yatağa, çoğu zaman onun uykusu olmuyor ama ben nazlanıyorum,o yatağa gelene kadar kanepe üzerinde uyukluyorum, o da kıyamıyor bana, mecburen yatıyor, sarmaş dolaş benim uyumamı bekliyor
çok alışmışız birbirimize dün gece farkettim, sabah uyanınca hemen onun kolunun altına giriyorum, o da yarı uykulu sarılıyor bana
yine de annemlere her gidişimde kapıyı arkamdan kapattıklarında ağlıyorum
Rabbim hepimize ömür boyu mutluluk versin..
allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canımbenim evde temizlenip toparlanması lazım baya işi var sonradan bişeyler geldiği için hep dağılıyo
ayy sorma yaa bunaldım iyice hemen tatile çıkmam lazım balayı ilaç gibi gelicekMaşallah canım Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah
Bende hep annemleri görünce ağlayacakmışım gibi geliyor dün çeyiz çıkarken bile çok kötü olduk nasıl gelin çıkacağım bilmiyorum
Amin canım cümlemize inşallahEvin işi bitmiyor ki bende geri kalan ufak eksikleri halletmeye çalışıyorum ama iş yerimde de şansa acayip yoğunum vücut beyinde yorgun tatili dört gözle bekliyorum bitse de gitsek
darısı başımızaa yaa az kaldı sabır çekiyorum bendedüşüncesi bile mutlu ediyorken yaşaması bambaşka birşey
duygularımı tam olarak ifade edemiyorum bile
hoşgeldinnnnn
İnşallah ilaç ki ne ilaçayy sorma yaa bunaldım iyice hemen tatile çıkmam lazım balayı ilaç gibi gelicek
Maşallah canım Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah
Bende hep annemleri görünce ağlayacakmışım gibi geliyor dün çeyiz çıkarken bile çok kötü olduk nasıl gelin çıkacağım bilmiyorum
İnşallah tutabilirim ama hiç sanmıyorum canım yaben kuaförden gelince biraz duygulandım eve girerken ama inat ettim ağlamadım, çünkü herkes gözümün içine bakıyordu, ben bir ağlasaydım herkes başlayacaktı, tuttum kendimi, hatta davul zurna gelmişti oynaya oynaya çıktım evden, kapıda da oynadım, şimdi iyiki ağlamamışım diyorum
sözün özü, tutun kendinizi kızlar
Oldukça heyecanlı canımsen nasılsın
Birşey olmaz canım getirme aklına öyle şeyler bakıyım
Hemen hemen ufak işler kaldı canım tamamlamaya çalışıyoruz az heyecanlanmaya da başlıyorum galibaiyiym ben de ya alışmaya çalışıyorum :) hazırlıklar ne alemde?
Hemen hemen ufak işler kaldı canım tamamlamaya çalışıyoruz az heyecanlanmaya da başlıyorum galiba
Çok haklısın canım öncelik sağlık ve huzur gerisi halledilecektir bir şekilde bizde artık hiçbirşeyi takmamaya çalışıyoruz bugünler hep birer anı olarak kalıyortatlı heyecanlarmış gerçekten o zamanların kıymetini bilememişim hele ailemle geçirdiğim günlerintadını çıkarmaya bak hiçbir şeyi takma kafana zamanla her şey hallolur, eksikler tamamlanır benim de evleneli çok olmadı 2 hafta ama salona halı gibi büyük eksiklerim var ama hiçbiri umrumda değil
Günaydın canım çok keyifli dimi çabuk bitiyor ama yagünaydın kızlaaarrr
balayı hiiiiç bitmesinnnnn
Günaydın canım çok keyifli dimi çabuk bitiyor ama ya
evet yaaaaaa
daha uzun olsa hiç doyamaz insan
yağmurlu bir günden günaydınlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?