Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yaaa ne güzel anlattın öylee içim gittii allah nazardan korusun canım bizimde az kaldı 2 haftacık sonra sevdiceğimle uyicam bende düşüncesi bile çok güzel

yaaa ne güzel anlattın öylee içim gittii allah nazardan korusun canım bizimde az kaldı 2 haftacık sonra sevdiceğimle uyicam bende düşüncesi bile çok güzel

düşüncesi bile mutlu ediyorken yaşaması bambaşka birşey
duygularımı tam olarak ifade edemiyorum bile

Kızlar ben geldim :) uzun bi ara oldu sanki :) hepinizi cok özledim :)

hoşgeldinnnnn

Maşallah canım Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah

Bende hep annemleri görünce ağlayacakmışım gibi geliyor dün çeyiz çıkarken bile çok kötü olduk nasıl gelin çıkacağım bilmiyorum
allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım benim evde temizlenip toparlanması lazım baya işi var sonradan bişeyler geldiği için hep dağılıyo

Amin canım cümlemize inşallahEvin işi bitmiyor ki bende geri kalan ufak eksikleri halletmeye çalışıyorum ama iş yerimde de şansa acayip yoğunum vücut beyinde yorgun tatili dört gözle bekliyorum bitse de gitsek

ayy sorma yaa bunaldım iyice hemen tatile çıkmam lazım balayı ilaç gibi gelicek

ben kuaförden gelince biraz duygulandım eve girerken ama inat ettim ağlamadım, çünkü herkes gözümün içine bakıyordu, ben bir ağlasaydım herkes başlayacaktı, tuttum kendimi, hatta davul zurna gelmişti oynaya oynaya çıktım evden, kapıda da oynadım, şimdi iyiki ağlamamışım diyorum

sözün özü, tutun kendinizi kızlar

İnşallah tutabilirim ama hiç sanmıyorum canım ya

Hemen hemen ufak işler kaldı canım tamamlamaya çalışıyoruz az heyecanlanmaya da başlıyorum galiba

tatlı heyecanlarmış gerçekten o zamanların kıymetini bilememişim hele ailemle geçirdiğim günlerin tadını çıkarmaya bak hiçbir şeyi takma kafana zamanla her şey hallolur, eksikler tamamlanır benim de evleneli çok olmadı 2 hafta ama salona halı gibi büyük eksiklerim var ama hiçbiri umrumda değil

Çok haklısın canım öncelik sağlık ve huzur gerisi halledilecektir bir şekilde bizde artık hiçbirşeyi takmamaya çalışıyoruz bugünler hep birer anı olarak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…